Sizce değişir mi? (Uzun hikaye)

5 aylık evliyim.evliliğimin en başından beri hatta nişanlıykende bazı problemlerimiz vardı eşimle.

Bencilliği,ufacık bir kavgayı annesine anlatıp alın bunu başımdan artık demeleri,hatta evden kovmaları,kovamayınca bavulunu toplayıp çıkıp gitmeleri,ardından sen geceyarısına kadar evde kal cezanı çek demeleri,eleştirileri.

ben çalışan bir bayanım sırf iç çamaşırı ütülenmediği için günlerce küstüğünü ve oturma odasına yatağını taşıdığını gördüm.Bu tavırları 5 ay içinde ondan uzaklaşmamı sağladı.kendisiyle ilgilenilmediğinde sağı solu ağrıyan ve bunlarla etrafını sürekli meşgul eden hastanelerden çıkmayan biri.Maaşımın tamamını kendi hesabına aktarmamı isteyen hatta maaş kartımı almak için uğraşan vermediğimde küsen kredi kartımı kullanıp internetten bulduğu abuk subuk şeyleri alıp ödeme zamanı geldiğinde telefonda bas bas bağırıp nereye harcadın diyen biri.yanlış yaptığını söylediğimde ev alıcaz şeklinde bahaneler uyduran yine kendisi.

Özeleştiri yaptığımda kendimde gördüğüm eksikliklerse ev ve iş arasında yorgunluğumdan erkenden uyumak istemelerim bazı şeylere yetişememelerim.Bazen sırf eleştirilerinden bunaldığım için duymamazlıktan gelişlerim.(çünkü çamaşırların yıkanma sürelerini,yıkanma saatlerine kadar karışan bir insan kendisi.)

En son okullar açılmadan 1 gün önce takım elbiselerinin hazır olup olmadığı ile ilgili kavga ettik.onunla ilgilenmediğimi ertesi gün okulda ne giyecekse benim hazırlamam kuru temizlemeye götürmek için onu uyarmam gerektiğini söyledi.tek tek düğmelerine ceplerine bakmam gerektiğini söyledi.istanbula özel araçla 45 dk mesafede bir yerde oturuyoruz.babamdan arabasını aldık eve geri döndük eşyaları almak için.bana arabada oturup sadece emretti su getir,yiyecek bişeyler getir,anahtarı almayı unutma para al kart al şeklinde.bende evin içinde ordan oraya koştururken ceketini unutmuşum.arabaya geri döndüğümde bana söylediği tek şey o aldığın su şişesini kafamıza dikerekmi içicez oldu.neyse isteği üzerine bir mağazaya gittik hiçbişey beğenmedi.bu arada ben evlendiğimden beri doğru dürüst üstüme başıma bişey almıyorum.çünkü beyefendi bundanda küsüyor.mağazalardan beni alelacele çıkartıyor.mağazadan çıkınca ceketini unuttuğumuzu söyledim.bir anda delirdi o kadar yolu geri döndü.alıp geri gelicez dedi.evin önünde in arabadan deyip indirdi beni arabayı babama bırakmaya gitti.ben arabaya indiğimde suyu kafamızamı dikicez yerine ceketimi almamışsın hayatım ben alıp geleyim diyebilirdi.bi kaç saat sonra geldiğinde hazırladığım tüm ceketleri pantolonları holün ortasına atıp üstüne kola döktü.benimle ilgilenmiyosun madem git neyle ilgileniyosan ilgilen s… g…t şeklinde küfürler etti.daha öncede bunu yaşamıştım.bavulumu aldım her şeyimi doldurdum.çıkmamı beklemiyodu sanırım diğer kavgalarımız gibi onu sakinleştiriceğimi düşündü.ben gideyim ama sen gece korkarsın dedi.gerek yok giderim dedim.babamı çağırdım o o sırada evden ayrılmıştı.babamın evine geri döndüm.o zamandan beri ailemin yanındayım.doğum günüm geçti bayram geçti aramadı bi kere karşı karşıya geldik beni suçladı. mihri hesabıma göndermiş.evin şifrelerini değiştirmiş eşyalarımı almak için gittiğimde alamadım.biliyorum onu tanıyorum elde etmek için neler yapmıştı.yerim yurdum telefonum açık.istese şimdide arayabilir.geçen akşam ilk defa aradı konuşmak istedi.annemin bizim eve gelmesini istemiyodu en baştan beri,5 ayda 5 kere bana oturmaya bile gelmediler.şimdi babanlada görüşmek istemiyorum bana adam gibi adam olup şu evine sahip çıkamadın dedi diyor.20 gün görüşmedik düşündünmü suçunu buldunmu benim şartlarımı kabul ediyomusun dedi bana.bende sen düşündünmü herkes mükemmel olamaz hem çalışıp hem iç çamaşırını ütülememi bekleme dedim.onun bana olan ilgisizliklerini aktardım.sen istediğim gibi yapıcaksınki bende sana ilgi göstericem dedi.evden beni kovman mantıklı bir hareketmi diyorum bu kadar basit bişey için ben şu anda bunun yanlış olsada yanlış olduğunu sana söylemem diyor.en son barışmak istemediğimi söyledim yine çıldırdı.arkamdan mahallenin ortasında şerefsizler,madem barışmayacaktın sülalen beni neden barışıcak diye aradı,pislik dedi.

