- 9 Haziran 2020
- 18
- 1
- 36
- 30
- Konu Sahibi hayatcokzorr
-
Aileniz de onaylamıyormuş o yüzden şans vermeyin bence. Çok insan dışarıdan iyi birine benziyor ama çevre etkeni de göz ardı edilmemeli. Üstelik aile yaniarkadaşlar iyi akşamlar uzaktan bir aile dostumuz bizi arayıp ta oğluna beni uygun görüp aradılar beni istediler ogullarına vede biz bu aile hakkında çokta iyi şeyler duymadık ama benim görüşeceğim oğlan iyi birine benziyor. ama çevre de pek iyi şeyler söylemiyor bu aile hakkında 2 abiside hapiste vede ailemde pek olumlu bakmıyor bu duruma sizce bir şans versemmi bilemedim lütfen cevap atarsanız sevinirim ne yapmam gerektiğini
kimseyi bulamamaktan değil tabikide ama önüme geleni çevirmek istemiyorumAile hakkinda tam olarak ne soyleniyor mesela o onemli. Abiler neden hapiste,suclari ne? Bunlar onemli seyler. Siz de hic mi kimseyi bulamadiniz da bunlara kaldiniz bu da onemli
Niye?kimseyi bulamamaktan değil tabikide ama önüme geleni çevirmek istemiyorum
arkadaşlar iyi akşamlar uzaktan bir aile dostumuz bizi arayıp ta oğluna beni uygun görüp aradılar beni istediler ogullarına vede biz bu aile hakkında çokta iyi şeyler duymadık ama benim görüşeceğim oğlan iyi birine benziyor. ama çevre de pek iyi şeyler söylemiyor bu aile hakkında 2 abiside hapiste vede ailemde pek olumlu bakmıyor bu duruma sizce bir şans versemmi bilemedim lütfen cevap atarsanız sevinirim ne yapmam gerektiğini
Cevirmek istemiyorsunuz diye de onunuze geleni kabul etmeyin. Evlenmeseniz de olurkimseyi bulamamaktan değil tabikide ama önüme geleni çevirmek istemiyorum
“Evlenmezse ölecek” hastaligina yakalanmissa
aynı köyden diyelim annemin ilk okul arkadaşı ama bayadır annem ile görüşmüyolardı veede annesi ayıptır söylemesi pis işler yaptğı söyleniyor. bilmiyorum ki gerçektende o işi mi yapıyordu zaamanındaPek iyi bi aile değilse nasıl uzaktan da olsa aile dostunuz oluyor ilginç geldi.
Çocuk iyi biri olsa da şans versen de ilerde aileler işin içine girdiğinde olumsuzluklar çıkabilir.
Hazır hiçbir bağın yokken bulaşma bence.
E bu aileye gelın gitmeyi neden istiyorsun?aynı köyden diyelim annemin ilk okul arkadaşı ama bayadır annem ile görüşmüyolardı veede annesi ayıptır söylemesi pis işler yaptğı söyleniyor. bilmiyorum ki gerçektende o işi mi yapıyordu zaamanında
Cok garip degil mi minnosumE bu aileye gelın gitmeyi neden istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?