Sizce değişir mi? (Uzun hikaye)

Kararımı verdim.
Haftasonu beraberken ben ailenin yanında yaşayamam işimden gücümden olamam demiştim.
Şimdi ki işim gibi bir ortam orada bulamam garantim olmalı demiştim.
Yine küsmüştü.Yine aynı sen dedim kapattın kendini.
Sofraya gelmedi çağırmama rağmen.
Sonra dayanamadı değiştiğini göstermesi gerekiyordu çünkü geldi.
Ben nereye gidersem oraya gelmelisin ben senin eşinim sana bakmak zorundayım dedi.
Keşke gönlümü hoş tutacağını bilsem orada yalnız kalmayacağımı bilsem de bende herkes gibi kocamdır korur kollar deyip yanında olsam.
Her şekilde gönlüm rahat artık.
Boşanıcam.
Yorumların için teşekkür ederim caninfistiği vakit harcadın bana.

Yok canım eğer ki mutluluğuna biraz katkım olursa harcanan vaktin hiç önemi yok. Allah yar ve yardımcın olsun. Bütün güzelliklere kavuşursun inşallah.

selamun aleykum kardeşim
eşinizin yaptıklarını okudum size hak verdim
ve de adınıza çok üzüldüm :KK43:
ayrılın veya ayrılmayın demicem
ama sormuşsunuz ya düzelir mi diye
yok düzelmez.. :KK43:
çünkü dediğiniz gibi anneden kaynaklanıyor
küçükken her işine koşması her dediğini yapması
hiç sorunları hayat şartlarının zorluklarını yansıtmaması
hep bunlardan kaynaklanıyor
yani temelden başlar temel böyle düzen ile kurulmuşsa
değişmez yani zorr :(
Rabbim yardımcınız olsun

selamun aleykum kardeşim
eşinizin yaptıklarını okudum size hak verdim
ve de adınıza çok üzüldüm :KK43:
ayrılın veya ayrılmayın demicem
ama sormuşsunuz ya düzelir mi diye
yok düzelmez.. :KK43:
çünkü dediğiniz gibi anneden kaynaklanıyor
küçükken her işine koşması her dediğini yapması
hiç sorunları hayat şartlarının zorluklarını yansıtmaması
hep bunlardan kaynaklanıyor
yani temelden başlar temel böyle düzen ile kurulmuşsa
değişmez yani zorr :KK43:
Rabbim yardımcınız olsun
Aleyküm Selam kardeşim.
Haklısınız.
Kardeşi ve annesi anlatırdı küçükken kafaya bir oyuncağı,yiyeceği taktımı yaptırmadan iflah olmazmış.
Yoktan hayırdan anlamazmış.
Ertesi gün bakardık o oyuncaktan gönlü geçmiş başkasını görmüş onu istiyor derlerdi.
Annesinin iş yerine gidip avazı çıktığı kadar bağırıp oralarda rezil edermiş istediği olmayınca.
Sanırım bende koleksiyonundaki oyuncaklardan biri oldum.
Bu zamana kadar binlerce konu okudum burada boşanmayla ilgili.
Hepsinde mutlaka bi kaç tane evli bayandan "bunlar evliliğin ilk zamanları,birbirinizi tanımıyorsunuz daha, zamanla evliliğiniz oturur" şeklinde yorumlar vardı.
Bunu göremediğime göre durum dışardan çok vahim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Aleyküm Selam kardeşim.
Haklısınız.
Kardeşi ve annesi anlatırdı küçükken kafaya bir oyuncağı,yiyeceği taktımı yaptırmadan iflah olmazmış.
Yoktan hayırdan anlamazmış.
Ertesi gün bakardık o oyuncaktan gönlü geçmiş başkasını görmüş onu istiyor derlerdi.
Annesinin iş yerine gidip avazı çıktığı kadar bağırıp oralarda rezil edermiş istediği olmayınca.
Sanırım bende koleksiyonundaki oyuncaklardan biri oldum.
Bu zamana kadar binlerce konu okudum burada boşanmayla ilgili.
Hepsinde mutlaka bi kaç tane evli bayandan "bunlar evliliğin ilk zamanları,birbirinizi tanımıyorsunuz daha, zamanla evliliğiniz oturur" şeklinde yorumlar vardı.
Bunu göremediğime göre durum dışardan çok vahim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

