- Konu Sahibi brcburcubrc
-
ben zaten kendimi seviyorum ben sevmeyi de sevilmeyi de hakettiğimi düünüyorum sadece olan bi durumdan bahsettim.Pek fazla erkeğin benimle ilgilenmediklerini söyledim.Bunun kendini sevmemekle ne ilgisi var.Olanı söyledim sadece.Ve öyle her önüme gelenle sevgili olamıycağım için sevdiğim zaman gerçek anlamda sevdiğimi söyledim bunun nesi arabesk.Bu dünyada seven tek kişi ben değilim evet ama bir sürü insan hiç çabalamadan mutluluğu yakalayabiliyo bense haketmeme rağmen sevmeyi bilmeme rağmen yakalayamıyorum.Hem burası bi dert paylaşma platformu değil mi gelir mi gelmez mi bunu merak ettim herkes nası bişeyler soruyosa ben de bunu öğrenmek istedim sadece.Sen bence bugün ben ne söylersem tersten anlamaya odaklanmuşsın.Ben pişman olmasını da körü körüne beklemiyorum ki sadece pişman olup gelir mi diye sordum.Gelirse içimi dökerim gelmezse burda derdimi sizlerle paylaşırım diye.Kendini yeteri kadar sevmeyen insanı hiç kimse adam akıllı sevmez bunu buraya yazayım.
O kadar sevgisizlik içinde büyüdüm, ilk sevgilim bu insan, çok sevdim sevmek ayıp mı vs. burada arabesk okuyorsun da, şu dünyada bir tek seven sen misin? Kusura bakma da herkes ilk aşkıyla mutlu son(!) yaşamıyor. Eee sevdin noldu? Hatice'ye değil neticeye bak. Unut diyenlere "Dile kolay" diyorsun da, bir adam "unut" tavsiyesini dilinden kolay çıkarıyorsa, unutulmaz sandığını unutmuştur mazisinde. Diyorum ya, bi sen misin seven?
Geri gelir mi? Diye soruyorsun... Neyi duymak istiyorsun? "Gelmez" desek de sen içindeki ümidi öldürmedikçe oturduğun yerde bir ömür boyu içini dökmeyi beklersin. Söylenecek bir sözün olduğunu düşünüyorsan saydır telefonda bırak geç.
Pişman olacak diye beklemek de ayrı bir saplantı ya gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Sen daha ne istediğini bile bilmiyorsun.
Kendi kendine kısır bir ajite ve beklenti içindesin.
Bırak başkalarını sevmeyi, önce kendini sevmeyi öğren.
Kaçan kovalanır taktiğini bi yemeyin ya...
hee o anlamda :)Yaw çocuğun adam akıllı işi yok çok çalışmak istese istanbulda milyon tane iş bulur kendine küçücük giresunda ne kadar iş bulabilir ki baktı iş yok daya sırtı ana babaya iş olursa çalışırım olmazsa babamın evi var ekmek elden su gölden geçinir gideriz işte diyor :)) sen gel her türlü burda geçiniriz aşkitom hesaaaabı
ben zaten kendimi seviyorum ben sevmeyi de sevilmeyi de hakettiğimi düünüyorum sadece olan bi durumdan bahsettim.Pek fazla erkeğin benimle ilgilenmediklerini söyledim.Bunun kendini sevmemekle ne ilgisi var.Olanı söyledim sadece.Ve öyle her önüme gelenle sevgili olamıycağım için sevdiğim zaman gerçek anlamda sevdiğimi söyledim bunun nesi arabesk.Bu dünyada seven tek kişi ben değilim evet ama bir sürü insan hiç çabalamadan mutluluğu yakalayabiliyo bense haketmeme rağmen sevmeyi bilmeme rağmen yakalayamıyorum.Hem burası bi dert paylaşma platformu değil mi gelir mi gelmez mi bunu merak ettim herkes nası bişeyler soruyosa ben de bunu öğrenmek istedim sadece.Sen bence bugün ben ne söylersem tersten anlamaya odaklanmuşsın.Ben pişman olmasını da körü körüne beklemiyorum ki sadece pişman olup gelir mi diye sordum.Gelirse içimi dökerim gelmezse burda derdimi sizlerle paylaşırım diye.
ben nerde körü körüne gelmesini bekliyorum nolur gelsin demişim nerde pişman olsun lütfen allahım demişim.Kendimi hangi konuda kandırmışım ben zaten olanların farkındayımPardon, kendindeki çelişkinin farkına varamama ve kendini kandırma hakkın var, kullan tabi.
Karışmayız
:) öyle olsa duyardım mutlaka hee birini bulmuş evet ama ciddi düşünülcek bi kız değilmiş
tabiki hiç bişeyden emin olmamak lazım :) Ama yani gidip te basit diye tabir edilen o kızla olma ihitmali düşük geliyo.Yine de belli olmaz tabiHii hii eminim oyledir... Ben kac tane gordum "oylesine takiliyorum" denilen kizlara pirlanta yuzuk begendirmeye calisanlari. O kadar emin olmayin bence.
Nasıl yani geri gelse kabul etmicem falan ya? E başlık zaten imkansız mıyız ve üzgün surat??? E hani paralı kızdı şimdi sevgilisi olmuş. Kendinle çelişme canım. Bu son mesajım.sen bence işine geldiği gibi anlamışsın :) Çünkü ben zaten geri gelse de artık olmıycağını söyledim istemiyorum da.Sadece geri dönmesini içimdekileri söylemek için ve pişmanlığını yüzünde görmek için istiyorum.Seviyodu belki evet ama sevgisi yetersiz gelmiş ki bu işi kestirip attı ben olanların farkındayım zaten.Sevgilisi var şu an evet ama arkadaşlarına sevmediğini öylesine çıktığını söylemiş ki ben zaten onu geri kabul ediceğimi söylemedim.Bekara karı boşamak kolay derken de sen güzel bi kız olabilirsin seninle birlikte olmak isteyen bir sürü erkek te olabilir ama bak ben çok güzel bi kız değilim evet ama bu benim suçum değil.Ve senin büyük harflerle yazıcak kadar beni küçümseyeceğin bi durum değil.Çünkü bunu ben istemedim.Ben de isterdim etrafımda bir sürü erkek olsun ama yok.Evet bana çok fazla erkek bakmaz ama bu benim sevilmemeyi haketmediğimi göstermez ki bu kadar sevilmemeyi haketmeyen insan varken ben sevmeyi bildiğim için iyi olduğumu düşünüyorum.
burda açık açık söylemek istemedim ama kız paralı kızlardanmış.Yani severek çıktığını zannetmiyorum.Bazı ihtiyaçlarını karşılamak için.Hem ben zaten geri dönmesini ona geri dönmek için istemiyorum.Sadece isiyorum
Bir sevgilim vardı o da ayrıldıktan sonra çıkmaya başladığı kız için, ciddi düşünmüorum, basit kız vs dediydi. 2,5 yıl çıktılar. Güvenme o sözlere :):) öyle olsa duyardım mutlaka hee birini bulmuş evet ama ciddi düşünülcek bi kız değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?