Sizce imkansız mıyız :(

Aman o vazgeçemiyosa ailesinden yaşadığı yerden
Sen niye vazgeçesin
Bulunmaz hint kumaşı mı
Verdiği sözden dönmüş daha en baştan, sal ipini gitsin

ben zaten kendimi seviyorum ben sevmeyi de sevilmeyi de hakettiğimi düünüyorum sadece olan bi durumdan bahsettim.Pek fazla erkeğin benimle ilgilenmediklerini söyledim.Bunun kendini sevmemekle ne ilgisi var.Olanı söyledim sadece.Ve öyle her önüme gelenle sevgili olamıycağım için sevdiğim zaman gerçek anlamda sevdiğimi söyledim bunun nesi arabesk.Bu dünyada seven tek kişi ben değilim evet ama bir sürü insan hiç çabalamadan mutluluğu yakalayabiliyo bense haketmeme rağmen sevmeyi bilmeme rağmen yakalayamıyorum.Hem burası bi dert paylaşma platformu değil mi gelir mi gelmez mi bunu merak ettim herkes nası bişeyler soruyosa ben de bunu öğrenmek istedim sadece.Sen bence bugün ben ne söylersem tersten anlamaya odaklanmuşsın.Ben pişman olmasını da körü körüne beklemiyorum ki sadece pişman olup gelir mi diye sordum.Gelirse içimi dökerim gelmezse burda derdimi sizlerle paylaşırım diye.

hee o anlamda :)

Pardon, kendindeki çelişkinin farkına varamama ve kendini kandırma hakkın var, kullan tabi.
Karışmayız

Pardon, kendindeki çelişkinin farkına varamama ve kendini kandırma hakkın var, kullan tabi.
Karışmayız
ben nerde körü körüne gelmesini bekliyorum nolur gelsin demişim nerde pişman olsun lütfen allahım demişim.Kendimi hangi konuda kandırmışım ben zaten olanların farkındayım

:) öyle olsa duyardım mutlaka hee birini bulmuş evet ama ciddi düşünülcek bi kız değilmiş

Hii hii eminim oyledir... Ben kac tane gordum "oylesine takiliyorum" denilen kizlara pirlanta yuzuk begendirmeye calisanlari. O kadar emin olmayin bence.

Hii hii eminim oyledir... Ben kac tane gordum "oylesine takiliyorum" denilen kizlara pirlanta yuzuk begendirmeye calisanlari. O kadar emin olmayin bence.
tabiki hiç bişeyden emin olmamak lazım :) Ama yani gidip te basit diye tabir edilen o kızla olma ihitmali düşük geliyo.Yine de belli olmaz tabi

Yol ver gitsin..gidene baaybayyyyy deycen

Nasıl yani geri gelse kabul etmicem falan ya? E başlık zaten imkansız mıyız ve üzgün surat??? E hani paralı kızdı şimdi sevgilisi olmuş. Kendinle çelişme canım. Bu son mesajım.

Hani gelse de istemem diyorsun ya o adam şimdi gelse önüne paspas olursun..

Kendine değer vermeyene kimse değer vermez. Yeni nesil kızlarda bir bulduğum adamı kaçırmayayım aman çok sevdim, ay kimse benim gibi sevemez, öl dese ölürüm tribi var ki beni deli ediyor. Hepsinin o büyük aşkları da başka bir adamdan ilgi gördükleri anda bitiyor. Senin de hayatına biri girse anında unutursun şimdi çok sevdim dediğin adamı.

O basit dediğin kızlar var ya, işte onlar hayatlarındaki erkeğe tapmadıkları, ölüp bitmedikleri için sizin ölüp bittiğiniz adamlar onların peşinde koşuyor. Hem ne çirkin bir tabir o basit kız tabiri öyle. O basit de sen çok mu karmaşıksın?

Ergen değilsin, koskoca kadınsın, üniversite mezunusun, işin var mı bilmiyorum ama yoksa da bulursun. Yapman gereken kendine güvenmen. Dün de başka birine söyledim bunu; erkekler güzel kadınlara değil ayakları yere sağlam basan, kendine güvenen kadınlara aşık olurlar...

ailesinden ayrılamayacağı şimdi mi aklına gelmiş? sinir oluyorum verdiği sözde durmayan, ana kuzusu erkeklere. yol verin gitsin.

bu nasıl bir bakıştır üstelik sen de kadınsın yani erkeklerin böyle saçma beyanlarına inanıp hemen karşı tarafı kötülemeye kalkmak ne kadar acı.. ben çok gördüm o ''ihtiyaç için'' denen kızlara yüzüklerin patır patır takıldığını.. bu saçma beyanın olmasa senin durumunu masum görmüştüm ama sen de gelecek düşünülecek bir kadın değilsin bana göre.

Öncelikle diğer kız için yaptığın tanımlamayı çok yanlış buldum. Ne demek basit kız yani? Senin basit kız deyip aşağıladığın kişi şu anda senin "imkansız mıyız " diye hakkında başlık açtığın, seviyorum, ilk aşkım dediğin, 2 sene zaman geçirdiğin adamın yanında, sen değilsin, bunu da hatırlatırım. Şu anda seninle değil onunla birlikte yani. Hemcinslerimizi aşağılayarak ego tatmini yapmaya çalışmayalım bence. Bu çirkin ithamı sana hiç yakıştıramadım.

Asıl konuya gelecek olursak, bence bi silkelen kendine gel. Bana başka erkek bakmaz, etrafımda pek erkek yok diyorsun. Peki hayat erkekten mi ibaret sence? Varsın hiçbir erkek sana bakmasın, çok mu önemli? Ayrıca erkeklerin bir kızdan etkilenip etkilenmemeleri sadece tiple falan alakalı değil onu da söyleyeyim. Bi kere bu adam sana resmen rest çekmiş. Gelirsen olur gelmezsen olmaz demiş. Sen beğenmesen de hayatında biri de var artık. Aralarındaki ilişki seni ilgilendirmez. İşi yok gücü yok, kalifiye eleman değil, lise mezunu üstelik, hiç seninle denk mi? Onun ailesi var da senin yok mu? Bence böyle bir insan için enerjini hiç boşa harcama. Resti çekmiş çünkü ve seni sevmiyor. Bak tekrar ediyorum; SENİ SEVMİYOR.

bence oluruna bırakın her ne kadar zor olsada hayatına bak hakkınızda hayırlısı olsun,yıpratmayın kendizini.

:) öyle olsa duyardım mutlaka hee birini bulmuş evet ama ciddi düşünülcek bi kız değilmiş
Bir sevgilim vardı o da ayrıldıktan sonra çıkmaya başladığı kız için, ciddi düşünmüorum, basit kız vs dediydi. 2,5 yıl çıktılar. Güvenme o sözlere :)

seni bırakıp gidenden hayır bekleme birgün dönmek istemiş olsa bile

Orda bi kiz bulmus olabilir ailesi, o da bole camura yatio olabilir.
Zaten davranisi hic hos diil. Sozune guvenilmez biri imaji cizio. Bugun bisey icin soz verip yarin sartlar degisti diyip cayabilir. Bence oluru yok

Adamm evli falan olması. Ya da ciddi ilşikiisi orada

Yol verin gitsin ya.
Bu tiplerin poposunu da kaldırmayın.
Ailesini bırakamazmış da bıd bıd bıd.
Sanki 6 yaşında bebe.
Şu erkek egosundan da nefret geldi.
Bana da böyle diyen biri vardı hadi canım yolun açık olsun dedim.
Üzülecek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…