- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 33
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
işte o kıza sevgilim diyo.Ben olanı söyledim.Evet ayrıldığıma üzülüyorum sonuçta ilk sevgilimdi ve evlilik hayaleeri kuruğum biriydi.2.5 yıldan sonra unutmak pek kolay olmuyo.Ama mantıklı düşününce olmıycağını biliyorum.O yüzden dönmem diyorum.Nasıl yani geri gelse kabul etmicem falan ya? E başlık zaten imkansız mıyız ve üzgün surat??? E hani paralı kızdı şimdi sevgilisi olmuş. Kendinle çelişme canım. Bu son mesajım.
2,5yıl birlikteydik öyle bişey olsa anlardım ya nüfus cüzdanını falan gördüm evli değil :)Adamm evli falan olması. Ya da ciddi ilşikiisi orada
dimi :) Yani madem bırakıycaksın aileni baştan söz verme o zaman.Boşuna devam etmezdim bunca yıl ilişkiye en azındanYol verin gitsin ya.
Bu tiplerin poposunu da kaldırmayın.
Ailesini bırakamazmış da bıd bıd bıd.
Sanki 6 yaşında bebe.
Şu erkek egosundan da nefret geldi.
Bana da böyle diyen biri vardı hadi canım yolun açık olsun dedim.
Üzülecek bir şey yok.
ya basit kız derken parayla ilişki yaşayan kız yani.Yoksa ben hemcinsimi niye karalıyım ki en sevmediğim şeydir.Burda başta açık açık yazmadığım için böyle karmaşalar oldu sanırım.Haklısın sevdim belki de sevdiğimi sandım bilmiyorum ama hayatıma giren ilk erkekti ve çoğu şeyi onunla yaşadım onunla hayal kurdum.Ben zaten ayaklarım üstünde duramasaydım da onun peşinden körü körüne gitseydim şu an hala istanbulda değil giresunda olmam gerekirdi.Hani gelse de istemem diyorsun ya o adam şimdi gelse önüne paspas olursun..
Kendine değer vermeyene kimse değer vermez. Yeni nesil kızlarda bir bulduğum adamı kaçırmayayım aman çok sevdim, ay kimse benim gibi sevemez, öl dese ölürüm tribi var ki beni deli ediyor. Hepsinin o büyük aşkları da başka bir adamdan ilgi gördükleri anda bitiyor. Senin de hayatına biri girse anında unutursun şimdi çok sevdim dediğin adamı.
O basit dediğin kızlar var ya, işte onlar hayatlarındaki erkeğe tapmadıkları, ölüp bitmedikleri için sizin ölüp bittiğiniz adamlar onların peşinde koşuyor. Hem ne çirkin bir tabir o basit kız tabiri öyle. O basit de sen çok mu karmaşıksın?
Ergen değilsin, koskoca kadınsın, üniversite mezunusun, işin var mı bilmiyorum ama yoksa da bulursun. Yapman gereken kendine güvenmen. Dün de başka birine söyledim bunu; erkekler güzel kadınlara değil ayakları yere sağlam basan, kendine güvenen kadınlara aşık olurlar...
aynen boşu boşuna hayaller kurdurdu bana :/ailesinden ayrılamayacağı şimdi mi aklına gelmiş? sinir oluyorum verdiği sözde durmayan, ana kuzusu erkeklere. yol verin gitsin.
aynen hadi şimdi geldi diyelim ee ben bi daha onun sözüne nası güvenip evliliğe falan kalkışıyım belki sonradan yine vazgeçtim diycek.Orda bi kiz bulmus olabilir ailesi, o da bole camura yatio olabilir.
Zaten davranisi hic hos diil. Sozune guvenilmez biri imaji cizio. Bugun bisey icin soz verip yarin sartlar degisti diyip cayabilir. Bence oluru yok
olabilir de.Yani artık güvenmiyorum zaten.Olursa da şaşırmam yani :)Bir sevgilim vardı o da ayrıldıktan sonra çıkmaya başladığı kız için, ciddi düşünmüorum, basit kız vs dediydi. 2,5 yıl çıktılar. Güvenme o sözlere :)
ya basit kız derken yani para karşılığı erkeklerle birlikte olan bi kız yani açık açık o... mu diyim.Yoksa benim en sevmediğim şey zaten hemcinsimi karalamaktır.Öncelikle diğer kız için yaptığın tanımlamayı çok yanlış buldum. Ne demek basit kız yani? Senin basit kız deyip aşağıladığın kişi şu anda senin "imkansız mıyız" diye hakkında başlık açtığın, seviyorum, ilk aşkım dediğin, 2 sene zaman geçirdiğin adamın yanında, sen değilsin, bunu da hatırlatırım. Şu anda seninle değil onunla birlikte yani. Hemcinslerimizi aşağılayarak ego tatmini yapmaya çalışmayalım bence. Bu çirkin ithamı sana hiç yakıştıramadım.
