- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
ınsan nasıl mutlu oluyorsa onu yapmalı dıyorum benIsimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
Sizce bu isi birakip kariyeri olmayan ama daha fazla kazanip insan gormedigin isime mi doneyim yoksa sacmalama evlenemedin madem kariyer yap deyip insanlara enerjimi somurtmeye devam mi edeyim?
Isimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
Sizce bu isi birakip kariyeri olmayan ama daha fazla kazanip insan gormedigin isime mi doneyim yoksa sacmalama evlenemedin madem kariyer yap deyip insanlara enerjimi somurtmeye devam mi edeyim?
Daha fazla kazanacaksaniz rahat olana dönün tabi ama.orda kariyer yok dimi...olmasin aman rahatlık önemliIsimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
Ya ben garibim cunku.insan pek sevmiyorum.ama surekli gulumsemek,positif davranmak zorundayim butun gun abidik gubidik insanlara.bu da beni mutsuz ediyor enerjim dusuyor.bir de yildizim dusuk.insanlarin enerjisi bende kotu etki yapiyor.cok insan bana iyi gelmiyor.Kendi işiniz neydi ki kariyeriniz olmayan ama daha fazla kazandığınız ve insan görmediğinizYani önceki işiniz ?insanlar sizin enerjinizi nasıl sömürür o bir garip geldi yoğun iş ortamı kalabalık vs yorucu olur kafa şişer vs de bana bir garip geldi yorumunuz ,insanların enerji sömürmesi meselesi
Aynen bebim amacim kariyer oldu.ben kariyer icin rahatimi ve parami harciyorum.Kariyer amac degil arac olmali bence.
Daha rahat bir yasam, para sunmali.
Rahat ve daha kazancli isinize donun.
Şimdi daha açık olmuş evet insanların aurası var ve belli enerji yayıyoruz siz kötü enerjilerden etkileniyorsunuz ve sizin pozitif enerjinin azaldığından şikayetçisiniz önceki işiniz insanlar la fazla iletişim halinde olmadığınız bir işti sanırım ,kendinizi hangi işte daha iyi hissediyorsanız onu seçin ,bir çok kişisel gelişim koçlarının değindiği konu da insanın sevdiği işi yapması doğrultusun daYa ben garibim cunku.insan pek sevmiyorum.ama surekli gulumsemek,positif davranmak zorundayim butun gun abidik gubidik insanlara.bu da beni mutsuz ediyor enerjim dusuyor.bir de yildizim dusuk.insanlarin enerjisi bende kotu etki yapiyor.cok insan bana iyi gelmiyor.
Okul muduruyum.asil isim ogretmenlikIşiniz nedir şu anki kariyer dediginiz iş nedir
Müdürler dahami az kazanıyorOkul muduruyum.asil isim ogretmenlik
Okul muduruyum.asil isim ogretmenlik
EvetMüdürler dahami az kazanıyor
Cocuklarla isin.internetcisi,temizlikcisi,muduru vs isin yok ya da veliyle surekli isi yokY
Ogretmen nasil insanlarla iletisim kurmaz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?