Sizce kariyer mi rahatlik mi?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Isimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
Sizce bu isi birakip kariyeri olmayan ama daha fazla kazanip insan gormedigin isime mi doneyim yoksa sacmalama evlenemedin madem kariyer yap deyip insanlara enerjimi somurtmeye devam mi edeyim?

ınsan nasıl mutlu oluyorsa onu yapmalı dıyorum ben

Kendi işiniz neydi ki kariyeriniz olmayan ama daha fazla kazandığınız ve insan görmediğiniz Yani önceki işiniz ?insanlar sizin enerjinizi nasıl sömürür o bir garip geldi yoğun iş ortamı kalabalık vs yorucu olur kafa şişer vs de bana bir garip geldi yorumunuz ,insanların enerji sömürmesi meselesi

Önemli olan mutlu olmak. Kariyer amaç değil, araç olmalı. İlla yöneticilik yapacaksanız da başka bir firmada veya sektörde deneyebilirsiniz. Belki o zaman daha mutlu olursunuz. Öteki türlü sevmediğiniz işte kariyer yapmak, sevmediğiniz bir adamla mantık evliliği yapmaya benziyor.

Daha fazla kazanacaksaniz rahat olana dönün tabi ama.orda kariyer yok dimi...olmasin aman rahatlık önemli

Kariyer amac degil arac olmali bence.
Daha rahat bir yasam, para sunmali.

Rahat ve daha kazancli isinize donun.

Ya ben garibim cunku.insan pek sevmiyorum.ama surekli gulumsemek,positif davranmak zorundayim butun gun abidik gubidik insanlara.bu da beni mutsuz ediyor enerjim dusuyor.bir de yildizim dusuk.insanlarin enerjisi bende kotu etki yapiyor.cok insan bana iyi gelmiyor.

Şimdi daha açık olmuş evet insanların aurası var ve belli enerji yayıyoruz siz kötü enerjilerden etkileniyorsunuz ve sizin pozitif enerjinin azaldığından şikayetçisiniz önceki işiniz insanlar la fazla iletişim halinde olmadığınız bir işti sanırım ,kendinizi hangi işte daha iyi hissediyorsanız onu seçin ,bir çok kişisel gelişim koçlarının değindiği konu da insanın sevdiği işi yapması doğrultusun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…