Sizce kim haklı ?

Bence esinize bi sorun sen rahatsiz oluyor musun diye sonrada annen böyle böyle dedi anlam veremedim bende senin annen ne demek istiyor sen bilirsin bir anlat bakalım de

Hakli. Bi senede 4 kez gitmek de ne biliyim. 14 senelik evli kuzenim yilda bi kez gider 1 hfta bilemedin 2hfta kalir doner her zaman eside eslik eder bi sene gelmedi sadece...

iki anne de haksız.
çünkü iki anne de çocuklarının evliliklerine burnunu sokuyor.
kayınvalidenizi hiç ilgilendirmez kaç kere gidip kaldığınız
eşinizle anlaşıyorsanız, ona laf düşmez.
annenize de diyecek bir şey bulamadım. 1 yıllık evlisiniz zaten, daha ne kadar çok gidecektiniz de az geliyorsun iması var?
4 kere 10 gün diyorsunuz.
1 yılda aynı şehirde olduğum annemden daha çok görüşmüşsünüz.
daha ne kadar gidecektiniz?

bunlar hep sizi bağlayan bir şey olmamasından.
çalışmaya başlaması düşünmez misiniz?

Bende gideceğim ailemin yanında Kv oğlunu istemiyor pek neden İş çıkıyor diye ona göre yemek yapacak ta ondan canım misafiri de istemez çünkü iş çıkıyor kv yaşlıysa mazur gör öyle demesini

Mesele tam olarak aldatma kısmı olmasa da daha yeni evli bir insan için 4-5 sefer gidip 15 er gün kalmak çok fazla. Tabiri caizse siz daha çiçeği burnundasiniz

Anneler hakkında yorum yapamıycam her ikiside kendi çapında evladını düşünüyor. Sana tavsiyem kurs çevre arkadaş edin canım bulunduğun yere alışmak için eşine sensizliği öğretmemen lazım şuan evliliğin yeni herşey sonsuz mutluluk gibi görünebilir ama allah etmesin ilerde sorunlarınız başlarsa bu kısa süreli ayrılıklar ipleri gevşetir çünkü sen olmadığında ne yapacam sorusu yerine denenmiş alternatifi var adamın elinde tamam haklısın çok uzak aile özlemi bambaşka ama inan iyi değil ilersi için en azından ailende gelmeye çalışsın sizde senede bi kere eşinle 1 haftalığına gidin

Bir yılda 4 kere gidip 10 gün kalmak...
Güven konusunu bilmiyorum ama yalnız bırakmak konusunda kaynanız haklı gibi.
Pek gitmiyorum demişsiniz ama yeni evlisiniz senenin en az 40 günü evde değilsiniz. Hani 30 yıllık evli olsanız neyse

Burda birinin böyle yaptığını görsem kocasıyla anlaşamıyor mu neden sürekli geliyor acaba diye düşünürdüm heralde

yeni evli kişilerin eşini tek bırakması bence de doğru değil..
1 senede 4 kez 10-15 gün bence fazla..
gidecekseniz eşinizle gidin

Kayınvaliden haklı bir yılda dört kere gidip en az on gün kalmak olmaz bir de yeni evli çiftsin evliliğe alışman lazım artık. Gerekirse her gün telefonla konuşun ama eşim beni yılda dört kere on gün yalnız bırakıp gitse bozulurum sizin eşiniz anlayış göstermiş olabilir ama bu çok memnun olduğu anlamına gelmez. Eşinize gidip asla annen böyle dedi neden diye falan sormayın hem eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz hem de kayınvalideyi yok yere karşınıza alırsınız

