Sizce kayınvalidem neden gelmedi?

tum yaslılar ıcın gecerlı değil ama cocgu gordugum yaslıların agzı kapalı burnu acık..
Sorun yaşla alakalı değil aslında. Şu bdv de bu hafta açılmış kaçıncı iftar konusu bilmiyorum. Bir ramazan iftarını da kendi evlerinde oturup geçirseler sanki olmaz. Keşke gerçekten dikkat edene bir şey olmasaydı da ne haliniz varsa görün denilseydi ama o iş öyle değil işte..

korona gecırmıs olanlarda ıftara gıdıyolarkı..su kapanmada ev gorusmelerı artacak gıbı..

esınızle cocugu gonderseydınız hafta sonları..
sızde gıdın ozaman
Yahu hanımefendi nasıl tavsiyeler veriyorsunuz öyle??

bu dönemde hatır gönül için misafirliğe mi gidilir??

herkes otursun evinde Allah aşkına, ortalık virüsten yıkılırken gönül koyan da koysun diyeceğiniz yerde, daha çocuğu gönderin falan diyorsunuz. İnanamıyorum gerçekten!

korona gecırmıs olanlarda ıftara gıdıyolarkı..su kapanmada ev gorusmelerı artacak gıbı..
Ne diyeyim.. Olan sağlıkçılara, dikkat edenlere, işi gücü, eğitimi, tedavisi aksayanlara oluyor. Kafalarının içindeki beyni süs olsun diye taşıyorlar.

ben su an ıcın degıl genel ıcın yazdım..
genel ılıskılerı ıcın..
kımse cocuk değil..
tv vb de bangır bangır bagarıyolar..
buna ragmen mıllet gıdıp gelıyosa yapacak bır sey yok

tum yaslılar ıcın gecerlı değil ama cocgu gordugum yaslıların agzı kapalı burnu acık..
Ya bir yılda maske kullanmayı bile öğrenemeyen insanlar var. Ben iki tane takıyorum çıkacağım zaman. Büyük konuşmamak lazım ama yaşım genç hasta olsam muhtemelen rahat atlatırım. Yine de benim yüzümden biri hasta olur diye ödüm kopuyor dikkat ediyorum o yüzden.

Normalde kapanma yokken ve kısıtlamaların hafifletildiği dönemlerde insanların kurallar dahilinde sosyalleşmesi gerektiğini düşünüyordum. Yani dışarı çıkmak, arkadaşlarımızla buluşmak da önemli bir ihtiyaç. Şu an öyle bir imkan da yok ki. Her yer kapalı, zorunlu haller haricinde dışarı çıkmak yasak. İnsanın aklının kalacağı bir sosyal ortam yok yani. Otur evinde kayınvalideni görme biraz.

konu sahıbının goresı yok gıbı geldı banada
kaynana sıkıntılı
kaynananız olunca anlarsınız..
yaslanınca huysuzlasıyo galba ınsanlar bıraz

Siz değil miydiniz iftara çağıracağım ama eşim arabayla almaya gidecek , bunu istemiyorum, bana taktik verin diyen? E gelmemiş işte bir de"eşimi seviyorum ama ailesini HİÇ" bu da sizin sözünüz, siz onları sevmiyorken onlar anlamıyor mu sanıyorsunuz? Belli etmediğiniz falan söylemeyin her türlü anlaşılır. Bu yüzden gelmemiştir dicem ama yani kadın gelse suç gelmese suç. Hem bu yasakta pandemide ne iftarı ya, biz 1 senedir görmüyoruz ailemizi, gitmiyoruz, gelemiyorlar, bahsi bile geçmiyor. Millet iftara çağırmasın diye sokağa çıkma yasağı 7 de başlıyor. Çalışanların izin kağıdı işten eve evden işe geçerli. Kayınvalideniz gayet aklı selim davranmış, bravo.

Bunun derdine pandemide düşmüş çünkü diğer zamanlarında gezebilecekken neden kayınvalidesi ile görüşsün dimi ama.. Kendince bu ölü zamanı kvye harcayıp bak ben seni davet ettim diyecek.
Bir de buraya utanmadan yazıyorlar ya şuraya gittim şunu çağırdım diye pes.

Adresinizi verin sizi şikayet edeceğim.
totonuzun üzerine oturun bir rahat durun ya. Ne bu fink atıyorsunuz

Bizi iftara çağırmıyor “çalışıyorum diye” demişsiniz

Virüsten bağımsız, makul değil mi

Yani çalışan kv evde olan gelini neden iftara çağırsın

Bizi davet etmiyor, habersiz gidersek laf ediyor diyorsunuz bunun ikisinin arası da var

Virüssüz zamanda Pazar x in izin günü sabah 11-12 gibi sana uğrasak hem torunu da özlemişsindir öğlen 15 te de işimiz var dendiğinde en fazla tüm gün kalın der, hayır der çıkardınız

Hem geçinmeye gönlünüz yok hem bahaneniz çok

Kv ye açın telefonu sorun neden gelmedin diye ya da eşiniz sorsun “yemekleri bile yapmaya başlamıştık, ne oldu” diye

Kv olsam, işyerinden mesaj attılar, “temaslı olabilirsiniz” diye, ben de o nedenle gece gece mesaj attım panikle, size bulaşmasın diye, sen arayınca da dedim ya doktora gittim diye der, kapardım konuyu

Belki de gerçekten böyle oldu bilemeyiz

Bu süreçte, konuda en aklı başında Kayınvalideniz gibi geldi..Çağırmıyor, çağırıldığı yere de gitmiyor mis..

Konu sahibi, ayrıca bazı cevaplarınızda aşırı abartı olduğunu düşünüyorum. Kendi hayal Dünyanızı kendi uslubunuza göre yazmış gibisiniz..Konunun inandiriciligi kalmıyor maalesef ..

Sadece, sizin bu Pandemim sürecinde kayinvalideye, görümcelere takarak insanlarla yarış halinde kayınvalideyi eve misafir etme ve eşinize kayinvalidenizi şikayet etmeniz inandırıcı o kadar.

Kadının cevaplarına ben de şaştım kaldım ama bir mantık bulamadığım için cevap vermek istemedim

Valla eşin cahil arıyorsa çok uzaklarda aramasın, kayınvalideniz çalışan kendi ayaklarının üzerinde duran iş güç sahibi bir kadın, siz evde oturuyorsunuz. Kadın yasağın "yasak" olduğunun farkında ki gelmek istememiş.
Ayrıca diğer konularınızdaki abartı üslup burada da var, inandırıcı değilsiniz malesef.

Eski konularına baktım da sizin ailede sürekli iftar planları yapılıyor sanırım. Bir biz ramazanın ne olduğunu unuttuk galiba.
Bu arada cezayı dert etmiş konu sahibi daha önceki iftar programında yakalanırsak cezayı nasıl öderiz iznimiz yok diyor.
İzniniz olsa bile o izin işe gitmeniz rızkınızı çıkarabilmeniz için var iftar için değil.
İnanamıyorum. Kapanmlara maskeye şu yaşanan tiyatroya en çok söylenen insan benim belki ama bir yasak varsa da yasaktır uyulması gerekir.
Bu tipler de her yerde ay hiçbi yere gitmiyorum bacım marketi bile online sipariş ediyorum diye konuşur. Yav hehe ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…