- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi EymenMeyraa
-
Bunun derdine pandemide düşmüş olmanız gerçekten çok güzel.
azıcık mantık, bu kadının izin kağıdı varsa oraya buraya gidebiliyor demek ki, yani taşıyıcı olmak riski çok çok fazla. Ve siz evinize davet ediyorsunuz, neden? Aman ayıp olmasın.
o izin kağıdı gezin tozun iftara gidin diye verilmiyor hanımefendi.
ben doktorum, bana bile soruyorlar ne işin var bu saatte burada, mesain yoksa nöbetin yoksa sana da çıkmak yasak diyorlar. Kayınvalideniz neyine güveniyor acaba?
gerçekten siz ve sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum. Hala iftara çağırma derdindesiniz.
keşke adresinizi bilsem de sizi ihbar edebilsem.
Bu kadar sorumsuzluk olmaz ama. Yeni mi düştü aklınıza torununun gelişimini göremediği? Hem varsın görmeyiversin birkaç ay, noluyor sanki???
sonra Allah korusun yoğun bakımda yattığı / yattığınız için istese de göremez torununun gelişimini.
Gerçekten bıktım. Pes.
Bunun derdine pandemide düşmüş çünkü diğer zamanlarında gezebilecekken neden kayınvalidesi ile görüşsün dimi ama.. Kendince bu ölü zamanı kvye harcayıp bak ben seni davet ettim diyecek.
Bir de buraya utanmadan yazıyorlar ya şuraya gittim şunu çağırdım diye pes.
Belli ki çok istiyorsunuz. Umarım bir an evvel virüs bulaşır da hasta olabilirsiniz. Allah çabanızı boşa çıkarmasın.
Adresinizi verin sizi şikayet edeceğim.
totonuzun üzerine oturun bir rahat durun ya. Ne bu fink atıyorsunuz
Belli ki çok istiyorsunuz. Umarım bir an evvel virüs bulaşır da hasta olabilirsiniz. Allah çabanızı boşa çıkarmasın.
Konuda tek cahil sen ve eşinsin tek akıllıda kayınvalide sen fıldır fıldır gez iftarlara git çalışan kadından da yemek bekle kadın akıllı çağırmıyorda gitmiyorda. Yine tabi borçlara yardım etmiyor damada yağdırıyor havada uçuşuşuyor. Geçen konunuzda da demiştim. Senin kocan zengin mi ev alıyor millet yıllarını veriyor alamıyor ama adam çalışıp hemen evleniyor ama işe bak o kısa süre içinde de ev alıyor. Sen herhalde eve yaptığı katkılarla ev sahibi oldu sanıyorsun ama bir zahmet aynı yaşadığı evde giderlerin ucundan tutar aksi anormal olur. Damadınada yağdırır seni ilgilendirmez bak kadın çalışıyor kendi parası keyfi kime isterse harcar. Kendisini zerre sevmeyen cahil diyen insanlara yardım edecek hali yoktu.
Çok güzel yorumlamışsınız. İşte böyle dört duvar arasından çıkmadan evlenip , gerçek bir mücadelede bulunmadan bir "gelin" olunca böyle oluyor herhaldeKonuda tek cahil sen ve eşinsin tek akıllıda kayınvalide sen fıldır fıldır gez iftarlara git çalışan kadından da yemek bekle kadın akıllı çağırmıyorda gitmiyorda. Yine tabi borçlara yardım etmiyor damada yağdırıyor havada uçuşuşuyor. Geçen konunuzda da demiştim. Senin kocan zengin mi ev alıyor millet yıllarını veriyor alamıyor ama adam çalışıp hemen evleniyor ama işe bak o kısa süre içinde de ev alıyor. Sen herhalde eve yaptığı katkılarla ev sahibi oldu sanıyorsun ama bir zahmet aynı yaşadığı evde giderlerin ucundan tutar aksi anormal olur. Damadınada yağdırır seni ilgilendirmez bak kadın çalışıyor kendi parası keyfi kime isterse harcar. Kendisini zerre sevmeyen cahil diyen insanlara yardım edecek hali yoktu.
Demek ki damadı akıllı adam kadın kime vereceğini iyi biliyor bunlara verip çar çur etmiyor. Ayy ne güzel ki oğluna değilde kızına yediriyor. Çok mutlu oldum valla böyle pozitif ayrımcılığı seviyorumÇok güzel yorumlamışsınız. İşte böyle dört duvar arasından çıkmadan evlenip , gerçek bir mücadelede bulunmadan bir "gelin" olunca böyle oluyor herhaldekocasını büyüten annesi hakkında 'kocamın ömrünü yemiş ' diyebiliyor, o ömrü kim verdi pardon ev aldırmış diyebiliyor, şu yaşında çalışan ve muhtemelen kendisinden çok daha kültürlü olduğu direkt olarak gelininin yazdıklarından anlaşılan bir anneye cahil diyebiliyor, "damadına" (ama kızına değil) kendi kazandığı parayı vermesini eleştirebiliyor, sonra da yok gelmiyor, yok çağırmıyor. Off çok doluyorum böyle konularda, tahammül edemiyorum bu düşünce tarzına
Anca yoğun bakımlık olmaları gerekiyor, belki o zaman başkalarının hakkına girmekten vazgeçerler.işin kötüsü böyle rahatlarına birşey olmuyor da onlar gidip korunana kollayana bulaştırıyor. keşke böyleleri yaşasa da anlasalar.
konulara bakınca konu sahıplerının hayata bakıs acıları oyle net gorunuyor kıDemek ki damadı akıllı adam kadın kime vereceğini iyi biliyor bunlara verip çar çur etmiyor. Ayy ne güzel ki oğluma değilde kızına yediriyor. Çok mutlu oldum valla böyle pozitif ayrımcılığı seviyorumKocasıda aynı kafa yaş ufaktır erken evlenmişlerdir bu düşünce tarzında şaşmaz. Böyleleri için koca statüdür. Evlilik koca kaçtığı için hemen koşa koşa evlenip çevresinin ömrünü yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?