Sizce kaynima kredi cekmelimiyiz

Bence çekip kötü olucagini za cekmeyip kötü olun çünkü madur olursunuz evliliginizi riske atmayın faizi şunu bunu 20 bin de bence gerek yok ben izin vermezdim

Çekmeyin tabi ki. Benim eşim annesine babasına çekti verdi. Ödemiyorlar paramız mı var diyorlar. Üstüne üstlük bi de aramıyorlar bahanelerle evlerine bile kabul etmiyorlar. 5 yıl oldu evleneli onların pisliğini temizleyeceğiz diye çocuk bile yapamıyoruz. Bu da size örnek olsun.

Bence bankaya sorduk yeni ise girdigim icin vermiyorlar desin. Bu arada lojmanda mi kaliyosunuz..

Bence krediyi çekin ve bekleyip görün bu hem onların hem kendinizin sınavı olacaktır eğer ki onlar ödeme yapamazlarsa çok şeyleri yitirecekler güveni,kardeşliği
bir daha da asla para konularına onlar için fedakarlıkta bulunmayacaksınız ,
ama öderlerse zamanı gelice sizde onlardan kötü zaman için borç isteyebileceksiniz , düşmez kalkmaz bir allah

Niye gizledigini izah edebilirse dusunursunuz.
Kumar borcu vs olabilir.
Acikcasi kredi taksitlerini size odetmektir amac buyuk olasilikla.
Bunun coook ornegi var.
Bu sebeple size cektirecek esine filan degil.

En korktuğum durumlardan birisi . versen bir dert vermeden başka dert. İstesen bir dert istemesen ayrı. En doğrusu kayın pederinizin çekmesi olur. Uygun bir dille söyleyin bence

Cok dogru soyluyosunuz ama icim hic rahat etmiyo vicdan azabi duyuyo gibiyim ya cekmemek tabiki mantikli olan 2 sene once ablamlar icin cekmistik ama onlar toplu odeyip kapattilar ve maasli insanlar yani simdi esime cekme derken kendimi suclu hissediyorum aslinda hissetmemem lazim cunku ablamlar bizim hep yanimizda oldu abisinin 2 tane cocugu var esim en cokta onlari dusunuyo ama bende merak etme onlarin altkatinda dededi babannesi ustkatinda amcasi var onlara bisey olmaz dedim ama senin cebinde 5 kurus kalmadiginda isteyecek kimsen yok dedim oda tmm yarn arayip soylerim dedi artik ama sirf ben cekme diyorum diye ona kalsa cekecek benim saf duygusal kocam

Sizin fikriniz ama bence cekmeyin sizde zor zaman gormussunuz aramamislar sormamislar belkide bi ihtiyaclari olur bizden isterler diye mesela uc senelik evliyim bisey beklmem kimseden ama gercekten elimizde hic paramizin olmadigi gun oldu evde ekmek dahi yoktu kaynim geldi yemek yicem sizde dedi bende ekmek bile yok dedim umurunda olmadi cikti gitti bidahada kardesine dahi naptin durumlari duzelttinmi demedi ama kendi evlenirken okadar cektigi krediye ragmen esimden borcum var bana para ver diye kredi kartindan para cektirdi dugunden sonrada oderim dedi simdi ses seda yok kimseden zorlugunu biz cekiyoruz annesi babasi ne gune duruyo bence haberleri yok degil onlar cekmek istemiyolar belkide daha oncede cektirdi odemedi

Konuyu hiiiiic okumadim bile. Cevabim asla yapmayın boyle bir seyi. Ulkenin durumu belli, borclanma riskini goze almazdim ben olsam. Kimse kusura bakmasin, siz artık ayri bir ailesiniz ve ilk once kendi ailenizi düşünmek zorundasınız .

Cok kotu bi durum evet en mantiklisi zaten cekmemekte iste abisi kardesi bi yere.kadar soz soyleyebiliyorum sikmakta istemiyorum surekli cekme deyipte bilmiyorum

çekmeyin. o ödemicek çekerseniz bunu bilin.

Evet cok dogru soyluyosunuzz(

Cok kotu bi durum evet en mantiklisi zaten cekmemekte iste abisi kardesi bi yere.kadar soz soyleyebiliyorum sikmakta istemiyorum surekli cekme deyipte bilmiyorum
Valla kardesini o asamalarda arayip sormayan adaminda borcunu odeyecegini sanmiyorum tabiki tanimam etmem belkide odeyecek ama riske girmeye degermi mesela o kaynim kucuk kardesine kredi cektirmisti oderim dedi tek taksidini bile odemedi ki maasi onunkinden daha iyi olmasina ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…