Sizce imkansız mıyız :(

işin içinde bişey var derken başka biri mi

işin içinde bişey var derken başka biri mi
Evet ben direk böyle düşündüm 2,5 yılı bir anda silip ben gelemeyeceğim demek ne demek bu adamın kafa yapısı da gelişmemiş kesinlikle , senin hakkında ayrılması daha iyi olmuş emin ol , şimdiden bunu yapıyorsa iş ciddiye binince ben bu sorumluluğu alamam veya çoxuk olduğunda da yine aynı sorumlukluktan dolayı bunalıma girip kaçabilirdi de , herşeyi düşünmek lazım

ayrıldığımızdan beri hiç aramasaydı belki biri var ciddi anlamda diye ben de düşünürdüm ama 15-20 gün öncesine kadar her gün arıyodu.Ben aslında şöyle düşündüm bu istanbula gelince beni bulunca birlikte takılmak için sırf söz verdi.Aslında hiç bi zaman burda yaşamayı düşünmedi gibi

Yalnız kaldığı için sığınağı sen oldun . boşver üzülme sakın. Orada ne yaptığını bilmiyorsun erkek bu herşeyi yaparlar seni araması hayatında başka birisnin olmayacağı anlamına gelmiyor ki .İnanma kesinlikle .Benimde eski sevgilim çok çok seven insan ondan ayrıldığım için ve nete çok mutlu gülen resimler attığım için günü birlik bir ilişki yaşadığını görüştü kızlar görüştü ve kalkıp o resimleri kareleyip bana attıydı bak çok seven bir adam yapmıştı bunu . şimdi ne oldu hergün arıyor mesajlar atıyor engelliyorum başka hesaplar açıp durmadan yazıyor köpekler kadar pişman ama iş işten geçti artık O yüzden asla geri döner mi pişman olur mu diye düşünme .bırak pişman olursa da olsun bu seni mutlu edecek mi

Bak canım demişsin ki kız olan sensin senin gelmem lazım demiş düşünceye mantığa bakarmısın aileci bi erkek demek ki zihniyette öyle evlendiğinizde de gelin olan sensin der baskı altında kalırsın sonuçta onun orda düzenli işi yok ama sizin bir düzeniniz var ve bunu bozmanızı istiyo niye ailesi orda diye oraya gitmenizi istiyo deme sizinle bi hayat kurmak isteseydi nerde yaşayacagınızın bi önemi olmazdı bence hem size söz vermiş hem de ailesinin yanına gittikten sonra kararını değiştirmiş neden cünkü ailediyle kesinlikle konuştu bence öyle tahmin ediyorum yol ver gitsin ayrıl yani sonradan üzelceğini hissettim nedense şimdiden ailemi bırakamam kafasında

zaten ben de dönmesini geri dönmek için istemiyorum.İlla ki bak sende nasıl ayrılmış olursan ol pişman olup geri gelmesini istemişsindir.Ben sadece bunun için gelir mi diye sordum aslında.Bi de ben artık ona değil kendime üzülüyorum.Çünkü 24 yaşındayım.Evlilik hayalleri yaptığım biriydi ve bütün hayallerim yıkıldı.Etrafımdaki çoğu arkadaşım ya evli ya nişanlı ya da ciddi ilişkileri olduğu için kendimi daha da yalnız hissediyorum böyle olunca.Evde kalıcakmışım gibi geliyo

aynen zaaten ailemle konuştum dedi baştan bişey dememişlerdi ama benim burda olmamı istiyolar dedi.

