sizce işi bırakmalımıyım ??

yok güzelim olurmu sonra iş beğenmiyor oluyorum bazılarına göre eleştiriler bu yöndede olabiliyor maalesef ((

yok güzelim olurmu sonra iş beğenmiyor oluyorum bazılarına göre eleştiriler bu yöndede olabiliyor maalesef ((

Sesi çıkmayan insandan böyle tipler her şeyi ister, iş seçmek değil ki bu.. mesleğin ile ilgili sana verdiği her görevi evet yapmak zorundasın, ama çay getir falan ne kaba laflar, insanlar yahu..

Hayır canım doğru görüyorsun ben yazdıktan sonra değiştirmiş arkadaş.
Ne yapmaya çalıştığını pek anlamış değilim.

hayır değiştirmedim doktara diyince bende şaşırdım bakarken kaydırmışım sanırım 2 yıllık mezunum açık öğretimden 4 yıl okuyorum yeni kayıt oldum siteye daha ne nerde nasıl görünüyo nasıl bakılıyo çözmüş değilim yanlışlıkla olmuşş

Hiç çekinme git patronla konuş.

Yanlış anlamayın ama çalışanlar çayını kendisi almalı diye düşünüyorum.
Bundan rahatsızım, bir toplantı ile duyurmanız mümkün mü?
diye ricada bulunabilirsin.
Çok saçma yani insanlar da kullanmaya ne meraklı ya sinir oluyorum.

2 yıl okumak üniversite bitirdim olmuyormu ne oluyor peki 2 yıl okudu diye çaycı mı bu mudur karşılığı zaten bayanda gerekeni yapıyormuş tutupta ordaki çalışanada emrivaki bir şekilde istenerek onunda bu durumda çay vermesi hiçte hoş değil bide bu açıdan bakın kaç dil bilseydi emin olun o işte olmazdı zaten ama bu işte çalışıyo diyede bukadar ezilmemeli bi insan buda benim fikrim

evet bence olmuyor 2 yıl artık hiç bir şey...
daha önceleri adamlar orta okul mezunu iken devlet memuru oluyormuş artık öyle mi?

birde bu arkadaş zaten baştan kabul etmiş... herkes herkese rica etmiyor ne yazıkkı eğer piyasada yeni iseniz isterseniz 10 üniversite bitirin boş kapitalist sistem böyle...

bu arkadaş çekecek eğer çekmek istiyorsa yoksa zaten bence çalışmak istemiyor zengin koca arayışında

sizin yorumunuzu hayretle okudum inanın cevabı boş geçiyorum en güzeli bu anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…