- 27 Ocak 2019
- 27
- 52
- 3
- Konu Sahibi aysenur87_
-
Koskoca kadınım fake konu açacak değilim saçmalamadım kendimde farkemetdiğm kusur varsa görmek istedim
Kossskocaaa kadın !zaten bunu yapıyorsa problem. Nasıl farkedilmez ki böyle bir şey ?
Dünya maliyla madem yaşıyorsunuz , öyleyse o evden çıkıp kira verip oturacaksiniz.
Bulgurun , limonun sözünü eden mi cimri ,yoksa evinde kırarız oturtan o aile mi ?
Yakında market yerine bunlar için size geliyorsa arada bi k validenin evine toplu alışveriş yapabilirsiniz. Bunun için eşinizle tartişmaya gerek yokMerhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Bence de eşiniz haklı. Kendi anneniz için aynı şekilde düşünürmüudünüz. Ne varki bunda. yaşça sizden büyük belki her an gidemiyodur markete. Kaldı ki komşulukta bile bu tür şeyler var. Bence böyle bir şey yüzünden eşinizi üzmeyin.Merhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Yani şöyle yaşlıysa ve arada istiosa sıkıntı yok.Ama her gün istiosa tabiki insanın gözüne batabilir.Kendi ailemizde istese her gün bizi market gibi görse gözümüze batar arkadaşlar.Ama arada bir istiosa hiç sıkıntı deil.Arada istediğinde laf ettiyseniz eşiniz haklı.Ama her gün istediyse siz haklısınız.Arkadaşlar enflasyon almış başını gidio hiç bir şeyin yanına varılmıyor.Sonuçta herkes kendine göre yapıo alışverişini.Ama diorum ya arada bir istiosa sevaba bile giriosum canım.Ama bu kadar bunaldınıza göre arada bir değil bence .Eşiniz sinirlenir aaa canım evet ya demesini beklemeyin zaten.Tabiki kavga eder.hatta çoğu siz haklı olsanız dahi sizin yanınızda olmaz.Abarttığı zaman yok dersiniz bidaha geldinde yol dersiniz anlar sizi.Abartıosa tabi abartmıosa arada bir istiosa diorum ya çok ayıp etmişsiniz.
Sizin de kiralardan haberiniz yok galiba.insanlar düşünmüş ev vermiş kira derdiniz yok,istediği 3-5 şey zorunuza gidiyo öyle mi?Kayınpederimin evi herşey çok pahalandı napayım zoruma gidiyo
Olsun market yakın olabilir markette herşey olabilir. Yaşlı kadın herşeyden önce aynı yastığa baş koyduğunuz insanı doğuran kişi... şunu merak ettim eşinize bunun lafını ederken gerçekten utanmadınız mıHemen evimizin yakınında market var ama orada herşey var
Eşinizin tek oğlan olmasını lütüf olarak görüyor ve illa ki ev vermeleri gerekiyo sanırım size göre...walla benim eşim de tek oğlan keşke evimizi düşünselerdi de ben aylık alışverişlerini yapsaydım...Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi
Aminnn :)Bulgur, soğan,limon Allah başka dert vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?