- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi EymenMeyraa
-
şimdi bizim apartmanda tadilat olacakmış
dün akşam yönetici bilgilendirme notu atmış
daha başlamadı
nasıl olacak aklım almadı
evde kalın deyince eve usta doluşturun denmiyor ki
geçen yıl da karşı apartmanda mutfak dolabı yaptırmışlardı günlerce
Yine geçen konu açmıştı iftara davet edecekmiş eşi annesini arabayla alsın istemiyordu çalışan kadınmış taksite minibüse bilebilirdi. Damada para yağdırıyor bızım borçlarımız var bla bla yıne ama kesın kendıde çalışmıyordur. Bir zahmet kayınvalideden bekleyeceğine kocasına yardımcı olmak görevi ilk kendine düşüyorda neyse kadınıda zerre sevmiyormuş gelsin gitsinde istemiyor kadında zaten farkında gelip gitmiyorkonulara bakınca konu sahıplerının hayata bakıs acıları oyle net gorunuyor kı
mesela ben bu konuda trıp atmak ıcın yer arayan gergin ve streslı bır ınsan gordum
o ınsan bu konudakı kayınvalıde degıldı
kayınvalıde bu konuya gore aklı basında gorunuyor
oncekı konularını bılmıyorum tabı ama konularda senın de yorumların dıkkatımı cekıyor genelde nokta atısı dogru yorumlar yapıyorsun anlamadıgım konularda senın yorumuna bakıyorumkonularda doktrin gibisin masallah feyz alıyorum
bulasıcı olmasa dogal secılım derız saygı duyarızBizim memlekette bu kafada insanlar oldukça virüs falan bitmez arkadaş.
Markette tekerlekli sandalyede çok yaşlı annesini hava alsın diye gezdiren asalaklar var ya!Bizim memlekette bu kafada insanlar oldukça virüs falan bitmez arkadaş.
ne enteresan ınsanlar var yaYine geçen konu açmıştı iftara davet edecekmiş eşi annesini arabayla alsın istemiyordu çalışan kadınmış taksite minibüse bilebilirdi. Damada para yağdırıyor bızım borçlarımız var bla bla yıne ama kesın kendıde çalışmıyordur. Bir zahmet kayınvalideden bekleyeceğine kocasına yardımcı olmak görevi ilk kendine düşüyorda neyse kadınıda zerre sevmiyormuş gelsin gitsinde istemiyor kadında zaten farkında gelip gitmiyor
Ben de o konuda tanıdım kendisini, ve yorum da yapmıştım. Kayınvalide için çok çirkin bir ifade kullanmıştı. Şimdi burada tekrar o kelimeyi telaffuz etmek istemiyorum, okuyunca kanım çekildi resmen. Burası sanal, herkes anonim ama yazı dilinden, açılan konulardan, verilen cevaplardan resmen karakter analizi yapılabiliyor, tabii anlayanaYine geçen konu açmıştı iftara davet edecekmiş eşi annesini arabayla alsın istemiyordu çalışan kadınmış taksite minibüse bilebilirdi. Damada para yağdırıyor bızım borçlarımız var bla bla yıne ama kesın kendıde çalışmıyordur. Bir zahmet kayınvalideden bekleyeceğine kocasına yardımcı olmak görevi ilk kendine düşüyorda neyse kadınıda zerre sevmiyormuş gelsin gitsinde istemiyor kadında zaten farkında gelip gitmiyor
1 bucuk senede yemın edıyorum sadece 2 kere dısarı cıktımSizin gibiler yüzünden ben dışarıya çıkıp 5 dk bile yürüyüş yapamayım ama siz gezin öyle kapı kapı. Sizden birine virüs geçer ve o kişi ölür diye hiç mi düşünmüyorsunuz? Vicdanınız hiç mi sızlamaz yani? Millet evine ekmek götüremiyor bazıları boş gezmelere misafirliklere doymadı diye ama prensesin derdine bak
Ben bunların yüzünden bir seneden fazladır anne babamı göremiyorum, burnumda tüteyorlar ya. Kv deye de son kez hastanelik iş yüzünden gittik hemen de döndük. Biz evde hapisiz ama millet gezmelerde ya. Böyle bitmez bitemez bu virüs, olan bize oluyor. Kendini koruyanlara geçirmeseler valla daha çok gezsinler ne olursa olsun der takmam ama sonra gelip bize de geçiriyorlar. İnsaf ya insaf.1 bucuk senede yemın edıyorum sadece 2 kere dısarı cıktım
bırınde doktora gıttım kan tahlılı vermek ıcın
dıgerınde de iş yerıme gıttım pazar gunu 1 saatlıgıne aracımızla ve kımse yokken
esım de cogu ısını goruntulu goruserek cozuyor
gıtmesı gereken bulunması gereken ıslerde maske ve mesafe sartı koyuyor maskesız mesafesız 1 kısı olursa calısmam dıyerek
tum alısverısımızı ınternetden tek bır satıcıdan cozmeye calısıyoruz kargocuları da satıcıları da dusunerek
5 yasında kızım balkondan gorunen parka sıtemızın bahcesıne falan bakıp aglıyor korona varsa sadece bıze mı var anne ınsanlar dısarıda cocuklar parkta oynuyor ben nıye evdeyım dıye
bızım ne sucumuz var bız nıye evdeyız o zaman ya haksızlık resmen haksızlık
sahsen ben ve aılem cok ozverıde bulunduk ve boyle sorumsuz ınsanlara hakkımı helal etmıyorum
Anca yoğun bakımlık olmaları gerekiyor, belki o zaman başkalarının hakkına girmekten vazgeçerler.