Daha önceki küsmelerinde hep babam araya girdi bir şekilde barıştık.eve gittiğimde dayımı aradım söylediklerini söyledim ben şaka yaptım demiş.kendisi 2 deprem geçirmiş ve babasınıda kalp krizi sonucu kaybetmiş biri.annesi sürekli her istediğini yapmış.başkalarının yanında boynu bükülmesin diye.

Durum şu ki dayıma en son psikologa beraber gitmeyi kabul ettiğini ailemden çok özürler dilediğini barışmak istediğini düzeleceğini söylemiş.ben inanamıyorum çünkü kendisinin yanlış yaptığına inanmayan insan değişemez.gerçek bir pişmanlık yaşaması lazım.ve o akşam ben onda o pişmanlığı göremedim.babam ısrarla doktora beraber gidin düzelecek ilaç alınca diyor.Bak oda istiyor diyor.ilaç sadece onu uyuşturacak.adam bana pişmanlığını göstermiyorki hala burnu dik.

5 aylık evliyim.evliliğimin en başından beri hatta nişanlıykende bazı problemlerimiz vardı eşimle.

Bencilliği,ufacık bir kavgayı annesine anlatıp alın bunu başımdan artık demeleri,hatta evden kovmaları,kovamayınca bavulunu toplayıp çıkıp gitmeleri,ardından sen geceyarısına kadar evde kal cezanı çek demeleri,eleştirileri.

ben çalışan bir bayanım sırf iç çamaşırı ütülenmediği için günlerce küstüğünü ve oturma odasına yatağını taşıdığını gördüm.Bu tavırları 5 ay içinde ondan uzaklaşmamı sağladı.kendisiyle ilgilenilmediğinde sağı solu ağrıyan ve bunlarla etrafını sürekli meşgul eden hastanelerden çıkmayan biri.Maaşımın tamamını kendi hesabına aktarmamı isteyen hatta maaş kartımı almak için uğraşan vermediğimde küsen kredi kartımı kullanıp internetten bulduğu abuk subuk şeyleri alıp ödeme zamanı geldiğinde telefonda bas bas bağırıp nereye harcadın diyen biri.yanlış yaptığını söylediğimde ev alıcaz şeklinde bahaneler uyduran yine kendisi.

Özeleştiri yaptığımda kendimde gördüğüm eksikliklerse ev ve iş arasında yorgunluğumdan erkenden uyumak istemelerim bazı şeylere yetişememelerim.Bazen sırf eleştirilerinden bunaldığım için duymamazlıktan gelişlerim.(çünkü çamaşırların yıkanma sürelerini,yıkanma saatlerine kadar karışan bir insan kendisi.)