Bence esinize bi sorun sen rahatsiz oluyor musun diye sonrada annen böyle böyle dedi anlam veremedim bende senin annen ne demek istiyor sen bilirsin bir anlat bakalım de
Çok gereksiz olur. Sanki adam evet senin gitmenden rahatsız oluyorum aklıma başka şeyler düşüyor mu diyecek. Olmayan adamın aklına sokar gidip sorarak ayrıca kayınvalidenin kulağına giderse durduk yere karşısına alır

madem bu kadar ailecisiniz keşke anne evinde kalsaymışsınız
12 ayın 1 ayından fazlası yoksunuz farkında mısınız?
insan yeni evliyken 1 hafta bırakmıyor kocasını/karısını

ben sanırsam kv dinlerdim ne kadar anlaşamasakta. ki ben zaten bu kadar fazla kalmazdım annemlerde . bu muhabbetleri ettrmem yani .. uzak olsamda yani yurtdısı değilse tabi. ki yurtdısındaki kuzenm(13saat) bile yılda 1 kere gelir o da 1 hafta fln hee belki maddi açıdandr bilemem.. ama bencede çok sık ve uzun olmamalı.. kocana ne kadr guvensende yada yaşı kaç olursa olsun yanlız bırakılmamalı bence hem temızlık yemek vs yuzunden hem yanlız kalmaması daha makbul :)) hem eşinn sıksık annesine gitmesini de engellemiş olrsun yanlış anlaşlmasın gider annesidir ama sen evde yok diye gidiyo adam ne gerek var hem anlaşamıyorsunuz bi laf söyler fln annesidr lafı kötu algılamaz aaa annem haklı olur.. ne biliyim senn eşinde sürekli annesinde der durduk yere ufacık seyden mide bulanr.. böyle seylere meal vermeyin, koz vermeyin..

Meraba kizlar ben 1 senelik evliyim ailemle ayni sehirde yasamiyoruz acikcasi pek fazlada gidemiyorum ama gittigim zamanlar 10 veya en fazla 15 gun kalıyorum. Esimin ailesi surekli diyor ki gidip cok kaliyorsun esini cok yanliz birakiyorsun daha yeni evlisiniz genc cocuk cahillik yapar kani kayniyor falan filan. Bu arada esim cocuk degil 27 yasinda yani. Benim ailemde tersini söylüyor biz biraz uzun bir aşamadan sonra kavusabildik cok sorunlar atlattik annemde kaynani bu konuda dusunme diyor esine guven o sana nasil guvenip buraya 10 gun gonderiyorsa sende ona orda guven. Ayda yilda bir gelip 10 gun kalman az bile. Evlendigimden beri sadece 4 kere gittim bu arada. Acikcasi esimede güveniyorum yani bu konularda ama bir ihtimal de birakiyorum sonucta cig sut emmiş insanoglu. Sorum su kizlar sizce kaynanam mi hakli yoksa annem mi ?
Tabiki esine guven yahu.

eşin bişey yapacak diye değil sadece 1 senelik evlilikte 40-50 günlük anneye gidiş çok iyi değil bence, ben gitmezdim.
artık siz aile oldunuz.
senede 1 kere tek başına ille gidilecekse ideal, 1 kerede eşinle gidersin 3 5 gün
yeter de artar bile

İnsanın kendi oğluna "kanı kaynıyor" adı altında bu ahlaksızlığı yakıştırması da takdire şayan.
Eşiniz öyle bir adamsa, annenizin evinde 10 gün değil, 1 gece de kalsanız yiyeceği naneyi yer. Kısaca bu sizin nerede ne kadar kaldığınıza bağlı bir durum değil. Eşinizin şimdiye kadar bir yanlışını görmediyseniz, ona güvenin. Bir gün sizi hayal kırıklığına uğratırsa, o zaman kesersiniz biletini. Olmamış şeyler için paranoya yapmanın alemi yok.

1 yılda 40 gün ya da 60 gün fazla.göze çok gelıyor baktığın zaman.cık ölüm kalım dışında keyfi kalınmaz o kadar.yardım olur hastalık olur kalınırda keyfı olmaz.kv haklı.

bir yılda 4 sefer bencede çok fazla ,
devamlı baba evine ziyaret yapasın diye evlenmedin sonuçta ,
biraz kocana sahip çık , bir hata yaparsa tokat gibi yüzüne çarpar bu gezmelerini

Back
X