sizce işi bırakmalımıyım ??

Bence uygun zamanda patronunuzla konusun. Emrivaki yapanlara uyarmasini rica edin. Sonucta universite mezunusunuz cay getir gotur yapmak zorunda degilsiniz.

Alışırsın canım benim takılma böyle şeylere.
Geç olsun güç olmasın biraz sabır kendi kendinizi negatife çekmeyin :)
Her şeyin zamanı gelir emin olun o zamn konuşursunuz ama şimdi biraz sabır :)

Canım , bu konuda rahatsız olmakta çok haklısın gerçekten. Ama fevri hareket etmemen de çok güzel.. Madem biraz daha dayanabilecek gücün var , ortamın iyi, patronun iyi, evine yakın biraz daha dayan devam et, işi öğren dediğin gibi iyice bir tecrübe edinirsin. Ondan sonrası için zaten işin kolay. Olduğun yerde kalmak istersen patronuna konuyu uygun bir dille anlatırsın, anlayacaktır. Yoksa da artık tecrübe edinmiş olacaksın , iş bulman daha kolay olacak.. Biraz daha dişini sıkıp kalmandan yanayım canım..

hemen hemen her muh.yeni mezun bunu yapmıştır
ben de dahil
inanın kendimi boş yere üniv.okumuş gibi hissediyordum
biraz işi öğrendikten sonra tepkinizi koyabilirsiniz
bence şimdi patronla konuşun çalışan herkes çayını kendisi alsın siz çalışan elemanlara da çay götürmek zorunda değilsiniz
misafirler elbette olabilir kabul de etmişsiniz.
patronunuzla konuşurken ben çaylarını bardak bulaşıklarını yıkarım ama çaylarını da kendileri alsınlar
sonuçta sırf çay için işe girmediniz sizin bi mesleğiniz var

bizler eşşek oldukça semer vuran çok olur o yüzden çok da kendinizi kullandırmayın.

çok mutlu oldum çok rahatladım teşekkür ederim şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi harikasınız destekleriniz için ayrıca teşekkürler

evet bazen bende düşünmüyor değilim ben boşa mı üniv okudum diye ama 3 ay oldu gireli sanırım bunu dile getirmem çok erken olur ve negatif bi durum yansır hakkımda sanırım azcık dişimi sıkmalıyım sonrasına bakarım artık en azından burda dertleşerek biraz da olsa rahatladım :))

Patrona söyleyebilirsin.. Veya senden çay isteyenlere kibarca işin olduğunu getiremeyeceğini söyle. "emrivaki olunca hoş olmuyor herkes çayını kendi alabilir" diye laf söyle açıkça....

Yüzgöz olmak istemezsen en iyisi patrona uygun bir dille söylemek.

emrivakiden bende hiç hoşlanmam ama idare et bence yani baska bir işin daha rahat olacağının garantisi yok,
ama çıkmaya kesin karar verdiysen bir miktar paran kenarda olsun, iş başvurularınada basla,
valla sonrası depresyon oluyor aksitakdirde

bu şekilde devam ederse zaten çaycı temizlikçi olacaksınız orda, aynısını ben de yaşadım. işyeri hiç yoğun olmadığı için bir süre sonra oturmanız göze batacak zaten işin yok bari şunu bunu yap diyecekler. ayrıca körelirsiniz ben 1 yıl çalıştım öyle bir yerde bildiklerimi unuttum sonra da hemen ayrıldım zaten. bence değiştirin işinizi üniv. mezunusunuz neden millete çay servisi yapacaksınız ki...

haklısın başka işyerinde daha kötüsü olmıycağı ne malüm bencede en azından tecrübe olana kadar en az bir yıl çalışmalıyım patronum çok kibar nazik bi insan hiç emrivaki konuşmaz buda bi artı sanırım :))

doğru size katılıyorum ama söyle bir durumum var iş tecrübem yok daha yeni 3 ay oldu bu dezavantaj bilirsinizki iş başvurularında tecrübe ye bakıyolar daha önce ne iş yaptınız nerde çalıştınız diyorlar bende bu durumdan kurtulmak için bir sene sabretmeliyim gibime geliyor bu yüzden sizlerden fikir almak istedim yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim :))

her iş yerinde tuhaflıklar var böyle. işinden ayrılma rahatsan. mücadele etmeyi öğren :)

çok mutlu oldum çok rahatladım teşekkür ederim şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi harikasınız destekleriniz için ayrıca teşekkürler

Rica ederim , İnşallah herşey düzene girer canım bir an evvel :)

Tatlım ezdırme kendını bende ön muhasebe de çalışıyorum ve tek kız oldugum için çay servislerini ben yapıorum, patronum -çay getir, aşagı iki çay getirsene , kahve yap bilmem ne bu tarza konuşmuştur hep, en sonunda patlak verdim ve ben hizmetçi degilim getirsene götürsene uslupla davranamazsınız dedim, şimdi Allahtan düzeldi insan ol kibar davran canımı ye

çay vermeye tamam demişsiniz haksızsınız o zaman

Allahtan patronum kibar nazik söyler ben çalışan akrabasından bu tarz duyum alıyorum yaşıda babam yaşında ters davranmak saygısızlık olur die vicdanım el vermiyor böle işte :))

aynı kaderi paylaşıyoruz demek :)) canım sağol desteğin için bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…