Sizce inandırıcı mı? kalp kırmadan nasıl buluşmayabilirim?

1Kamelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
243
93
48
32
bu kişi cimri biri.
geçen sene aana hediye alıcam dedi istmiyorum dedim gerek yok kaç kere. ısrar etti işine yarayan bir şey olsun dedi en sonunda söyledim. sonra hiç lafını etmedi 1 yıl oldu😀
şimdi buraya gelecek doğum günü zamanm yine. mesaj atmış sana gömlek almıştım annem makineye atıp yıkamış dedi. o gömlekler eskiden modayfı.
bir de annesi etiketini falan görmez mi yani.. ben prk inanamadım..
siz ne düşünüyosunuz.
kendisiyle de görüşmek istemiyorum kalp kırmadan nasıl bahane bulabilirim

bu kişi cimri biri.
geçen sene aana hediye alıcam dedi istmiyorum dedim gerek yok kaç kere. ısrar etti işine yarayan bir şey olsun dedi en sonunda söyledim. sonra hiç lafını etmedi 1 yıl oldu😀
şimdi buraya gelecek doğum günü zamanm yine. mesaj atmış sana gömlek almıştım annem makineye atıp yıkamış dedi. o gömlekler eskiden modayfı.
siz ne düşünüyosunuz.

Bahane bulmaya gerek yok. Görüsmek istemediginizi kibar ama net bir sekilde ifade edebilirsiniz.

Görüşmek buluşmak mı istedi?
Pandemiyi ya da başka bir meşguliyetinizi bahane edin. Fazla samimi olmayın muhabbet ilerlemesin. Ben zamanında sırf cimri diye açık açık konuştum ama biriyle ve kestim irtibatı. Açıkça söylemek de zor değil.

Bahane bulmaya gerek yok. Görüsmek istemediginizi kibar ama net bir sekilde ifade edebilirsiniz.
haklısınız ama laftan amlayan biri değil pek bir sürü yerden mesajlar açıp kavga eder cevap vermedikçe daha çok yazar. o yüzden uğraşmak istememiştim teşekkürlet

bu kişi cimri biri.
siz ne düşünüyosunuz.
Hediye gömleğin makinada ne işi var , ben ona takıldım 😅😅

Görüşmek buluşmak mı istedi?
Pandemiyi ya da başka bir meşguliyetinizi bahane edin. Fazla samimi olmayın muhabbet ilerlemesin. Ben zamanında sırf cimri diye açık açık konuştum ama biriyle ve kestim irtibatı. Açıkça söylemek de zor değil.
canım inan anlayacak birisi değil. tek algısı ben haklıyım. naaıl böyl dersin diye başka numaralardan da tciz eder kavga ruhlu. uzakta ztn pek muhatap olmamayabçalışıyordum

bu kişi cimri biri.
siz ne düşünüyosunuz.
Açık olmadiginiz zaman beklentilerini yukseltmis olursunuz.Kafasi karışır.Bu konular yanlış anlaşılmaya çok müsaittır tabiatiyla.
Net bir biçimde istemediğinizi söyleyin.

Madem almayacak bari boş boş lafını yapmasın. Çok itici. Bahane aramaya hiç gerek yok, direkt görüşmek istemediğinizi söyleyin
aynen öyle de birisi işte. kavga ettim. kç kere açmadım msja dönmedim geldi görüşmedim ama beni kafaya takmış engelliyorm yni numara falan alıyo

aynen öyle de birisi işte. kavga ettim. kç kere açmadım msja dönmedim geldi görüşmedim ama beni kafaya takmış engelliyorm yni numara falan alıyo
Bu resmen taciz farkında mısınız? Daha ne kadar onu idare edeceksiniz? Gerekirse şikayetçi olacağınızı söyleyin

Asıl böyle tacizci tipler icin engelleme Buttonu var. Bence her yerde kullan
engelledim her yerden ama fk hesap yeni numara falan..
aşırı öfkeli ve çirkef birisi.. zaten uzakta yaşıyoruz muhatap olmuyodum çok fazla görmüyorm etmiyorum da şimdi böyle bi durum oldu

aşırı öfkeli ve çirkef birisi.. zaten uzakta yaşıyoruz muhatap olmuyodum çok fazla görmüyorm etmiyorum da şimdi böyle bi durum oldu
Bu kisi akrabaniz mi? Nerden tanidiyorsunuz. Engelleyin ne zaman ulasmaya calissa. Kesinlikle bulusmayin. Konu bu kisi cimri diye basladi, ama bence bu taciz sorunu cok daha büyük

Bu kisi akrabaniz mi? Nerden tanidiyorsunuz. Engelleyin ne zaman ulasmaya calissa. Kesinlikle bulusmayin. Konu bu kisi cimri diye basladi, ama bence bu taciz sorunu cok daha büyük
aynen zaten görüşmeyeceğim.. telefonlarını da açmıyorum zaten işte yüzsüz birisi.. kaç kere engelledm iletişimi kestim.. inş birgün peşimi bıraka ak

Yazdiklarini ses kaydini hepsini tutar bir güzel avukatima verirdim görür ozaman cirkefi taciz ediliyorsunuz..istemediginiz hiç kimseye katlanmak zorunda degilsiniz

Back
X