sizce kabul etmelimiyim

hayatcokzorr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
18
1
36
30
arkadaşlar iyi akşamlar uzaktan bir aile dostumuz bizi arayıp ta oğluna beni uygun görüp aradılar beni istediler ogullarına vede biz bu aile hakkında çokta iyi şeyler duymadık ama benim görüşeceğim oğlan iyi birine benziyor. ama çevre de pek iyi şeyler söylemiyor bu aile hakkında 2 abiside hapiste vede ailemde pek olumlu bakmıyor bu duruma sizce bir şans versemmi bilemedim lütfen cevap atarsanız sevinirim ne yapmam gerektiğini son bir şey de söyleyim bu oğlan zamanında nişsanlısından da ayrılmış

Son düzenleme:
Pek iyi bi aile değilse nasıl uzaktan da olsa aile dostunuz oluyor ilginç geldi.
Çocuk iyi biri olsa da şans versen de ilerde aileler işin içine girdiğinde olumsuzluklar çıkabilir.
Hazır hiçbir bağın yokken bulaşma bence.

Aileniz de onaylamıyormuş o yüzden şans vermeyin bence. Çok insan dışarıdan iyi birine benziyor ama çevre etkeni de göz ardı edilmemeli. Üstelik aile yani

Abilerinin günahı ile beyefendiyi yargılayamayız fakat iyi birine benziyor olması da bir birliktelik için yeterli değil. Bence acele etmeyin, iyice araştırın tanımaya çalışın

Yani sevmis aşık olmuş olsan iyi biri desen tamam da suan dertsiz başına dert arıyor gibi olacaksin. Hapis, suç, avukat, dava işleri zor.. neyden girmişler hapise, en onemlisi bu. Tecavüzse mesela kimse doğmamış çocuklarının amcasi tecavüzcü olsun istemez.

Adama için ısındığı icin mi görüşmek istiyorsun?

Bir de akrabalarla bu işlere girmeni hic önermem

aynı köyden diyelim annemin ilk okul arkadaşı ama bayadır annem ile görüşmüyolardı veede annesi ayıptır söylemesi pis işler yaptğı söyleniyor. bilmiyorum ki gerçektende o işi mi yapıyordu zaamanında

Bazen isaretler bu kadar ortadayken neden gormekte bu kadar zorluk cekiyoruz acaba?

Bir de uzaktan nasil iyi birine benziyor , yani nasil anladiniz, takim elbise mi giymis mesela? Boyle seyler tanimadan anlasilmaz.

Su an gozleriniz baglanmis, kor topal ilerliyorsunuz sanki ne cikarsa bahtima der gibisiniz.

E bu aileye gelın gitmeyi neden istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…