- Konu Sahibi justtmarried
mrb
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz bankaya birikim hesabı açacak pozisyona gelmedik, o duruma geldiğimizde zaten ödemelri kim üstlensin diye düşüneceğimi hiç sanmıyorum. Ödemelerde sıkıntı olduğu için bu strese giriyorum zaten :)Bence birlikte ödemeniz lazım, aylık eve giren para ortaya konup, faturaları kadın ödemeli evin gelir giderleri kadında olmalı ve erkekte ne kadar ekleyeceğini bilmeli... Evinizin giderleri ne kadarsa aylık onu temin etmeniz lazım ve borçları ödemeniz lazım eğer paranız artıyorsa %70 ini biriktirmeniz lazım. Bir bankaya hesap açıp bu birikimi yapabilirsiniz ve bunların hepsini kadın yapmalı erkek sadece para eklemeli diye düşünüyorum.
Bence yaptığında yanlış birşey yok. Bunu eşi ezmek yada ezmemek olarak görme. Erkek diye para kontrolünün onda olması gerekmiyor. Evin idaresi buna emek verecek, vakit ayıracak, savsaklamayacak birinde olmalı ki çevremdeki çoğu arkadaşlarım paranın idaresini elde tutuyor.
Birçok erkek idareyi beceremiyor ve yapıları gereği geniş ve rahatlar.
Hiç kasma kendini ve idareyi ele al.