- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Şimdi oldu müdürüm. Öğretmenlik daha keyifli. Görevlendirme olarak yapmıştım yıllar önce...çok uzun bir süre değildi ama ders bittikten sonra evinize gidip kahvenizi yudumlamak gibisi var mı...hele biz öğretmenleri tek tek memnun etmek de kolay iş mi...bı de bunun velisi var....tesisatçısı camcisi boyacısı , daha kötüsü diğer amirler şube müdürleri , il milli eğitim müdürü...mülki amirler...say say bitmez...öğretmenlik candır....Okul muduruyum.asil isim ogretmenlik
Bende rahatlığı seçerdim çok rahat bir insanim cunku hiiiç zora gelemiyorum amannn bi defa geliyoruz dünyaya kasmanin bi anlamı yokIsimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
Sizce bu isi birakip kariyeri olmayan ama daha fazla kazanip insan gormedigin isime mi doneyim yoksa sacmalama evlenemedin madem kariyer yap deyip insanlara enerjimi somurtmeye devam mi edeyim?
Kalbinden ne geçiyorsa onu yapIsimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
Sizce bu isi birakip kariyeri olmayan ama daha fazla kazanip insan gormedigin isime mi doneyim yoksa sacmalama evlenemedin madem kariyer yap deyip insanlara enerjimi somurtmeye devam mi edeyim?
Hayır enerji sömürülmesi olarak düşünme. Kalabalık ortamda bulunduğun için gün içersinde seni gören herkesin olumlu ya da olumsuz enerjisini nazar dediğimiz (Arapçada bakış demek )şeyi üzerine çekiyorsun .Onlar ellerinde olmadan bakış suretiyle sana bu enerjiyi yolluyorlar . Ki Yıldız’ın düşükse daha çabuk etkileniyorsun,baş ağrısı yorgunluk stres ...İşini değiştirsen bile kalabalık ortamlara girdiğinde yine aynı sorunla karşılaşacağınızı düşünüyorum .Bu yüzden bu durumdan kaçmayın aksine yüzleşin derim .Buraya yıldızınızı yükseltip,enerjinizi arttıracak şeyler de yazmak isterdim ancak muhakkak biri çıkıp 21.yy Türkiye’sinde neler konuşuyorsunuz falan diyecek canım sıkılacak .Ayrıca bir bayan olarak kariyer benim için çoğu şeyden önde . Size tavsiyem başarılı olmak için yolunuzdaki engelleri kaldıracak her türlü şeyi deneyinIsimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
enerjiye ben de inanirim. birkac ipucu verseniz yükseltme konusunda :)Hayır enerji sömürülmesi olarak düşünme. Kalabalık ortamda bulunduğun için gün içersinde seni gören herkesin olumlu ya da olumsuz enerjisini nazar dediğimiz (Arapçada bakış demek )şeyi üzerine çekiyorsun .Onlar ellerinde olmadan bakış suretiyle sana bu enerjiyi yolluyorlar . Ki Yıldız’ın düşükse daha çabuk etkileniyorsun,baş ağrısı yorgunluk stres ...İşini değiştirsen bile kalabalık ortamlara girdiğinde yine aynı sorunla karşılaşacağınızı düşünüyorum .Bu yüzden bu durumdan kaçmayın aksine yüzleşin derim .Buraya yıldızınızı yükseltip,enerjinizi arttıracak şeyler de yazmak isterdim ancak muhakkak biri çıkıp 21.yy Türkiye’sinde neler konuşuyorsunuz falan diyecek canım sıkılacak .Ayrıca bir bayan olarak kariyer benim için çoğu şeyden önde . Size tavsiyem başarılı olmak için yolunuzdaki engelleri kaldıracak her türlü şeyi deneyin
Gercekten yazarsaniz cok sevinirim.ozel mesaj da olabilir.ben gercekten her kakabalik ortama girdigimde tum gulen yuzumu tuketip bas agrisi cekiyorum.yani butun pozitif enerjimi verip karsiliginda halsizlik ve bas agrusi aliyorum.cidden bu benim hayatimi etkiler halde.basta benim onyargim dedim ama hayir degil gercejten degilHayır enerji sömürülmesi olarak düşünme. Kalabalık ortamda bulunduğun için gün içersinde seni gören herkesin olumlu ya da olumsuz enerjisini nazar dediğimiz (Arapçada bakış demek )şeyi üzerine çekiyorsun .Onlar ellerinde olmadan bakış suretiyle sana bu enerjiyi yolluyorlar . Ki Yıldız’ın düşükse daha çabuk etkileniyorsun,baş ağrısı yorgunluk stres ...İşini değiştirsen bile kalabalık ortamlara girdiğinde yine aynı sorunla karşılaşacağınızı düşünüyorum .Bu yüzden bu durumdan kaçmayın aksine yüzleşin derim .Buraya yıldızınızı yükseltip,enerjinizi arttıracak şeyler de yazmak isterdim ancak muhakkak biri çıkıp 21.yy Türkiye’sinde neler konuşuyorsunuz falan diyecek canım sıkılacak .Ayrıca bir bayan olarak kariyer benim için çoğu şeyden önde . Size tavsiyem başarılı olmak için yolunuzdaki engelleri kaldıracak her türlü şeyi deneyin
Ya hu ne ilgisi var.ogretmenlik basimin taci.ama kariyerden kastim yukselebilmek.bir sonraki hedefim sube mudurlugu mesela.ama buna deger mi diyorum.bu strese bu kadar fedakarliga deger mi?siz tatildeyken ben kapi kapi gezip okula kaynak bulmaya calisiyorum.boyacisi o su bu su.burokrasisi.yasim gencken bu yoldan donsem mi yoksa devam mi etsem diye kararsizim.yoksa ogretmenlik en kariyerli meslek benceKariyeri olmayan dediginiz meslek ogretmen! sizin bu meslege sayginizin olmadiginizi ve sahiplenmediginizi dusundum su an bir ogretmen olarak.siz mudurlukte kalmaya devam edin.
Gözlerini kapatıp hayal kurduğunda hangisini yapıyor olmak senin yüzüne tebessüm ettiriyorsa onu yapIsimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
Okul muduruyum.asil isim ogretmenlik
Cocuklarla isin.internetcisi,temizlikcisi,muduru vs isin yok ya da veliyle surekli isi yok
Benim düşüncem rahatlık ama çalışmaya alışmış bir insan evde sıkılıyor bunuda değerlendir. Düşün kararı sana kalmış.. enerji toplamak istiyorsan insanlarla çok göz teması kurma derim kimi çok sıkıntılı stresli olduğundan negatif enerji yayıyor eve dönerken çocukların bebekleri gözlerine bakarak enerji toplayabilirsin hep mutlulular pozitif enerji yayarlar gülerek bak göz bebeklerine emin ol faydasını göreceksinIsimde saygin bir konumdayim.yoneticiyim.ama bir ornek vereyim hafta sonu dinlendim.ise gittim ki yogun bir donemde degiliz.ama o kadar gelen giden oluyor ki sacma sapan nedenlerle.sabah nasil pozitif gulucuk sacaak gittim aksam nasil suratsiz bas agrisiyla dondum anlatamam.ya bana insanlarin enerjisi yaramiyor.gercekten cok insan gorunce benim enerjim emiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?