- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
kızlar ön muhasebe işinde çalışıyorum işe girerken burda tek bayanım patronum gelenlere bide çay da vericeksin demişti çok yoğun bi yer olmadığı için tamam dedim müşterilere patrona zevkle getiriyorum çayını kahvesini suyunu vs. çünkü paramı haketmeliyim önmuhsebe işleride çok yoğun değil işim rahat iyi ortam patronumda iyi kibar bi insan fakat patronun akrabalarıda burda çalışan onlar bana bazen emrivaki çay getir diyor kendimi oraya çaycı girmiş gibi hissetmeye başladım üniv mezunuyum ama yeni çalışmaya başladım heryer malum tecrübeli istiyor bende sabretmeliyim diyorum bazende bu durum canımı sıkıyor motivasyonumu düşürüyor ne yapmalıyım sizce sabretmelimiyim ???
bende aynen böyle düşündüğüm için kabul ettim gelen misafirlere çay vermeyi burası benim evimden daha çok vakit geçirdiğim yer o yüzden aynı düşüncedeyim sizle aynı yaştayız bu arada ben geç başladım çalışma hayatına((
Alışırsın canım benim takılma böyle şeylere.
Geç olsun güç olmasın biraz sabır kendi kendinizi negatife çekmeyin :)
Her şeyin zamanı gelir emin olun o zamn konuşursunuz ama şimdi biraz sabır :)
Canım , bu konuda rahatsız olmakta çok haklısın gerçekten. Ama fevri hareket etmemen de çok güzel.. Madem biraz daha dayanabilecek gücün var , ortamın iyi, patronun iyi, evine yakın biraz daha dayan devam et, işi öğren dediğin gibi iyice bir tecrübe edinirsin. Ondan sonrası için zaten işin kolay. Olduğun yerde kalmak istersen patronuna konuyu uygun bir dille anlatırsın, anlayacaktır. Yoksa da artık tecrübe edinmiş olacaksın , iş bulman daha kolay olacak.. Biraz daha dişini sıkıp kalmandan yanayım canım..
hemen hemen her muh.yeni mezun bunu yapmıştır
ben de dahil
inanın kendimi boş yere üniv.okumuş gibi hissediyordum
biraz işi öğrendikten sonra tepkinizi koyabilirsiniz
bence şimdi patronla konuşun çalışan herkes çayını kendisi alsın siz çalışan elemanlara da çay götürmek zorunda değilsiniz
misafirler elbette olabilir kabul de etmişsiniz.
patronunuzla konuşurken ben çaylarını bardak bulaşıklarını yıkarım ama çaylarını da kendileri alsınlar
sonuçta sırf çay için işe girmediniz sizin bi mesleğiniz var
bizler eşşek oldukça semer vuran çok olur o yüzden çok da kendinizi kullandırmayın.
emrivakiden bende hiç hoşlanmam ama idare et bence yani baska bir işin daha rahat olacağının garantisi yok,
ama çıkmaya kesin karar verdiysen bir miktar paran kenarda olsun, iş başvurularınada basla,
valla sonrası depresyon oluyor aksitakdirde
bu şekilde devam ederse zaten çaycı temizlikçi olacaksınız orda, aynısını ben de yaşadım. işyeri hiç yoğun olmadığı için bir süre sonra oturmanız göze batacak zaten işin yok bari şunu bunu yap diyecekler. ayrıca körelirsiniz ben 1 yıl çalıştım öyle bir yerde bildiklerimi unuttum sonra da hemen ayrıldım zaten. bence değiştirin işinizi üniv. mezunusunuz neden millete çay servisi yapacaksınız ki...
kızlar ön muhasebe işinde çalışıyorum işe girerken burda tek bayanım patronum gelenlere bide çay da vericeksin demişti çok yoğun bi yer olmadığı için tamam dedim müşterilere patrona zevkle getiriyorum çayını kahvesini suyunu vs. çünkü paramı haketmeliyim önmuhsebe işleride çok yoğun değil işim rahat iyi ortam patronumda iyi kibar bi insan fakat patronun akrabalarıda burda çalışan onlar bana bazen emrivaki çay getir diyor kendimi oraya çaycı girmiş gibi hissetmeye başladım üniv mezunuyum ama yeni çalışmaya başladım heryer malum tecrübeli istiyor bende sabretmeliyim diyorum bazende bu durum canımı sıkıyor motivasyonumu düşürüyor ne yapmalıyım sizce sabretmelimiyim ???
çok mutlu oldum çok rahatladım teşekkür ederimşimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi harikasınız destekleriniz için ayrıca teşekkürler
Tatlım ezdırme kendını bende ön muhasebe de çalışıyorum ve tek kız oldugum için çay servislerini ben yapıorum, patronum -çay getir, aşagı iki çay getirsene , kahve yap bilmem ne bu tarza konuşmuştur hep, en sonunda patlak verdim ve ben hizmetçi degilim getirsene götürsene uslupla davranamazsınız dedim, şimdi Allahtan düzeldiinsan ol kibar davran canımı ye
Tatlım ezdırme kendını bende ön muhasebe de çalışıyorum ve tek kız oldugum için çay servislerini ben yapıorum, patronum -çay getir, aşagı iki çay getirsene , kahve yap bilmem ne bu tarza konuşmuştur hep, en sonunda patlak verdim ve ben hizmetçi degilim getirsene götürsene uslupla davranamazsınız dedim, şimdi Allahtan düzeldiinsan ol kibar davran canımı ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?