Ha bir de burdakı konularda millet sevmediği kvsi hakkında misafirliklerden bahs ediliyor. Sevmediklerine böylelerse artık sevdikleri anne baba kardeşe dosta ne kadar ziyaret ediyorlar, kafam almıyor gerçekten1 bucuk senede yemın edıyorum sadece 2 kere dısarı cıktım
bırınde doktora gıttım kan tahlılı vermek ıcın
dıgerınde de iş yerıme gıttım pazar gunu 1 saatlıgıne aracımızla ve kımse yokken
esım de cogu ısını goruntulu goruserek cozuyor
gıtmesı gereken bulunması gereken ıslerde maske ve mesafe sartı koyuyor maskesız mesafesız 1 kısı olursa calısmam dıyerek
tum alısverısımızı ınternetden tek bır satıcıdan cozmeye calısıyoruz kargocuları da satıcıları da dusunerek
5 yasında kızım balkondan gorunen parka sıtemızın bahcesıne falan bakıp aglıyor korona varsa sadece bıze mı var anne ınsanlar dısarıda cocuklar parkta oynuyor ben nıye evdeyım dıye
bızım ne sucumuz var bız nıye evdeyız o zaman ya haksızlık resmen haksızlık
sahsen ben ve aılem cok ozverıde bulunduk ve boyle sorumsuz ınsanlara hakkımı helal etmıyorum
Yine geçen konu açmıştı iftara davet edecekmiş eşi annesini arabayla alsın istemiyordu çalışan kadınmış taksite minibüse bilebilirdi. Damada para yağdırıyor bızım borçlarımız var bla bla yıne ama kesın kendıde çalışmıyordur. Bir zahmet kayınvalideden bekleyeceğine kocasına yardımcı olmak görevi ilk kendine düşüyorda neyse kadınıda zerre sevmiyormuş gelsin gitsinde istemiyor kadında zaten farkında gelip gitmiyor
Var bi hayalimizkeşke virüs insan seçsede kafası böyle pırıl pırıl olanlara bulaşsa sadece.
babamlar bana yurume mesafesı yakınlıgındaBen bunların yüzünden bir seneden fazladır anne babamı göremiyorum, burnumda tüteyorlar ya. Kv deye de son kez hastanelik iş yüzünden gittik hemen de döndük. Biz evde hapisiz ama millet gezmelerde ya. Böyle bitmez bitemez bu virüs, olan bize oluyor. Kendini koruyanlara geçirmeseler valla daha çok gezsinler ne olursa olsun der takmam ama sonra gelip bize de geçiriyorlar. İnsaf ya insaf.
keşke virüs insan seçsede kafası böyle pırıl pırıl olanlara bulaşsa sadece.
allahım sen olayı biliyorsunVar bi hayalimiz
Bizim oralarda bir laf var , teşbihte hata olmasın ama sen kapındaki köpeğe bir taş atarsan komşu bin taş atar derler . İnsanın evladı arkasından cahil bir kadın derse , gelin de daha başka başka benzetmeler yapar tabi . Geçen seferki konusundan hatırlayalım .Ediyor çok söyleniyor ne kadar cahil bir kadın diyo ama gönlünü yapıyo bi yerde ona kıyamıyor babası annesinin yüzüne bakmadığı İçin gereksiz bir merhameti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?