En son okullar açılmadan 1 gün önce takım elbiselerinin hazır olup olmadığı ile ilgili kavga ettik.onunla ilgilenmediğimi ertesi gün okulda ne giyecekse benim hazırlamam kuru temizlemeye götürmek için onu uyarmam gerektiğini söyledi.tek tek düğmelerine ceplerine bakmam gerektiğini söyledi.istanbula özel araçla 45 dk mesafede bir yerde oturuyoruz.babamdan arabasını aldık eve geri döndük eşyaları almak için.bana arabada oturup sadece emretti su getir,yiyecek bişeyler getir,anahtarı almayı unutma para al kart al şeklinde.bende evin içinde ordan oraya koştururken ceketini unutmuşum.arabaya geri döndüğümde bana söylediği tek şey o aldığın su şişesini kafamıza dikerekmi içicez oldu.neyse isteği üzerine bir mağazaya gittik hiçbişey beğenmedi.bu arada ben evlendiğimden beri doğru dürüst üstüme başıma bişey almıyorum.çünkü beyefendi bundanda küsüyor.mağazalardan beni alelacele çıkartıyor.mağazadan çıkınca ceketini unuttuğumuzu söyledim.bir anda delirdi o kadar yolu geri döndü.alıp geri gelicez dedi.evin önünde in arabadan deyip indirdi beni arabayı babama bırakmaya gitti.ben arabaya indiğimde suyu kafamızamı dikicez yerine ceketimi almamışsın hayatım ben alıp geleyim diyebilirdi.bi kaç saat sonra geldiğinde hazırladığım tüm ceketleri pantolonları holün ortasına atıp üstüne kola döktü.benimle ilgilenmiyosun madem git neyle ilgileniyosan ilgilen s… g…t şeklinde küfürler etti.daha öncede bunu yaşamıştım.bavulumu aldım her şeyimi doldurdum.çıkmamı beklemiyodu sanırım diğer kavgalarımız gibi onu sakinleştiriceğimi düşündü.ben gideyim ama sen gece korkarsın dedi.gerek yok giderim dedim.babamı çağırdım o o sırada evden ayrılmıştı.babamın evine geri döndüm.o zamandan beri ailemin yanındayım.doğum günüm geçti bayram geçti aramadı bi kere karşı karşıya geldik beni suçladı. mihri hesabıma göndermiş.evin şifrelerini değiştirmiş eşyalarımı almak için gittiğimde alamadım.biliyorum onu tanıyorum elde etmek için neler yapmıştı.yerim yurdum telefonum açık.istese şimdide arayabilir.geçen akşam ilk defa aradı konuşmak istedi.annemin bizim eve gelmesini istemiyodu en baştan beri,5 ayda 5 kere bana oturmaya bile gelmediler.şimdi babanlada görüşmek istemiyorum bana adam gibi adam olup şu evine sahip çıkamadın dedi diyor.20 gün görüşmedik düşündünmü suçunu buldunmu benim şartlarımı kabul ediyomusun dedi bana.bende sen düşündünmü herkes mükemmel olamaz hem çalışıp hem iç çamaşırını ütülememi bekleme dedim.onun bana olan ilgisizliklerini aktardım.sen istediğim gibi yapıcaksınki bende sana ilgi göstericem dedi.evden beni kovman mantıklı bir hareketmi diyorum bu kadar basit bişey için ben şu anda bunun yanlış olsada yanlış olduğunu sana söylemem diyor.en son barışmak istemediğimi söyledim yine çıldırdı.arkamdan mahallenin ortasında şerefsizler,madem barışmayacaktın sülalen beni neden barışıcak diye aradı,pislik dedi.

Daha önceki küsmelerinde hep babam araya girdi bir şekilde barıştık.eve gittiğimde dayımı aradım söylediklerini söyledim ben şaka yaptım demiş.kendisi 2 deprem geçirmiş ve babasınıda kalp krizi sonucu kaybetmiş biri.annesi sürekli her istediğini yapmış.başkalarının yanında boynu bükülmesin diye.

Durum şu ki dayıma en son psikologa beraber gitmeyi kabul ettiğini ailemden çok özürler dilediğini barışmak istediğini düzeleceğini söylemiş.ben inanamıyorum çünkü kendisinin yanlış yaptığına inanmayan insan değişemez.gerçek bir pişmanlık yaşaması lazım.ve o akşam ben onda o pişmanlığı göremedim.babam ısrarla doktora beraber gidin düzelecek ilaç alınca diyor.Bak oda istiyor diyor.ilaç sadece onu uyuşturacak.adam bana pişmanlığını göstermiyorki hala burnu dik.
Senin çok aklı başında,iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum.Kocansa bu iyi niyeti fazlasıyla kullanmış.Deprem yaşamış olması,babasını kaybetmesi yaptığı insan dışı cahilce hareketlerin bahanesi olamaz.Nice acılar yaşayan kayıplar veren insanlar var.

Evliliğin ne olduğunu benimsememiş,eşi hizmetçi gibi gören,erkeğin egemen olduğunu sanan biri karşındaki.Olgunlaşamamış.Sanırım öğretmen bir de ne yazık ki? Meslek sahibi olmak için okuyup diploma almış sadece..okumak ona hayatta hiçbirşey katmamış.

