- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Aminn.... Allah kimseyi işsiz bırakmasın.Hayırlısı ile inşalalh olur canım . Allah kimseyi işsiz koymasın .
Valla bitti gibi bi şey. Tekstil piyasası şu aralar vasat. Allah'tan Rusyayla barıştık. Biraz açılır belki.Şartları konuşursunuz olursa olur olmazsa olmaz iş bitmedi ya
Şartlarıda konuştuk servisimiz var vs vs gibisinden.Maaş beklentimide söyledim. Olumsuz tepki almadım beklentimede. Önceki görüşmemde 3. mülatta kalınca korkuyorumbiz sizi ararız diyip göndermediklerine göre olumlu
Valla bitti gibi bi şey. Tekstil piyasası şu aralar vasat. Allah'tan Rusyayla barıştık. Biraz açılır belki.
Önceki görüşmemde 3. mülakattan kalınca paranoya oldumSon mülakatı da geçersen tamamdır bu iş
Bu sefer kalmaÖnceki görüşmemde 3. mülakattan kalınca paranoya oldum
Direkt laleli piyasasında çalışmadığım için o kadarını bilemem.Rusyayla tekstilimiz batıyo değer kaybediyoruz biliyo musunuz?
Gümrükte olmayan belgeler isteyip oyalıyolar yıllardır strateji bu.
Bizim ürünler giriş yaptığında sezon geçmiş oluyo sezonda giden ürünler sezon sonu fiyatına anlaşılıyo
İK değilde, yönetici son dk golü atmazsa iyidir.Hayırlısı olsun hakkınızda. İnşallah son dakka golü atmazlar İK' nın en sevdiği şeydir.
Ay o zaman sevinmeyeyim. Sevincim kursağımda kalmasın. Uçtum çünkü ben bu sefer oldu diye :)soyle diyeyim. IK 20 kisiyle gorusur. bunlarin icinden 5 kisi belirler onlarla da mudur gorusur. son karari mudur verir. o yuzden hemen sevinmeyin bence. ama tabii oncesinin olumlu olmasi guzel bisey :)
Şartlarıda konuştuk servisimiz var vs vs gibisinden.Maaş beklentimide söyledim. Olumsuz tepki almadım beklentimede. Önceki görüşmemde 3. mülatta kalınca korkuyorum
Bi de gittiğim firmanın 2 açık pozisyonu vardı ikiside bana uyuyor diye ikisinede başvuru yaptım. 2 iş yapacağım yani. Ondan umutlu gibiyim. 2 kişi alacağımıza 1 kişiye işi yükleriz kafasında konuştular. Hayırlısı olsun artık..öyle işyerleri de var sanki alınmışsın gibi konuşurlar, sonra olumsuz çıkar ama tekrar çağırdıkları için olumludur diye düşündüm.
Bi de gittiğim firmanın 2 açık pozisyonu vardı ikiside bana uyuyor diye ikisinede başvuru yaptım. 2 iş yapacağım yani. Ondan umutlu gibiyim. 2 kişi alacağımıza 1 kişiye işi yükleriz kafasında konuştular. Hayırlısı olsun artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?