Sizce imkansız mıyız :(

Nasıl yani geri gelse kabul etmicem falan ya? E başlık zaten imkansız mıyız ve üzgün surat??? E hani paralı kızdı şimdi sevgilisi olmuş. Kendinle çelişme canım. Bu son mesajım.
işte o kıza sevgilim diyo.Ben olanı söyledim.Evet ayrıldığıma üzülüyorum sonuçta ilk sevgilimdi ve evlilik hayaleeri kuruğum biriydi.2.5 yıldan sonra unutmak pek kolay olmuyo.Ama mantıklı düşününce olmıycağını biliyorum.O yüzden dönmem diyorum.

dimi :) Yani madem bırakıycaksın aileni baştan söz verme o zaman.Boşuna devam etmezdim bunca yıl ilişkiye en azından

ya basit kız derken parayla ilişki yaşayan kız yani.Yoksa ben hemcinsimi niye karalıyım ki en sevmediğim şeydir.Burda başta açık açık yazmadığım için böyle karmaşalar oldu sanırım.Haklısın sevdim belki de sevdiğimi sandım bilmiyorum ama hayatıma giren ilk erkekti ve çoğu şeyi onunla yaşadım onunla hayal kurdum.Ben zaten ayaklarım üstünde duramasaydım da onun peşinden körü körüne gitseydim şu an hala istanbulda değil giresunda olmam gerekirdi.

Orda bi kiz bulmus olabilir ailesi, o da bole camura yatio olabilir.
Zaten davranisi hic hos diil. Sozune guvenilmez biri imaji cizio. Bugun bisey icin soz verip yarin sartlar degisti diyip cayabilir. Bence oluru yok
aynen hadi şimdi geldi diyelim ee ben bi daha onun sözüne nası güvenip evliliğe falan kalkışıyım belki sonradan yine vazgeçtim diycek.

ya basit kız derken yani para karşılığı erkeklerle birlikte olan bi kız yani açık açık o... mu diyim.Yoksa benim en sevmediğim şey zaten hemcinsimi karalamaktır.

aslında onun doğru kişi olmadığını bu söylediklerininizin ben de farkındayım.Ama işte ilk sevgilim olduğu için ilk defa onunla hayal kurduğum için olması için çalıştım.Ama olmadı evet.24 yaşındayım etrafımdaki herkesin ya evli ya nişanlı ya da ciddi ilişki yaşaya insanlar olması beni bu düşünceye itti biraz da.Daha önce hiç böyle düşünmezdim çünkü.

ya karşı tarafı kötülemiyorum belki de onu çok sevicek evlenicek olabilir de yani.Ben sadece onun arkadaşıma söylediğini söyledim.Amacım ciddi değil sadece ihtiyaç gidermek demiş.Böyle yaptığı için ben zaten onun kişiliksiz olduğunu anladım.Yani ben kimi niye kötüliyim yeri gelir onunla evlenir yani belli olmaz ki bu.

bence bırak peşini bu ilişkinin, oluru yok bu tarz konularla bittikten sonra. dediği gibi ya sen razı olursun ya da bitmiş zaten. adam seni değil ailesini seçmiş, sana da gelirsen olur ama gelmesen de çok mühim değil demiş resmen.

Ben giresun-istanbul tartismanizdan daha cok sevdigin adamin senden ne kadar cabuk vazgecebildigine takildim.
Hani ikna felanda yok adamda.
´gelmezsen yapicak bisey yok´. nokta.
Boyle caba gostermeyen adamla yollarini ayirmalisin.

Nufus cuzdanı değişmeyebilir
Enteresan aniden fikir değiştirmesi hakkınızda hayırlısı olsun
evli olduğu fikri hiç aklıma gelmedi ya zannetmiyorum :) Sonuçta eşi varsa onu bırakıp istanbulda yalnız başına çalışmak için gelmezdi :) belki aniden değişmedi fikri hep böyleydi de gezip tozabilmek için benimle beni kandırdı bu daha mantıklı gibi sanki :)

Ben giresun-istanbul tartismanizdan daha cok sevdigin adamin senden ne kadar cabuk vazgecebildigine takildim.
Hani ikna felanda yok adamda.
´gelmezsen yapicak bisey yok´. nokta.
Boyle caba gostermeyen adamla yollarini ayirmalisin.
aynen çaba gösterseydi zaten belki bu durumda olmazdık

bitti zaten sadece verdiği karardan pişman olup gelir mi diye sormak istedim o da geri dönmesi için değil.Sadece her terkedilenin bence nedeni ne olursa olsun karşındakinin pişmanlığını görmek ister

yalnız siz de o da aynı şeyi düşünmüşsünz o da ailemi bırakamam demiş siz de ..Bu durumda ztn ortak bir nokta olmazdı.
şehir bakımından bnm de ailem giresunda olsa bende bırakıp gelmem vala yukarısı yemyeşil aşağısı masmavi şehir

Adamda ki rahatliga bak ya..
Uzuldugune değmez

karadenizli misin :)

Böyle saçma bir şey mi olur ,gelirsen olur ne demek , adam bi gayret bile göstermemiş pes , bence bu işin içinde başka bişey var .3 aydır da ayrıymışsınız , bu adamdan cacık olmaz . Seni şu aşamada bırakıp giden ilerde yapmayacağı ne malum beklemekten vazgeç ve yoluna bak derim

malesef giresunun erkekleri tembeli en pisi , çalışkanı da paradan başka gözü hiçbir şeyi görmez akraba var ordan bşiliyorum ama kadınları dedikoducu olur ben kendi memleketlimi yani giresunluları sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…