Kimsenin değişmesini bekleme.Kimse için sabır gösterme,kimseyi anlamaya çalışma.Hee yaparsın,anlarsın,sabır gösterirsin ama bunun için açık kapı bırakacak insana gösterirsin.

Daha 5 aylık evlilikte seni hoş tutacağına,gezip eğleneceğinize,güzel vakitler geçireceğinize,sana çok afedersin ama hayvan gibi davranmasının pekte değişimi olmuyor.İnsan evliliğin ilk zamanlarını unutamaz.Sana saygısı yok,ailene saygısı yok.Kocalık kavramının farkında değil,senden kadınlık bekliyor.

Senin hatan nerde biliyor musun?Baştan sana ters gelen ilk hareketi yaptığında tepkini koyacaktın.Gidip onun emirlerini yerine getirmeyecektin.Hep daha fazlasını ister.

Şu an yapabileceğin tek şey,hiç bir çaba sarfetme.Böyle karaktere sahip adam öyle hemen 1 ayda değişmez.Bunun ilaçla tedaviyle alakası yok.Karakter.Hasta olan,herkese aynı tutumu gösteriri.Anasına,patronuna,iş arkadaşına herkese....Ailen de bir çaba göstermesin.Yuvanı yık demem.Böyle bir insanla devam etmen ne derece doğru bilemem ama,seviyorum devam edeceğim diyorsan çok ama çok burnunu sürttürmen lazım.Hemen o eve tığış tığpş dönmemen lazım.Sizden de araya kimsenin girmemesi,bi kendiyle kalması lazım.

Uzun dönem asker olarak giderse maaşı olacak fakat gitmezse evin kirasını ve mobilyaların taksitlerini 6 ay ben ödeyeceğim dediğine göre.
Bende kiranın yarısını ben ödeyebilirim dedim.
Param yok olsa yardım edeyim dedi.
Şu 2 haftada doktorada verecek parası olmadığını söyledi.
Ben istiyorsam o askerdeyken gidebilirmişim.
O gelince katılırmış.
Aklımdaki soru işaretleri ya dönüpte ben yapamıyorum düşündüm derse.
Onca ay kirasını ve mobilyaları ben ödemiş olacağım.
O sadece arabasının kredisini sattığı arabanın parasıyla ödeyecek.
Dönünce mihri arabanın parasından vermiştim onunla araba alırız dedi.
O benim hakkım maaşı birleştirir krediyi kapatırız biriktirip araba alabiliriz sadece ben binmediğim arabanın kredisi için şu anda kredi ödüyorum dedim.
Duymamazlığa geliyor.
Az öncede aradı öğle arası eve çıkacakmısın dedi.
Çıkmayacağımı bana yorgunluk olduğunu söyledim.
Yürüyerek 15 dk alelacele yapmaya çalışıyordum akşam için birşeyler sırf o kızmasın diye.
Akşam için yemek yapardın dedi.
Üstüme yemek kokusu sindiğini yorulduğumu söyledim sinirlenip kapattı.
Daha sonrada arayıp maaş aldığım bankanın repo,altın değerlerine bakmamı ondaki parayı ve bendeki mihir parasını birleştirmemizi istediğini söyledi,değer kazanırmış.
Ben o işlerden zaten anlamıyorum da.
Mihre dokunmak istemediğimi o gidince çok elzem bişey olursa kullanıcağımı söyledim.
Olursa ordan alırsın bozdurup dedi.
Muhtemelen tekrar diretecek.
Asla bu adama güvenip şehir değiştirme. Ne ailenden uzak kal, ne işini bırak. Sana bu kadar kötü davranıp, böyle rahat kapıyı gösteren adamdan bir hayır gelmez ama hala içinde sevgi var, son bir kez denemek istiyorsan, o yokken evi kapatmayı teklif et.
Ailenle kalsan işine çok mu uzak olursun? Eşyalar bir depoya konulur.

