sizce kim haklı?

Tabikide eşiniz haklı bunun lafı bile olmamalı.madem market yakın ve sürekli gidiyorsunuz giderken bi ihtiyacın var mı diye sorun ve alın kv ye.o zaman hem gönlünü alırsınız kadının hem de sizin evden almasına gerek kalmaz.anne yani sonuçta o kadın olmasa kocanız da olmazdı

Annemle kayınvalidemin evinde ne var be yoksa toplayıp götürüyoruz biz ya. Açgözlülük mü bu? Anne-kız, anne-oğul arasında bunların lafı edilir mi? Abartmaktan ziyade çok ayıp etmişsiniz.

Koskoca kadınım fake konu açacak değilim saçmalamadım kendimde farkemetdiğm kusur varsa görmek istedim

Kossskocaaa kadın !zaten bunu yapıyorsa problem. Nasıl farkedilmez ki böyle bir şey ?
Dünya maliyla madem yaşıyorsunuz , öyleyse o evden çıkıp kira verip oturacaksiniz.

Bulgurun , limonun sözünü eden mi cimri ,yoksa evinde kırarız oturtan o aile mi ?

Ben komşumun devamlı bişeyler istemesinden rahatsız olmuyorum siz kayınvalidenizin istemesinden mi rahatsız oluyorsunuz ? Eşiniz haklı özür dilemelisiniz çok içiniz de büyütürseniz siz de olmayan bişeyi sizde ondan isterseniz ayıp değil ki bu bir de ailenizden biri sonuçta... kocası poşet poşet erzak götürenler var bu yüzden tartışılmaz

Evlerin de kira vermeden mi oturuyorlarmış

Yakında market yerine bunlar için size geliyorsa arada bi k validenin evine toplu alışveriş yapabilirsiniz. Bunun için eşinizle tartişmaya gerek yok

Konsularim acil oldugunda benden makarna yogurt limon patates ne bilim aklınıza gelebilecek her seyi ister ben cok yapmam huyum degildir malzemem yoksa başlamam o yemege ama olaki farkinda olmadan baslamissam bende isterim ve demedim yani bu da istenir mi ya da ebde varken yok demedim zoruma da gitmiyor hosuma gider bir komsumun o anki ihtiyaci olan biseyi benden istedi isteyecek derecede yakin buluyor yani bir sagol ya da Allah razi olsun demesi yetiyor bana
Siz burda haksiz geldiniz bana ev kayınpederin olmasa kira vermeseniz bile kadin iyi bir kadinmis lafini yapmanız ustelik esinizle tartismaniz hoş olmamış

Bence de eşiniz haklı. Kendi anneniz için aynı şekilde düşünürmüudünüz. Ne varki bunda. yaşça sizden büyük belki her an gidemiyodur markete. Kaldı ki komşulukta bile bu tür şeyler var. Bence böyle bir şey yüzünden eşinizi üzmeyin.

o kadar enflasyon başını almış gitmişse kira vermeden evde de oturmayacak.

ki kayınvalide limon parasının cimriliğini yapsa evinde oğlunu oturtacağına kiraya verir.

sürekli olmadığına da bahse girerim...

Hemen evimizin yakınında market var ama orada herşey var
Olsun market yakın olabilir markette herşey olabilir. Yaşlı kadın herşeyden önce aynı yastığa baş koyduğunuz insanı doğuran kişi... şunu merak ettim eşinize bunun lafını ederken gerçekten utanmadınız mı senden bi tane de çalıştığım işyerinde var

Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi
Eşinizin tek oğlan olmasını lütüf olarak görüyor ve illa ki ev vermeleri gerekiyo sanırım size göre...walla benim eşim de tek oğlan keşke evimizi düşünselerdi de ben aylık alışverişlerini yapsaydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…