Sizce kayınvalidem neden gelmedi?

Çağırış tarzınızdan rahatsız olmuş olabilir. Yani beni çağırmak için çağıran birine gitmem. O da böyle düşünmüş olabilir

Mesajım giriş gelişme sonuç bölümleri karışık olmuş . Okuyunca farkettim. Ne kadar sinirlenmişim

konu sahibi şimdilik buhar oldu ama dönüp yazdığında yine aymazca kvsinden bahsedecek, arkasından atıp tutacak. şu an sakinleşmemizi ve konudan çekilmemizi bekliyor muhtemelen.
biz böyle delirdiğimizle kalıcaz.
ama o zerre kadar akıllanmayacak.

hatta eşi trip atacak kv ile arayı bulayım diye tekrar çağıracak iftara

o olmadı bayramlaşmak mutlaka yüz yğze

Bize deniyor ki virüs aldı başını gidiyor 20 gün kapanma var. Ama cogunluj Bodrum a gidelim, kuzene kaçalım, ortam kuralım pesinde. Yemun ederim gerizekali olmak lazkm anlamamak icin. Yahu ölüyor insanlat. Bosuna is guc hayat durar mi ya!!! Sabah ta 65 yas ustu gunde 2 saat gezsin diye yaslilar talepte bulunuyorlar. Ya yemin ederim Çin deki gibi çıkanı döveceksin virüs bitene kadar! Eşim yoğun bakımda çalışıyor ne zaman hasta olacak diye kalbim daralıyor. Çok kalpten dilerim ki böyle gezmek iftar davet vs kim bunların peşindeyse onlar virüse yakalansinnn çok amin!

Çok haklısın kardeş çok haklısın .

Eşinizin ve iş arkadaşlarının işi gerçekten çok zor . Allah korusun esirgesin hepsini . Çokça dayanma gücü versin. Siz sevenlerine ve ailelerine bağışlasın onları . Dualarımda hepsi

dün de bir esnaf dava açmış devlete kapanma geldi diye. evet ekonomik durum yüzünden herkes haklı ama eğer bu zaten geç kalmış yasaklar gelmezse o zaman kuru ekmek bile bulamayacağız.

eşinize sabır ve sağlık diliyorum. gerçekten en büyük yük onların omuzlarında. hepimiz minnettarız.

Bir pandemi var var hala ev gezmesi derdindesiniz millet kaynanadan uzak durmak ister siz ayri bile alemsiniz hem gezerken bizi çağırıyor diye triplenmişsiniz hem vay gelmiyo diye görmek isteyen zaten bu zamanda görüntülü arar torunuyla özlem giderir demek ki oda istemiyor.Ne gerek var yani

O izin kağıtları iftarda kapı kapı dolaşın diye mi veriliyor?
Niye laftan anlamıyorsunuz, neden hala iftar bilmem ne peşindesiniz?
Ben bu tarz şeylerin insanları çıldırtmak için bile bile yazıldığını düşünüyorum artık. Bu kadar basit bir şeyi anlamak bu kadar zor olamaz çünkü.

Gelmediyse kendisine sorun neden gelmediğini.
Pandemi dışında mantıklı bir gerekçe sunamıyorsa da sizden hoşlanmıyor ve gelmek istemiyor demek ki.

Valla gelmezse gelmesin devlet meselesi mi yani. Eşine de cevabını ver geçsin. Niye gelmedi diye takılacak biri değil anlaşılan

Anahtar kelimeler.. '' Onlara yediriyor, bize damlatıyor.'', '' Onlara 10, bize 1. ''. Yoksa kim takar kaynanayı? Büyükler ile hangi evlat içiçe ise hangisi onlara bakıyor ilgileniyor ise en büyük payı alması çok normal. Damada yediriyor ise hakkını veriyordur o adam, bizim toplumda sık görülen bir şey değil çünkü bu.

Kızıda damadıda çalışıyor kuzu bunlara niye yağdırsın geçinemeyen çalışır öyle oturup borcumuz var dıyıp kayınvalideden para bekleyeceğine çalış borçları kapatmaya eşine yardım et 3. kişiler niye senin borcunu ödesin borç sizinken kafalar pırıl pırıl hem sevmiyor hem parasını istiyor. Daha geçen çalışıyor minibüse taksiye binip gelsin eşim niye alsın diyordu ee kadında çalış borcunu öde senin borcun beni ne ilgilendirir der ki yüzde vermiyor akıllı kadın cahillerle takılmıyor

Tek sorun ettiği senin gezmen mi yani

Mesela bir hafta kayınvalide aradı evdesiniz annesi bir şey demiyor. İkinci hafta gezdiniz annesi bunu duydu ve ağlıyor. Eşiniz bu durumda nasıl bir tepki veriyor? Bunun anormal bir davranış olduğunu fark edemiyor mu?
Edemiyolar canim
vallahi hayret edilesi ama farkedemiyorlar
Söyleyincede annem öyle şey yapmaz yanlış anlıyosun olur

Benimde öyle eşim bekarken ne yanlışlara düşmüş annesi hiç sahip çıkmamış benimle gezince sahip çakmaya çalışıyo

Benimde öyle eşim bekarken ne yanlışlara düşmüş annesi hiç sahip çıkmamış benimle gezince sahip çakmaya çalışıyo
tabı canım adamcagaz açmı tokmu bekar ısınabılıyomu yemek yapabılıyomu dusunen yok
evlenınce gelınle asık atmalar..

Kaynana iste. Gelse suc,gelmese gene suc.
Cagirmak zorunda degildiniz. Esiniz cocugu cok gostermek istiyorsa gosterseydi ara sira goturup? İlle hep beraber gitmek zorunda degilsiniz her yere. Su kocalarinizi ve cocuklarinizi biraz salin. Sizsiz de bir seyler yapabilsinler (sokaga cikma yasaklari haricinde elbette)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…