Sizce kayınvalidem neden gelmedi?

tüm sağlık çalışanlarının ve hatta dikkat ettiği halde kapan hastaların vebalini taşımayı nasıl göze alıyorlar anlamıyorum.
iftar gibi mübarek bir sofrayı nasıl alet ediyorlar buna ?
böyle insanlar oldukça bu ülkede pandemi bitmez, pandemi bitmedikçe de canı kalmamış ekonomi el fatiha der.

Bu gelin kaynana sorunlari hicmi bitmicek. Ben olsam bende arada esimle cocugumu yollardim. ( pandemi olmasaydi ) . 2 yasindaki bi cocuk gayete annesiz bir kac saat durabiliyor benimde var cocuklarim. Burda belcikada 2,5 yasinda cocuklar sabah 8 den aksam 15:30 kadar okula basliyorlar

böylelerini şikayet etsek ip adresinden bulup ceza kesemezler mi acaba ? bence değil toplanmak toplanmaya yeltenmek bile cezalandırılmalı bu ülkede. zira başka türlü çoğunluğun kafası almayacak bu yasakların neden olduğunu.

Kayınvalidaye cahil cahil diyip duruyorsunuz da en aklı başında kişi o bu konuda.

Çalışıyor, riskli olduğunun farkında.
Bir zahmet gelmeme isteğini dinlerseniz sizin yavrunuz daha güvende olacak farkında değilsiniz. Size güvenli alan yaratmış ısrarla belanızı arıyorsunız.

Yok kayınvalide illa ki torununu görmek istiyor yoksa evliliğim biter falan diyorsanız da kapanma öncesi 10 dakika parka açık alana gidebilirdiniz, iftara ne gerek var? Zaten en büyük derdi torun değil, dışarıda siz gezerken kıskanıyorsa sosyalleşme ihtiyacı daha baskın demektir.

Zaten insanlara genelde akrabalardan bulaşıyor, yolda anlık gördüğünüz maskesiz kişilerden değil.

Yavrunuza siz sahip çıkacaksınız, kendinize siz sahip çıkacaksınız. Hastanede boğulurken kayınvalideyi düşünecek zamanınız olmayacak.

Yetkim olsa binlerce lira cezayı keserdim. Kaç aydır akrabalarımızı görmüyoruz, biz özlemiyor muyuz burada?

Konuyu okumadan içimden geçen şu... gelmesin çok bi gereği mi var bu pandemide

Bi daha bu forumda kim iftar sahur gezme konusu açarsa çok pis dalıcam ya. Bu nedir arkadaş! Yeter artık bırakın şu cehaleti ya. Lanet olsun artık. Ya 1.5 senedir insanlar evine ekmek götüremiyor içeri tıkıldık kafayı yicez patır patır insan ölüyor hastaneler tıka basa millet normal doktora gidemiyor ekonomi yerin dibine battı. Şu kıçınızı kırın da evinizde oturun. Ülke olağanüstü halde tam kapanmaya geçmiş bunlar izin kağıdıyla iftar peşinde! Yuh artık yuh! İnsanların hakkına giriyor bu kafalar ve ben bu kafalara hakkımı helal etmiyorum!

Adresinizi verin sizi şikayet edeceğim.
totonuzun üzerine oturun bir rahat durun ya. Ne bu fink atıyorsunuz

sabah sabah sinir küpü yaptı bu konu.
böylelerini alıp özellikle maruz bırakmak lazım yoğun virüse.
insan gibi yasaktan anlamıyorlar, zorbalıktan anlarlar belki.

Konuda tek cahil sen ve eşinsin tek akıllıda kayınvalide sen fıldır fıldır gez iftarlara git çalışan kadından da yemek bekle kadın akıllı çağırmıyorda gitmiyorda. Yine tabi borçlara yardım etmiyor damada yağdırıyor havada uçuşuşuyor. Geçen konunuzda da demiştim. Senin kocan zengin mi ev alıyor millet yıllarını veriyor alamıyor ama adam çalışıp hemen evleniyor ama işe bak o kısa süre içinde de ev alıyor. Sen herhalde eve yaptığı katkılarla ev sahibi oldu sanıyorsun ama bir zahmet aynı yaşadığı evde giderlerin ucundan tutar aksi anormal olur. Damadınada yağdırır seni ilgilendirmez bak kadın çalışıyor kendi parası keyfi kime isterse harcar. Kendisini zerre sevmeyen cahil diyen insanlara yardım edecek hali yoktu.