Evliliğin ilk senesi çok zor geçiyor, anlatıldığı gibi cicim ayı falan yok o eskidenmiş insanlar birbirini zor görürmüş zaten o yüDen cicim ayı yok artık, insanların cinsel hayatları normalmiş şuan herkesin hayatında cinsel sorunlar var maalesef eşinizin cinsel sıkıntıları olduğunu düşünüyorum yediremiyor ve bunu kabul etmiyor olabilir sizinde bunu farketmemeniz için sürekli mızmızlanıp sorun çıkartıyor gibi geldi.. Eğer çözebilirseniz düzelebilir, sizi dindirmesine izin vermeden tartışmaya girmeyin, mutlaka cinsel sorunu ortaya dökülecek..
Ben bana dokunmak bile istemediği için yaklaşmadığını düşünüyordum.
Erken boşalma sorunu vardı.
Aramızda konuşmasakta ikimizde biliyorduk.
Olaylardan sonra annesine bu durumuda üstü kapalı bir şekilde konuştum.
Sanırım sadece o konuyu kaile almış.
İki gündür daha farklı cinsel anlamda bana karşı.
Kendine güvenide geldi.
Keşke tek sorunumuz bu olsaydı. :KK43:

Asla bu adama güvenip şehir değiştirme. Ne ailenden uzak kal, ne işini bırak. Sana bu kadar kötü davranıp, böyle rahat kapıyı gösteren adamdan bir hayır gelmez ama hala içinde sevgi var, son bir kez denemek istiyorsan, o yokken evi kapatmayı teklif et.
Ailenle kalsan işine çok mu uzak olursun? Eşyalar bir depoya konulur.
Ailemle kalsam işime uzak olmam.
Zaten ailemle kalmayı düşünüyorum.
Eşyalarımız çok evi kapatamıyoruz.
Eşyalarımızı koyacak yerimiz yok.
Mutlaka depo içinde para vericez.
Eşyalar taşındıkça eşyalıktan çıkıyor zaten.
Taşımakta külfet.
Neresinden tutsam elimde kalıyor.

Taşımakta külfet.
Canım sen bu evlilikten çok umutlu değilsen boş yere kira ödeme diye. Kiran 1000 TL ise depo 200 TL gibi bişey olur sanırım. Bir araştır. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

Taşımakta külfet.

Bence yanlis yapiyorsun. Allah sonunu hayir etsin.

Taşımakta külfet.

Ben konu çoktan kapandı sen bu adamdan kurtuldun sanmıştım. Ama sen dönmüşsün bile. Hem de hala burnundan kıl aldırmayan bir erkek profili var karşımızda. Burda eli güçlü olan sendin. Şartları kabul edilmesi gereken sendin. Şimdi nerdeyse yerinden yurdundan işinden olacaksın. Bak bu adamın ciddi psikolojik rahatsızlıkları var. Sen bu adama güvenip nasıl bırakacaksın işini. Sen bu adamdan çocuk yapabilicek misin? Böyle bir psikopatın çocuk yetiştirmesine müsade edecek misin? Yok bu bir deneme sürüşü diyorsan. Bu durumda bir neden yerini değiştiriyorsun. İki neden bu kadar masrafa sen giriyorsun. Kendine çok büyük haksızlık ediyorsun ama şunu söyliyim ilk evi terkedişine kadarki süreçte eşin hatalıydı. Bundan sonrasında sadece tercihlerini yaşıyorsun. Lütfen çocuktan önce en az 5 kere düşün.

Yorumlar için çok teşekkür ederim herkese.
Arkadaş halen arayıp mihri bana vereceksin bendeki parayla birleştirip faize koyucam altın alıcam diyor. Ayın 1'inde maaş aldın çıkartmadın ortaya diyor.
Haftasonunu onunla geçirerek sadece kendime zarar verdim.
Hakkınızı helal edin zaman harcadınız.
Bu arada akşam iş çıkışı eve gitmeyi düşünmüyorum artık acaba önümüzdeki boşanma sürecinde suçlu duruma düşermiyim?

Bu anlattıklarında sen ciddi misin ? yoksa okuduğun kitabı filan mı anlattın ya da izlediğin bir filmi...İnanamıyorum böyle insanların olduğuna.Sen neden farkına varamadın diyeceğim ama aşk filan diyeceksin sanırsam.Ama lütfen şaka olduğunu söyle lütfen

Bu insan değişmez ve bu insanla ömürde geçmez.Basın gidin kurtulun.Ne demek ya bu...Ya da kuvvetli bir dayağa ihtiyacı var.Bulmuş sizin gibi prensesi bunuyor salak herif.

arkana bakmadan kac
Bende huy olduğunu düşünüyorum.
Belki yetiştirilme tarzı onu böyle yapmıştır bilemiyorum.
Çünkü üniversitede bile arkadaşları halinden şikayetçi olmazken o annesini arayıp rezil haldeyim burda gel bana bak diyen biriymiş.
Annesi kardeşiyle kavga ederken bile sus cevap verme haksızda olsa çıldırtma abini demiş hep.
Hep pışpışlanmış bu zamana kadar.

