Sizce kaynima kredi cekmelimiyiz

Gözden çıkarabileceğiniz meblağnın üzerinde borç vermeyin. Bu devirde her şeyin en kötüsünü düşünmek zorundayız. Ayrıca bankalar kredi vermek için uğraşıyor. Ödeyemeyecek durumda olduğundan banka vermiyordur.

Tabi bu söylediklerim sağlık sebebi ile istemiyorsa geçerli. O durumda vicdani sorumluluk girer.

Konunuzu hic okumadim.. derhal konunun basligina cevap veriyorum.. TABIKIDE HAYIR HAYIR HAYIR

Banka 5 bin veriyor diyip o kadar vermeyi teklif edin(odemezse sizi sarsmayacak miktar kastettigim direk meblaya takilmayin) hem esiniz hayir diyip mahcup olmaz hem siz zorda kalmazsiniz..

Dünyanin bin türlü hali var.. Eşinizin işi iyi gitmedi vs gibi kiradasiniz.. birikmiş para da yok sanırım ki kredi cekmeniz lazım.. bence yapmasın.. 2-3 ayda bitmeyecek ki belki 1 sene sonra araba alacaksınız hersey yolunda giderse.. bankaya sorayım kötü bir cevap olmuş evet demiş sonuçta..

Direk 7. Sayfadan okumadan başlığa göre cevap veriyorum.Çekmeyin.
Devir böyle devir çünkü.

İkiniz de çekmekte gönüllü olmadığınız krediyi çekmemelisiniz, kim için olduğunun önemi yok.
Ben kendi kaynım için çekerdim, çünkü borcuna sadıktır.

KESİNLİKLE ÇEKMEYİN asla

Şu an Türkiye çok kotu bir dönemde, dolar almış başını gidiyor her şeye zam geliyor. Ekonomik kriz yaşandı yaşanacak. 15bin borca girilir mi yahu böyle bir dönemde? Asla borçlanmayın asla. Kaynınız da zaten o parayı ödemez net. Borç uzerinize kalır

Sizin de ihtiyacınız var cekmeyin tabiki.ilgili insanlar da olsa,kardesleriyle çok yakın da olsalar farketmez ,niye kendinizden kisip ona vereceksiniz ki siz de ayrı bir ailesiniz.

çekmeyin bence.

bu tip krediler hep yalan oluyor ödenmiyor. kardeşler arasında para alışverişi olmamalı bence.

kenarda gereksiz paranız olsa verin elbet de kredi çekecekse kendi çeksin siz neden çekiyorsunuz onun adına?

demek ki bankalar kırmızı listeye almış ki size çektirtiyor.

eh bankalar akıllı, siz de akıllı davranın.

Babanıza bile çekmeyin tecrübe ile sabittir hastalığı var bugün varsak yarın yokuz allah göstermesin tabiki ama kapı ayrı olunca herkes ailesini düşünmek zorunda

Babanıza bile çekmeyin tecrübe ile sabittir hastalığı var bugün varsak yarın yokuz allah göstermesin tabiki ama kapı ayrı olunca herkes ailesini düşünmek zorunda

Krediyi kendisi çeksin. Çekemiyorsa banka ona güvenip para vermiyor demektir. Bu dönemde bankalar bile para kaybederken bankalardan siz daha keriz misiniz de bankayı kandırıp başkasına kredi çekeceksiniz.
Herkese altını çize çize söylüyorum BAŞKASI ADINA KREDİ ÇEKMEYİN, KEFİL OLMAYIN. Sonrasında çok üzülürsünüz.
Eğer mantıklı bir iş planı varsa gitsin derdini bankalara anlatsın ikna ederse kredi verirler.

Asla çekmem

cekmesın koca ınsanlar kendı yaglarında kavrulmayı ogrensınler yada kendılerı ceksınler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…