sizce kabul etmelimiyim

Cok garip degil mi minnosum
Aklım bazen almıyor womanım.
Nerden tutsak elimizde kalıyor ama cogunluk tamam desek belki ailesıne karsı cıkacak evlenmek isteyecek.
Darkmore evlenmek zorunda degılsın diyor amacım zaten illa evlenmek degıl diyor.
Ne peki, yanı almıyor aklimiz

ya sanki körkütük aşık da kızımız karar veremiyor, görmemişsin sevmemişsin aşk yok yıllarınızı vermemişsiniz kasaptan et almıyosun yıllarca aynı yastığa baş koyacak eş arıyosun ne gerek var bu maceraya evde mi kaldın acil önüne ilk çıkanla mı evlenmen gerek bekle tanı sev tart ölç yıl geçsin en azından biriyle evlenmek için

Yokluk

Anne pis işler yapmış (tahmin ettiğim şeymi emin olamadım neyse) abiler hapiste, aile hakkında iyi şeyler söylenmiyor, senin ailen olumlu bakmıyor. Aşıksın desem oda değil. Eeee surda bitane olumlu bisey yok ki.
Ben olsam kabul etmezdim

Son düzenleme:
hem bu zamanda görücü usulü mü kaldı, diyelim kaldı ne gerek var böyle şaibeli aileye kararsız kalmaya, çok iyi maddi durumu mesleği olur tanımıyorum sever miyim zamanla diye sorarsın ama o da yok aşağı tükürssen sakal yukarı tükürsn bıyık elle tutulur bir şeyi yok yani

Aile ile ilgili iyi şeyler duyulmadiysa hiç tanışmadan reddedin, gorusmeyin ki hoşlanti falan olmasın. İlişkide ailede çok önemlidir.

Hic bulasma. Uzak dur. Sadece o kisiyle evlenilmiyor. Yani evlilik sadece iki kisinin imza atmasiyla bitmiyor. O aile ile evlenince omur boyu goruseceksin. Kendine yazik etme. Hic bulasma.

sanırım uyuşturucudan
Bizim gozunu acmamıza gerek yokmus aslında. Abiler uyusturucudan cezaevinde, annesı pis isler yapıyor.
Ailen sana evlen dese, senin gelip ailem beni berbat bir aileye gelın vermeye calısıyor yardım edin demen lazım.
Kendının ve hayatının kıymetini bil.
İlla evlenmek ıcın evlenenler mutsuz.

Kac yasındasın?

Hadi her şeyi geçtim ailesine bırakın bir kenara evleneceğiniz adam hakkında bile doğru dürüst bir yorum yapamıyorsunuz. İyi birine benziyor diye neden şans veresiniz? Şu iyi birine benzemek nasıl oluyor onu da anlamadım ilk bakışta anlaşılıyor mu?

25.....yaşındayımm gerçi mimari teknik ressamlığıda yapıyorum işimde iyi

Ne gerek var olmaz diyip geçin. Aşık falan olmadıgınız hatta belkıde hıc gormedıgınız bir kişi için düşünmek bile gereksiz.

gözümü açtınızı sağ olun

Es kaza bu forumdan haberin olmasaydı bu soruyu açmasaydın adama he diyecektin öyle mi? Annesinin geçmişte fuhuş yaptığını ima ettin, iki abisi hapiste. Aklını mı kaçırdın sen bacım? Kendini de geçtim, doğacak çocuğuna bu babaanne ve amcaları mı reva gördün? Vallahi çok üzülüyorum. Vallahi müge anlı gibi çıldırmama ramak kalıyor. Bir p.pi uğruna ya rab ne güneşler batıyor

Genç kızlarımıza akıl fikir ihsan eyle yarabbimmm AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…