- 17 Aralık 2020
- 236
- 205
- 18
- 34
- Konu Sahibi EymenMeyraa
-
Mesajım giriş gelişme sonuç bölümleri karışık olmuş . Okuyunca farkettim. Ne kadar sinirlenmişim
konu sahibi şimdilik buhar oldu ama dönüp yazdığında yine aymazca kvsinden bahsedecek, arkasından atıp tutacak. şu an sakinleşmemizi ve konudan çekilmemizi bekliyor muhtemelen.
biz böyle delirdiğimizle kalıcaz.
ama o zerre kadar akıllanmayacak.
Çok haklısın kardeş çok haklısın .konu sahibi şimdilik buhar oldu ama dönüp yazdığında yine aymazca kvsinden bahsedecek, arkasından atıp tutacak. şu an sakinleşmemizi ve konudan çekilmemizi bekliyor muhtemelen.
biz böyle delirdiğimizle kalıcaz.
ama o zerre kadar akıllanmayacak.
Eşinizin ve iş arkadaşlarının işi gerçekten çok zor . Allah korusun esirgesin hepsini . Çokça dayanma gücü versin. Siz sevenlerine ve ailelerine bağışlasın onları . Dualarımda hepsiBize deniyor ki virüs aldı başını gidiyor 20 gün kapanma var. Ama cogunluj Bodrum a gidelim, kuzene kaçalım, ortam kuralım pesinde. Yemun ederim gerizekali olmak lazkm anlamamak icin. Yahu ölüyor insanlat. Bosuna is guc hayat durar mi ya!!! Sabah ta 65 yas ustu gunde 2 saat gezsin diye yaslilar talepte bulunuyorlar. Ya yemin ederim Çin deki gibi çıkanı döveceksin virüs bitene kadar! Eşim yoğun bakımda çalışıyor ne zaman hasta olacak diye kalbim daralıyor. Çok kalpten dilerim ki böyle gezmek iftar davet vs kim bunların peşindeyse onlar virüse yakalansinnn çok amin!
Bize deniyor ki virüs aldı başını gidiyor 20 gün kapanma var. Ama cogunluj Bodrum a gidelim, kuzene kaçalım, ortam kuralım pesinde. Yemun ederim gerizekali olmak lazkm anlamamak icin. Yahu ölüyor insanlat. Bosuna is guc hayat durar mi ya!!! Sabah ta 65 yas ustu gunde 2 saat gezsin diye yaslilar talepte bulunuyorlar. Ya yemin ederim Çin deki gibi çıkanı döveceksin virüs bitene kadar! Eşim yoğun bakımda çalışıyor ne zaman hasta olacak diye kalbim daralıyor. Çok kalpten dilerim ki böyle gezmek iftar davet vs kim bunların peşindeyse onlar virüse yakalansinnn çok amin!
Ay Allah aşkına 6 aylığına göndermiyorsunuz ya çocuğu. 2-3 saat durup gelirler.Neden ? Sorun ben miyim yani ? Ve oğlum bensiz durcak yaşta değil 2 yaşında ve bana çok bağımlı
Anahtar kelimeler.. '' Onlara yediriyor, bize damlatıyor.'', '' Onlara 10, bize 1. ''. Yoksa kim takar kaynanayı? Büyükler ile hangi evlat içiçe ise hangisi onlara bakıyor ilgileniyor ise en büyük payı alması çok normal. Damada yediriyor ise hakkını veriyordur o adam, bizim toplumda sık görülen bir şey değil çünkü bu.Demek ki damadı akıllı adam kadın kime vereceğini iyi biliyor bunlara verip çar çur etmiyor. Ayy ne güzel ki oğluna değilde kızına yediriyor. Çok mutlu oldum valla böyle pozitif ayrımcılığı seviyorumKocasıda aynı kafa yaş ufaktır erken evlenmişlerdir bu düşünce tarzında şaşmaz. Böyleleri için koca statüdür. Evlilik koca kaçtığı için hemen koşa koşa evlenip çevresinin ömrünü yerler
Kızıda damadıda çalışıyor kuzu bunlara niye yağdırsın geçinemeyen çalışır öyle oturup borcumuz var dıyıp kayınvalideden para bekleyeceğine çalış borçları kapatmaya eşine yardım et 3. kişiler niye senin borcunu ödesin borç sizinken kafalar pırıl pırıl hem sevmiyor hem parasını istiyor. Daha geçen çalışıyor minibüse taksiye binip gelsin eşim niye alsın diyordu ee kadında çalış borcunu öde senin borcun beni ne ilgilendirir der ki yüzde vermiyor akıllı kadın cahillerle takılmıyorAnahtar kelimeler.. '' Onlara yediriyor, bize damlatıyor.'', '' Onlara 10, bize 1. ''. Yoksa kim takar kaynanayı? Büyükler ile hangi evlat içiçe ise hangisi onlara bakıyor ilgileniyor ise en büyük payı alması çok normal. Damada yediriyor ise hakkını veriyordur o adam, bizim toplumda sık görülen bir şey değil çünkü bu.
Tek sorun ettiği senin gezmen mi yaniArkadaşlar kayınvalidemi iftara davet ettim çalıştığı İçin izin kağıdı var bana laf sokuyodu çocuğu gördüğümüz mü var diye bizi Ramazan’da çalışıyorum bahanesiyle iftara çağırmaz kızını çağırır ama ben pazar günü eşimle gezersem hemen yemeğe çağırır şimdi pandemi varya gezmiyoruz ya kadın bize kapılarını kapadı eşim geçen gün annemle hiç görüşemiyorum oğlumun en güzel anlarına şahit olamıyo dedi bende çağırdı da gitmedim mi beni suçlama dedim sonra kayınvalidemi iftara davet ettim hoparlörü açtım resmen mırın kırın etti tamam dedi bende bi gün önceden zeytinyağlımı falan hazırladım gece aramış duymamışız mesaj atmış bana yarın iftara gelemicem haber veriyim dedim yazmış insan bi Allah razı olsun kızım der eşime mesajı gösterdim eşim aradı resmen Naz yapıyo sonra zaten doktor işim var dedi kapadı eşimin moreli bozuldu ama konuyu kapadı şimdi pandembitince biz eşimle nefes almak İçin çıkocaz ve çocuğu özledim getirin dicek eşim de inancak tepkim ne olmalı ? Ve sizce neden gelmedi?
Edemiyolar canimMesela bir hafta kayınvalide aradı evdesiniz annesi bir şey demiyor. İkinci hafta gezdiniz annesi bunu duydu ve ağlıyor. Eşiniz bu durumda nasıl bir tepki veriyor? Bunun anormal bir davranış olduğunu fark edemiyor mu?
Benimde öyle eşim bekarken ne yanlışlara düşmüş annesi hiç sahip çıkmamış benimle gezince sahip çakmaya çalışıyobundan 14 yıl once rahmetlı esımle konsere gıdıcez..anası gıle hanımın teyzesıne gecmıs olsuna gıdıcez demıstı esım..
40 yasına dek bekarken nereye gıdıp geldıgını soran eden yokken evlenınce merak eder olmuslardı
tabı canım adamcagaz açmı tokmu bekar ısınabılıyomu yemek yapabılıyomu dusunen yokBenimde öyle eşim bekarken ne yanlışlara düşmüş annesi hiç sahip çıkmamış benimle gezince sahip çakmaya çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?