Belli ki çok istiyorsunuz. Umarım bir an evvel virüs bulaşır da hasta olabilirsiniz. Allah çabanızı boşa çıkarmasın.

İşin ucunda çocuk olmasa...

Şaka gibi bir anneden daha çok düşünüyoruz yavrusunu. Yeni mutantlar da çıkıp duruyor, eskisi gibi güvende de değiller.

Hayır kayınvalideyi çok sevse çok özlese yine kızardım da daha anlayışlı olurdum.

Sevmediği de çok belli, kayınvalidesi de bunu farkında zaten, yine de “laf edilmesin aman” diye şartlar zorlanıyor.

Bazi yorumlari böyle öpesim var

Yani şu emoji skoruyla çıkıp bize “beni anlamıyorsunuz aslında şöyle bla bla” da demesin.

insan utanır biraz neden bu kadar beğenilmedim diye. Düşünür azıcık.

Gerçekten inanamıyorum bazı insanlara

Eklentiler

• C4FF9117-75E2-4231-989D-FFFF14B9DE07.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
Çok güzel yorumlamışsınız. İşte böyle dört duvar arasından çıkmadan evlenip , gerçek bir mücadelede bulunmadan bir "gelin" olunca böyle oluyor herhalde kocasını büyüten annesi hakkında 'kocamın ömrünü yemiş ' diyebiliyor, o ömrü kim verdi pardon ev aldırmış diyebiliyor, şu yaşında çalışan ve muhtemelen kendisinden çok daha kültürlü olduğu direkt olarak gelininin yazdıklarından anlaşılan bir anneye cahil diyebiliyor, "damadına" (ama kızına değil) kendi kazandığı parayı vermesini eleştirebiliyor, sonra da yok gelmiyor, yok çağırmıyor. Off çok doluyorum böyle konularda, tahammül edemiyorum bu düşünce tarzına

Demek ki damadı akıllı adam kadın kime vereceğini iyi biliyor bunlara verip çar çur etmiyor. Ayy ne güzel ki oğluna değilde kızına yediriyor. Çok mutlu oldum valla böyle pozitif ayrımcılığı seviyorum Kocasıda aynı kafa yaş ufaktır erken evlenmişlerdir bu düşünce tarzında şaşmaz. Böyleleri için koca statüdür. Evlilik koca kaçtığı için hemen koşa koşa evlenip çevresinin ömrünü yerler

Son düzenleme:
bazen bazı konular yuregımı sıkıyor

o ızın kagıdı ınsanlar fink fink gezsın dıye degıl işe gıtsın dıye
hanı duymussunuzdur belkı dunyada 9 mılyar ınsan corona dolayısıyla dıkkat etmelı hanı bır vırus varya !

cagırdınız olması gerektıgı gıbı gelmedı uzatılacak bırsey yok hastaneye gıdecekmıs belkı vırus kaparım bırsey olur bulastırırım dıye dusunmustur akıllı kadın
asıl gelseydı sorun etmelıydınız zaten davetınız cok gereksız olmus
gormek ıstedıgı zaman goruntulu arasın torununu gorsun

işin kötüsü böyle rahatlarına birşey olmuyor da onlar gidip korunana kollayana bulaştırıyor. keşke böyleleri yaşasa da anlasalar.
Anca yoğun bakımlık olmaları gerekiyor, belki o zaman başkalarının hakkına girmekten vazgeçerler.

konulara bakınca konu sahıplerının hayata bakıs acıları oyle net gorunuyor kı
mesela ben bu konuda trıp atmak ıcın yer arayan gergin ve streslı bır ınsan gordum
o ınsan bu konudakı kayınvalıde degıldı
kayınvalıde bu konuya gore aklı basında gorunuyor
oncekı konularını bılmıyorum tabı ama konularda senın de yorumların dıkkatımı cekıyor genelde nokta atısı dogru yorumlar yapıyorsun anlamadıgım konularda senın yorumuna bakıyorum konularda doktrin gibisin masallah feyz alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…