ne demek kardeşim ben teşekkür ederim
vah vah ne yaramazmış ya :)
zor gerçekten kardeşim ya çekilmezde yani
ama naparsın kader kısmet olduğu zaman
çekmem dediklerini çekiyorsun
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun kardeşim
tamam mı devam mı

ne demek kardeşim ben teşekkür ederim
vah vah ne yaramazmış ya :)
zor gerçekten kardeşim ya çekilmezde yani
ama naparsın kader kısmet olduğu zaman
çekmem dediklerini çekiyorsun
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun kardeşim
tamam mı devam mı
Bitti :KK43:
Hele son olanlardan sonra tamamen.

yuhh bu nasıl adam bazı konularda kendime acıyorum bazı konulardada halime şükrediyorum iyiki böle kocam yok sende kurtulmuşn ömür boyu onun donunu ütülemek zorunda kalırdı ne kadar bencil bi adammış çekilmez bacı bu adam kendini kullandırma bide çocuk olur işin içinden hi çıkamassın....

Son gelişmelerden sonra en doğru kararı verdiğini düşünüyorum bundan sonrası için Allah yardımcın olsun.

Bütün yazdıklarını okudum, eşinizin durumuna tam vakıf olabilmem için size bir kaç soru sormak istiyorum.

1-Siz severek mi evlendiniz yoksa aşık olarak mı? aşk başkadır sevmek başka zira.
2- Eşiniz evlenmeden önce sizi etkilemek için çeşitli sürprizler yapmış sanırım, ne oldu da bunlardan vazgeçti? bizden sakladığınız bir şey mi var?
3- Ne iş yapıyorsunuz?
4- Eşinizin cinsel hayatı pek aktif değil demişsiniz, yaşını öğrenebilir miyim? bir de özel olacak biraz ama birlikte olurken ya da normal zamanlarda öpüşüyor mu? siz öpmek isterken ne tepki veriyor?
5- Eşiniz size güveniyor mu?
6- Eşinizin en sevmediğiniz yanlarını sıralayın desem ilk 5'e hangileriniz yazarsınız?
7- 6'soruda yazdığınız kötü yanlar olmasa ya da değişse eşinize yine de evlenecek adam gözüyle bakar mısınız?
8-7 soruya cevabınız "evet"se neden?

Bütün yazdıklarını okudum, eşinizin durumuna tam vakıf olabilmem için size bir kaç soru sormak istiyorum.

1-Siz severek mi evlendiniz yoksa aşık olarak mı? aşk başkadır sevmek başka zira.
2- Eşiniz evlenmeden önce sizi etkilemek için çeşitli sürprizler yapmış sanırım, ne oldu da bunlardan vazgeçti? bizden sakladığınız bir şey mi var?
3- Ne iş yapıyorsunuz?
4- Eşinizin cinsel hayatı pek aktif değil demişsiniz, yaşını öğrenebilir miyim? bir de özel olacak biraz ama birlikte olurken ya da normal zamanlarda öpüşüyor mu? siz öpmek isterken ne tepki veriyor?
5- Eşiniz size güveniyor mu?
6- Eşinizin en sevmediğiniz yanlarını sıralayın desem ilk 5'e hangileriniz yazarsınız?
7- 6'soruda yazdığınız kötü yanlar olmasa ya da değişse eşinize yine de evlenecek adam gözüyle bakar mısınız?
8-7 soruya cevabınız "evet"se neden?

alınmayın ama bu sorulara cevap vermenin evliligin on sartı olarak dusundum de, sınav gibi... gözüm korktu :KK53:

Back
X