Asıl konuya gelecek olursak, bence bi silkelen kendine gel. Bana başka erkek bakmaz, etrafımda pek erkek yok diyorsun. Peki hayat erkekten mi ibaret sence? Varsın hiçbir erkek sana bakmasın, çok mu önemli? Ayrıca erkeklerin bir kızdan etkilenip etkilenmemeleri sadece tiple falan alakalı değil onu da söyleyeyim. Bi kere bu adam sana resmen rest çekmiş. Gelirsen olur gelmezsen olmaz demiş. Sen beğenmesen de hayatında biri de var artık. Aralarındaki ilişki seni ilgilendirmez. İşi yok gücü yok, kalifiye eleman değil, lise mezunu üstelik, hiç seninle denk mi? Onun ailesi var da senin yok mu? Bence böyle bir insan için enerjini hiç boşa harcama. Resti çekmiş çünkü ve seni sevmiyor. Bak tekrar ediyorum; SENİ SEVMİYOR.
ya karşı tarafı kötülemiyorum belki de onu çok sevicek evlenicek olabilir de yani.Ben sadece onun arkadaşıma söylediğini söyledim.Amacım ciddi değil sadece ihtiyaç gidermek demiş.Böyle yaptığı için ben zaten onun kişiliksiz olduğunu anladım.Yani ben kimi niye kötüliyim yeri gelir onunla evlenir yani belli olmaz ki bu.bu nasıl bir bakıştır üstelik sen de kadınsın yani erkeklerin böyle saçma beyanlarına inanıp hemen karşı tarafı kötülemeye kalkmak ne kadar acı.. ben çok gördüm o ''ihtiyaç için'' denen kızlara yüzüklerin patır patır takıldığını.. bu saçma beyanın olmasa senin durumunu masum görmüştüm ama sen de gelecek düşünülecek bir kadın değilsin bana göre.
Nufus cuzdanı değişmeyebilir2,5yıl birlikteydik öyle bişey olsa anlardım ya nüfus cüzdanını falan gördüm evli değil :)
evli olduğu fikri hiç aklıma gelmedi ya zannetmiyorum :) Sonuçta eşi varsa onu bırakıp istanbulda yalnız başına çalışmak için gelmezdi :) belki aniden değişmedi fikri hep böyleydi de gezip tozabilmek için benimle beni kandırdı bu daha mantıklı gibi sanki :)Nufus cuzdanı değişmeyebilir
Enteresan aniden fikir değiştirmesi hakkınızda hayırlısı olsun
aynen çaba gösterseydi zaten belki bu durumda olmazdıkBen giresun-istanbul tartismanizdan daha cok sevdigin adamin senden ne kadar cabuk vazgecebildigine takildim.
Hani ikna felanda yok adamda.
´gelmezsen yapicak bisey yok´. nokta.
Boyle caba gostermeyen adamla yollarini ayirmalisin.
bitti zaten sadece verdiği karardan pişman olup gelir mi diye sormak istedim o da geri dönmesi için değil.Sadece her terkedilenin bence nedeni ne olursa olsun karşındakinin pişmanlığını görmek isterbence bırak peşini bu ilişkinin, oluru yok bu tarz konularla bittikten sonra. dediği gibi ya sen razı olursun ya da bitmiş zaten. adam seni değil ailesini seçmiş, sana da gelirsen olur ama gelmesen de çok mühim değil demiş resmen.
karadenizli misin :)yalnız siz de o da aynı şeyi düşünmüşsünz o da ailemi bırakamam demiş siz de ..Bu durumda ztn ortak bir nokta olmazdı.
şehir bakımından bnm de ailem giresunda olsa bende bırakıp gelmem vala yukarısı yemyeşil aşağısı masmavi şehir
Arkadaşlar 2.5 yıl süren bi ilişkim vardı.Ben istanbul da yaşıyorum.Erkek arkadaşım istanbulda çalışıyodu o sayede tanışmıştık zaten.Ama memleketi Giresun.İlişkiye başlamadan önce ben uzaklığın benim ailem için sorun olucağını söylemiştim.O da sorun olmıycağını kendisinin de zaten istanbulda yaşadığını söyledi ve istanbulda yaşarız diye söz verdi.İşten ayrıldı memleketine gitti tekrar gelicem demişti.Düzgün bi iş buluyım da ailenle tanışalım artık falan diyordu.Memleketine gittikten bi süre sonra ben burda yaşamaya karar verdim dedi.Ailemi bırakamam dedi.Biz nolucaz dedim sen gelirsen olur gelmezsen yapçak bişey yok dedi.Çabalayalım bi yolunu bulalım dedim yolu yok bu işin dedi.3 ay oldu ayrıyız.Geri gelir diye bekledim hep ama artık ama bu şekilde beklemekle de geçmiyo ömür.Siz ne düşünüyosunuz?Sizce gelir mi geri?Yoksa oluru yok mu gerçekten bu işin hiç bi şekilde
Giresunlu ve çalışkan erkek öle mi? :)) her memlekette elbet vardır tembel erkek ama, ya arkadaş ben ne kadar giresunlu gördüysem ya kocaları hayırsız ya oğlanları bana mı denk geldi yoksa hepsigiresunlu kız arkadaşlarımdan da illa bi dengesizlik acayiplik görmüşümdür interestinkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?