İlişkisi için caba gösterme gereği bile duymayan sen gelmelisin diye düşünen bir adamla zaten hiç bir konuda uzlaşılmaz.
Boşver önüne bak. Hakkında hayırlısı olsun

Benimde öyleydi ,inan ben hiç mi hiç istemedim geri gelsin pişman olsun yazsın diye , çükü o yazdıkça benim sinir sitemleri daha çok bozulmaya başladı , bir insanın işyerini araması düşün yani çalışıyorsan eğer ki alarsın nasıl olduğumu.
Herkes biri ile görüşürken illa ciddi bişeyler olsun ister , gönül eğlendirmek için kimse konuşmuyor . ben de 25 yaşındayım ve ağustos ayında ayrıldım . Aynı yaşıtız aslında anlıcağın o döneme bakıldığında .kesinlikle öyle bir şey düşünme , bende ilk zamanlarda öyle düşünmüştüm ama gerçekten geçiyor ve anlıyorsun iyiki diyorsun şükrediyorsun ben konu açmıştım burada okursan anlarsın neden böyle dediğimi , hayatına kimler girecek neler yaşayacaksın üzülmeye değmez kendine hiç üzülme evet 2,5 yılın gitmiş olabilir ama bundan sonraki ilişkinde ona göre nasıl davranacağını bilirsin.

H
hiç yasadıgı yere gttiniz mi
Birlikte olma süreniz az değil
Ailesi ile tanıstınız mi ya da aileden aktabalardan biri ile

Hersey olabilir
Mesleği ne idi

diyorum ya ben artık onun için üzülmüyorum sanki o hayatımda olsa daha çok üzülücekmişim gibi geliyo çünkü gerçekten değmiyo.Aslında evlenmek için falan zaten erken bi yaş ama etraftaki arkadaşların çoğu bu yolda olduğu için kendini yalnız hissediyo insan artık inan dışarı çıkıcak bi arkadaş bile bulamıyorum herkes eşiyle sevgilisiyle geziyo.Mutluluğumu üzüntümü hep kendi içimde yaşıyorum.Bu yüzden daha da üzülüyorum ve hep yalnız kalıcakmışım gibi geliyo.Bi de bu kişi benim ilk sevgilimdi daha önce de çıkmak isteyen de olmadı yine olmıycakmış gibi geliyo.

H

hiç yasadıgı yere gttiniz mi
Birlikte olma süreniz az değil
Ailesi ile tanıstınız mi ya da aileden aktabalardan biri ile

Hersey olabilir
Mesleği ne idi
:) sorun mesleği zaten canım bi mesleği yok kendisi lise mezunu o yüzden istanbula gelseydi iyi bi iş bulabilirdi ama giresunda düzgün bi iş bulacağını pek sanmıyorum

Üzülme ya , kendi kendine mutlu olmayı öğrenmeli insan , Allah herkesi bir şeyle sınıyor. Benim de aşk hayatım parlak gitmedi ama üzülmüyorum kitap okuyorum bilimsel siteleri takip ediyorum , film izlerim ne bilim dışarı çıkar bol bol yürüyüş yaparım vs. vs. İlgi nedir bir kaç msj arama gezme tozma ama evlilik için yeterli diil . Hayal et bu çocukla ilişkin iyi , onun memleketine gittin napıcaksın mutlu musun ? Herkesin bir kısmeti vardır , Allah bekletiyorsa en hayırlısı olucak diye bekletiyor. Bol bol dua et hayırlısı çıksın karşına inş. Üzülme lütfen hayat tecrübesi de geç gitsin 1-2 aya unutursun. Şimdi zor geliyor ama zaman geçtikçe sen istemicen emin ol.

tabiki çok şükür sağlığım yerinde ailem hayatta.Ama işte boşluk var hayatımda.Biri tarafından sevmek ve sevilmek istiyorum.Bazen benim kaderimde kimse yok mu acaba diye düşünüyorum kendimi daha da umutsuzluğa sürüklüyorum :'(

Hissettiğin duygu , yalnız olan bayanların hepsinde oluyor. Zamanı gelince seni seven değer veren biri karşına çıkıcak , o zaman dicen ayyy iyi ki olmamış sen yalnızlığın keyfini çıkar boşver beya , tek başıma yemeğe giderim sinemaya giderim çokta güzel oluyor.

ben de giderim hiç te gocunmam :) Ama insan dediğim gibi biri olmasını da istiyo hep yalnız yalnız olmuyo.Ben zaten artık Allah'a öyle birini çıkar ki karşıma iyi ki beni bırakmış gitmiş diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…