Sizce kim haklı ?

Bence esinize bi sorun sen rahatsiz oluyor musun diye sonrada annen böyle böyle dedi anlam veremedim bende senin annen ne demek istiyor sen bilirsin bir anlat bakalım de
İlk gittiğim günden buyana hatta her gittiğim de ona bunu soruyorum sen ne zaman istersen gelirim bir gün de birgün kalır gelirim diye ama o seninde ailen var özlüyorsun uzaksınız diyor bir gün boyunca yol çekiyorsun gidebilmek için 2 hafta kal diyor ama ben yine 10 gün kalırım

Kvniz hakli değil tabiki de bir de burada hakli bulanlar olmuş cidden şaşıriyorum ya:işsiz: Tamam çok gidip kalmissiniz da bunu söyleme şekli bu mudur yani "cahillik yapar, gözü kayar". Evine,eşine alışman zor olur derse tamam da bu nasıl bir cümledir.

Meraba kizlar ben 1 senelik evliyim ailemle ayni sehirde yasamiyoruz acikcasi pek fazlada gidemiyorum ama gittigim zamanlar 10 veya en fazla 15 gun kalıyorum. Esimin ailesi surekli diyor ki gidip cok kaliyorsun esini cok yanliz birakiyorsun daha yeni evlisiniz genc cocuk cahillik yapar kani kayniyor falan filan. Bu arada esim cocuk degil 27 yasinda yani. Benim ailemde tersini söylüyor biz biraz uzun bir aşamadan sonra kavusabildik cok sorunlar atlattik annemde kaynani bu konuda dusunme diyor esine guven o sana nasil guvenip buraya 10 gun gonderiyorsa sende ona orda guven. Ayda yilda bir gelip 10 gun kalman az bile. Evlendigimden beri sadece 4 kere gittim bu arada. Acikcasi esimede güveniyorum yani bu konularda ama bir ihtimal de birakiyorum sonucta cig sut emmiş insanoglu. Sorum su kizlar sizce kaynanam mi hakli yoksa annem mi ?
1 yılda 40 gün kaldıysanız çok fazla

Kvniz hakli değil tabiki de bir de burada hakli bulanlar olmuş cidden şaşıriyorum ya:işsiz: Tamam çok gidip kalmissiniz da bunu söyleme şekli bu mudur yani "cahillik yapar, gözü kayar". Evine,eşine alışman zor olur derse tamam da bu nasıl bir cümledir.
Evime eşime çok alıştım oğluşumuz da var bağlı mutlu bir aileyiz sadece yaşadığım şehire alışamıyorum ama asla eşime yansıtmam bazen anlıyor artık çok bunaldığı mı kalkıp götürüyordu ben ne kadar iyi bir eş diye düşünürken herkes yanlış olduğunu düşünmüş kafam karıştı

K.v niz uzakta olsa oğlu 10 gün kalsa az derdi. :KK70: Onu takma ama çok kalıyorsunuz bence. Birlikte gitseniz anlarım ayrı geçen 10 gün olmaz.

11 yıllık evliyim ilk yıllar eşimle gidip 10 gün kalıyorduk son 3 yıldır yılda bir defa gidiyorum 10 gün kalıyorum eşim bir şey demez fakat ben evi mi yatağımı özlüyorum kaynananın söylediği şey artı niyetli annenlere gitme diye söylenmiş fakat bir yılda 4 kere 15 gün ilk yıl için fazla aldatır diye değil evine yuvana sende eşinde iyice alışın sonra bir yolunu bulursun sende ama tekrarlıyorum cümlemi ilk yıllar için fazla

ben eşimi bedelliye gönderdim geçmedi valla 18gün :) bir de sene de 4 kez olsa aman yarabbim.
ben ayrılamam o kadar gün eşimden. sizin için problem yoksa ne iyi ne hoş.
kv sinsi sinsi laf sokuyor sana. annene çok gidiyosuna getiriyor. oğlum seni aldatırsa sorumlusu sensin demiş üstü kapalı. oğluna aba altından sopa göstermek, senin annen bana bunları diyor. hayırdır ne iş diye yoklamak lazım.

Çok mu fazla 12 ayın bir buçuk ayı?
Bence cok fazla
Bende kız arkadaslarımla veya ailemle eşim olmadan tatile gidiyorum ancak bu iki üc ayda bir üc dört gün sürüyor
Bide siz yeni evlisiniz
Dedigim gibi bişey yapacagından değil ama süre cok uzun
Eşiniz iyi bişey demiyor bu kadar uzun süreye
Kaynananızda bidaha öyle bişey derse “hayırdır anne bildigin bişey mi varda sürekli böyle söyleyip duruyorsun yapıcak olan yanımdada yapar yapıyordur” falan gibi bişeyler de

Küçücük bebeği bırakacak değilim tabiki götürüyorum

ben sizin bebeğinizin kaç yaşında olduğunu nereden bileyim hanımefendi, bir de kızarak demişsiniz. konuyu anlatırken çocuğumu da götürüyorum detayını neden anlatmadınız merak ettim. Neden çocuğunuzu babasından böyle ayırıyorsunuz?

Back
X