- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Yeni tanıştığıniz her insanla evlilik hayallerimi kuruyorsunuz?Herkese merhaba çok aklıma takılıyor sevgilim 4 kardeş sevgilimin 1 ablası 1 abisi ve 1 tanede erkek kardeşi var geçen konu açıldı abisi ve erkek kardeşiyle konuşmuyormuş önceden konuşuyordum şimdi konuşmuyorum diyor ama ablasıyla konuşuyor daha öncede babamla tartışmalıyım demişti sizce ben bu kişiyle evlenirsem banada kötü davranır mı benide bırakır mı böyle birinin karakteri hakkında nd düşünmeliyim bizde daha yeni tanışıyoruz ztn ama bana ailesiyle sorunlarının olması sanki banada ilerde iyi davranmıcakmış gibi geliyo haksız mıyım
benim hislerim bir şeyi değiştirmiyo sadece ben mutsuz olmaktan korkuyorumYeni tanıştığıniz her insanla evlilik hayallerimi kuruyorsunuz?
Bu ülkedeki kadınların evliliğe yükledikleri bu gerekliymiş bu başarıymış hissi nereye kadar ya ?
Kendi hisleriniz yerine onum kime nasi davrandigi ile ilgili olmanızda zaten hic bir şey demiyorum
Yeni tanıştığıniz her adama direkt evlenilecek koca gözüyle bakarsanız muhtemelen olursunuz zatenKızlar çok önemli benim için başka fikri olan
benim hislerim bir şeyi değiştirmiyo sadece ben mutsuz olmaktan korkuyorum
Kızlar çok önemli benim için başka fikri olan
Çünkü evlilik sitesinde tanıştık 1 aydırda konuşuyoruz normal değil mi böyle düşünmemizYeni tanıştığıniz her adama direkt evlenilecek koca gözüyle bakarsanız muhtemelen olursunuz zaten
Açıkçası en basta bence evlilik siteleri çok normal bir şey değilÇünkü evlilik sitesinde tanıştık 1 aydırda konuşuyoruz normal değil mi böyle düşünmemiz
Yaşınızı merak ettimÇünkü evlilik sitesinde tanıştık 1 aydırda konuşuyoruz normal değil mi böyle düşünmemiz
23Yaşınızı merak ettim
Kaç yaşındasınız ?
Çünkü evlilik sitesinde tanıştık 1 aydırda konuşuyoruz normal değil mi böyle düşünmemiz
Neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?