Meraba kizlar ben 1 senelik evliyim ailemle ayni sehirde yasamiyoruz acikcasi pek fazlada gidemiyorum ama gittigim zamanlar 10 veya en fazla 15 gun kalıyorum. Esimin ailesi surekli diyor ki gidip cok kaliyorsun esini cok yanliz birakiyorsun daha yeni evlisiniz genc cocuk cahillik yapar kani kayniyor falan filan. Bu arada esim cocuk degil 27 yasinda yani. Benim ailemde tersini söylüyor biz biraz uzun bir aşamadan sonra kavusabildik cok sorunlar atlattik annemde kaynani bu konuda dusunme diyor esine guven o sana nasil guvenip buraya 10 gun gonderiyorsa sende ona orda guven. Ayda yilda bir gelip 10 gun kalman az bile. Evlendigimden beri sadece 4 kere gittim bu arada. Acikcasi esimede güveniyorum yani bu konularda ama bir ihtimal de birakiyorum sonucta cig sut emmiş insanoglu. Sorum su kizlar sizce kaynanam mi hakli yoksa annem mi ?
Ben isterseniz 10 yıllık evli olun evli çiftlerin ki genelde kadınlar yapıyor annemlere gidip 10 -15 bazen bir ay kalayım mevzularina kesinlikle kesinlikle mantıkla bakamıyorum. O yüzden bir yıllık evlilikte hiç bir yere kıyamam bu tavrı. Ancak bunu kv nizi haklı bulduğum için değil.kac yaşında adam arkamı dönünce hemen aldatacaksa o evlilik zaten yürümez. Ben ailemle farklı şehirlerde yaşıyorum gittim mi bir gün ya da iki gün kalıyorum daha fazla değil eşimin ailesine gidince yine aynı sekildeyiz. Eşler arasında bir bağ var mahremiyet var bunun her zaman sağlam kalması gereklidir.
Elzem bir durum olur Allah korusun anne babanız da bir rahatsızlık olmuştur gidersiniz ihtiyaçlarını giderirsinjz bakımlarını yaparsınız ne kadar kalmanız gerekiyorsa kalırsınız eğer uzun süreli bir bakım ilgi gerektiriyorsa yakininizdan en tutarsiniz böyle devam eder ama ayrı ayrı olan yapmak ailemi çok özledim gidip bir iki hafta onlarla kalayım demek doğru değil .
Bu sonradan çok şeylere sebep olur bağlarınız zayıflar
Erkeklerin bekarlık alışkanlıkları var şu videolar falan bir süre sonra kendi işini kendi halletmeye başlarsa abes değil.
Ayrıca eşim aynısını bana yapsa inanılmaz kırılırdım onun önceliği ben olmalıyım diye düşünürdüm ben onun hayat eşiyim.
Ailelerinizi gidin görün mümkün mertebe ikiniz birlikte değilse bir iki gün kalıp geri dönün. Sizin yuvaniz daha önemli . Başlarda benim ailem de hiç gelmiyosun diyodu halbuki gidiyodum ama uzun kalmayınca gitmiyomusun gibi hissediyolardi şimdi alıştılar.
Bir buçuk yıllık evliyim eşimle aramız sevgimiz saygımız ilk gunkinden daha fazla. Eşim yemekten temizliğe utuye bir insanın yapması gereken her şeyi yapabilen biri onun yanında olma bedenim birbirimizi uzun süreli birakmama nedenimiz sadece birbirimize olan sevgimiz saygımız. Ailem çok güzel bi tatil planlamislar teyzemler kuzenler vs geçerken seni de alalım diyorlar bana bir ya da iki haftalık taş atıp da kolum yorulmicak eminim çok güzel vakit geciririm gidersem ama eşimi bırakmak istemedim . Eşim bazen işi gereği şehir dışına ya da yurtdışına çıkıyor eğer o tarihlere denk gelirse giderim olmazsa gitmem . Ha keza eşim git çok güzel vakit gecirirsin diyo ama ben gerçekten onu evde bırakıp eğlenmeye gidemiyorum lezzet alamıyorum.
İnanın hayat çok zor şartlara sürüklüyor çok zor imtihanlar var ve ben istiyorum ki eşimle güzel anılar biriktirelim , birbirimizi çok ince konularda gozetelim ....
Allah yaşatmasın ama ilerde sorunlar yasarsak eşim ya da ben pes etmeyelim . Malum artık evlilikler çok kolay sarsılıyor birbirinizin hayatında var olmaya devam etmek için birbirinize nedenler verin lütfen birbirinizden uzaklaşmayın. Siz düşünün evden anneniz 10 günlüğüne köye vs gidince evde nasıl bir boşluk oluşuyor ne kendiniz ne eşinize o boşluğu yasatmayin