Daha gencsin, sukret cocugun da yok.

Cekilmez bu hayat boyu. Deyisecegini de sanmam.
Sadece zaman kaybedersin.

Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim
Belki de buradaki yorumlar herkesin düzelmez demesi seni çok üzüyordur kim bilir
Ama acı gerçekler :KK43:
Allah yardımcın olsun canım.

Bir erkek karısının maaşını isteyip karısının özel alışveriş ine burnunu sokuyorsa ondan Hayır gelmez. Annem babama bebekler gibi bakmasına rağmen babam hep eşiniz gibi davrandı. Annem ne zorluklarla emekli oldu. Bakacak kimse yok diye emekli olana kadar beni iş yerlerinde günde 2 saat gidiş iki saat dönüş büyüttü babamda annemin emekli maaş kartını karı benimse parasıda benim diyerek aldı. Daha bir sürü şey sonuç 70 küsür yaşında adam annemi terk etti. Kendi ailesi dahi onu sućlarken o hala mal mülk derdinde. Anneme haber yolluyor gelir barışırım ama maaş kartını bana verecek diye. Ben eşinizde babamı gördüm. Bir psikoloğa danışın isterseniz ama karakteri buysa yine birgün patlak verir ve siz yaşlanmış böyle bir adamla hastalık sahibi olmuş bir kadın olarak gerideki yıllara ağlayarak bakarsınız

Canım inan yazdığını hiç okumadım konu başlığı dikkatimi çekti, bizler hep değişir ümidiyle yola çıkarız ama değişmediğini görünce hayal kırıklıkları yaşarız, değişmez canım söz konusu bir erkekse değişmez.

Inanin durumunuza cok uzuldum. Hic kolay degil sorunlu bir esle evliligi yurutmek. Yurutseniz bile yillar sonra yas kemale erdiginde ( benim gibi) kendinizi ben ne yaptim diye dovunurken bulursunuz. O zamanda is isten gecmis olur.sadece bosa gecmis gencliginiz icin dovunursunuz. Yol yakinken donmek en dogrusu. Sizin barismanizi isteyenler oyle bir kisilikle evlensinlerde gorsunler zorluklarini.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ne-olur-bi-akil-verin-bosanmali-miyim.635899/

Bu Noraz'ın konusuydu. Okumanı tavsiye ederim. O da böyle biriyle evliydi, benim gibi. O kadar zor ki söyleyecek söz bulamıyorum. Ben 12 yıl sonra boşandım, daha doğrusu o evi terk etmeseydi belki de hala devam edecektim. Çünkü dışarıya mükemmel rolünü oynuyorlar, ağızları son derece iyi laf yapıyor, kimseye derdini anlatamıyorsun, anlatsan da sana inanmıyorlar.Çünkü 'el' iyileri. Öyle bir hale getiriyorlar ki her olayda hatalı senmişsin gibi. Senin de psikolojini bozuyorlar. Bir süre sonra sen de hata ben de herhalde diye düşünmeye başlıyorsun. Giderek siniyorsun, eziliyorsun, bir süre sonra öz güvenini yitiriyorsun.
İncir çekirdeğini doldurmayan şeylerden kavga çıkardığını bilirim eski eşimin. Günlerce küs kaldığını, yatak ayırdığını, evi terk edip geceyi başka yerlerde geçirdiğini bilirim. Seven inan sevdiğine zulmetmez, hataları görmez seven. Aksine hataları örter. Bu tip insanlar sadece kendilerini seviyorlar. Onlara bir hizmetçi lazım. Sonuna kadar ihtiyaçları için kullanıyorlar. İşleri bitince de terk ediyorlar. Oğlum 8 yaşındaydı terk ettiğinde. Bu tipler o kadar narsist ki evladını bile gözü görmüyor. Vicdan ve azıcık merhamet olsa zaten sana bu zulmleri yapmaz. Tamamen kişilik bozukluğu ve tedaviyle falan düzelmiyorlar.

Back
X