Sizce kaynima kredi cekmelimiyiz

Aslaaaa... Cevremde birisi icin kredi ceken 10 kisiden 9'u kavgali. Sebepse odemelerin duzgun yapilmamasi.

Bugun 10 000 ile baslar yarin daha fazla cek der. Genelde de ilk bir iki taksitini odeyip gerisini odemezler. Neden kendi kredi cekemiyor? Sicili mi bozuk bankada? Baska turlu banka 10 000 icin kredi verir cunku. Eger gecmiste kendi kredilerini duzenli odemeyip sicilini bozduysa bunu size de yapabilir. Bastan hayir demek daha mantikli. Bir kez evet derseniz sonra her sIkIstiginda yine kredi cek der ve bu bir sure sonra goreviniz olur.
Kesinlikle cekmeyin.

Aynen bankaya zorunlulugu olupta odemeyen aman nede olsa kardesim yabanci degil ya bile der

böyle adami niye bosamiyorsun? suc esinde sende katlaniyorsun

evlerine kabul etmiyorlarmi evlerine zaten gitmezdim.

eşim kardeşim için kredi çekti, kardeşim ödedi.
birkaç yıl sonra bize kredi için kefil olmasını istedik, reddetti.

o yüzden acıma, acınacak hale düşersin.

Aynen oyle de esim vicdan azabi cekecek gibi gorunuyo cekemiyorum kredim var ustume de dedim ki dogruda kredi var oduyoruz
Vicdan yapacak birsey yok. Kredi limitim dolu diyebilir. Aslinda aciklama da yapmak zorunda degilsiniz. O bunu teklif ederken cekinmiyorsa siz niye cekiniyorsunuz ki? Gercekten duzenli odeyen birisi icin her banka 10 000 rahat verir. Cok buyuk bir rakam degil cunku.

Aynen oyle de esim vicdan azabi cekecek gibi gorunuyo cekemiyorum kredim var ustume de dedim ki dogruda kredi var oduyoruz
allah aşkına ne vicdanı ya. bak burda herkes başına gelen kötü örnekleri sıralamış. valla bana dert oldu:) çekmiyoruz de rahatlayim lütfen:))

allah aşkına ne vicdanı ya. bak burda herkes başına gelen kötü örnekleri sıralamış. valla bana dert oldu:) çekmiyoruz de rahatlayim lütfen:))

okuma! başkasının aklıyla mı hareket ediyorsun der. sen ona çekme canım bak araba alacaz daha falan de.

eşine şunu sor;
siz isteseniz, onlar size kredi çekmeyi kabul eder mi?

Tamam birazdan soraym:)) ben cekme taraftari degilimde esimde ici rahat etsin istiyorum oda bana tamam cekmicez dedi aslinda ama hala kararsiz yarin abisine soylerken kendisini kredi cekmis olarak bulsun istemiyorum

babamın bir lafı vardır koca banka parasına güvenip sana kredi vermiyor ben niye vereyim diye
daha geçen birine kefil olup kendi oturduğu evden olanını gördüm paran verse elden ver bin iki bin istersen üzerine soğuk su iç ama asla bankayla hiç bir işe girişme

Kenarda paramiz var ama ben onu asla vermek.istemiyorum oda bizim guvencemiz cunku

Kenarda paramiz var ama ben onu asla vermek.istemiyorum oda bizim guvencemiz cunku
bence hiç bir şey vermeyin
ama banka işlerine hep tehlikeli bakarım o dediğim örnek 20 bin kredi borcu için koca evinden oldu
borcuna sahip çıkabilecek biri olsa banka onlara kredi verir zaten

Cekilmemesi taraftariyim..hic guven vermiyor.ailenin haberi yok,kendisi neden cekemiyor belliki banka ona vermiyor..
10 sene oldu dayimdan alacakliyim halaa alacakliyim onunda ailesinin haberi yoktu ,ne kagit ne kurek hic delil yok elimde en son kavga cikardim senet imzalattim sozde odeyecek..

Ama eger esiniz cekerse ,ailesnnde haberi yok kendi cekmis odeyemiyor der cekilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…