- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
selam eşimle bir konuda anlaşamıyoruz. Sizin fikrinizi merak ediyorum belki farklı r bakış açısı sunarsın ız.
Ben çalışmıyorum eşimin maaşı da ev aldık onun kredisi başka bir borçun kredisi faturalara yetiyor.
Bizim bir ek gelirimiz var yılda bir kere gelen yılda bir kere toplu para geliyor.
Biz onunla eşimin maaşı yetmediğinde ihtiyaç olduğunda kullanıyorduk ki ev alırken bu paraya güvenip ev aldık kesin ve kesilmeyecek bir gelir bu arada..
Eşimle anlaşamadığımız konu.
Ben eşime sinirlendim gelen parayı gidip altın yaptım.
Sinirlenme sebebim de 5 bin liralık parayı saçma sapan bir sitede kaybetmesiydi.
Kalan parayı altın yaptım ne halin varsa gör maaşınıyettir dedim.... Azcık burnu sirtsü istedim
Eşim de tabi maaşı yetmeyince nakit avans kullanmaya başlamış.
Ve limiti 30 bin yapmış.
Ben de oradan kullansın istemiyorum. Çünkü faizini veriyoruz.
Tekrar altını bozayım elimizin altında kalsın diyorum eşimde olmaz. Eksi hesap dan kullanırız faizi aylık yüz iki yüz TL bişey olmaz diyor.
Altın kalsın değerlenir diyor..
Ama bu şekilde de kıt kanant geçiniyorız hep bir hesap kitap.
Karışık mı anlattım bilmiyorum ama fikirlerize ihtiyacım var.
Ayrıca her sene altın yapmıyor gelen parayla geçiniyorduk.
Ben çalışmıyorum eşimin maaşı da ev aldık onun kredisi başka bir borçun kredisi faturalara yetiyor.
Bizim bir ek gelirimiz var yılda bir kere gelen yılda bir kere toplu para geliyor.
Biz onunla eşimin maaşı yetmediğinde ihtiyaç olduğunda kullanıyorduk ki ev alırken bu paraya güvenip ev aldık kesin ve kesilmeyecek bir gelir bu arada..
Eşimle anlaşamadığımız konu.
Ben eşime sinirlendim gelen parayı gidip altın yaptım.
Sinirlenme sebebim de 5 bin liralık parayı saçma sapan bir sitede kaybetmesiydi.
Kalan parayı altın yaptım ne halin varsa gör maaşınıyettir dedim.... Azcık burnu sirtsü istedim
Eşim de tabi maaşı yetmeyince nakit avans kullanmaya başlamış.
Ve limiti 30 bin yapmış.
Ben de oradan kullansın istemiyorum. Çünkü faizini veriyoruz.
Tekrar altını bozayım elimizin altında kalsın diyorum eşimde olmaz. Eksi hesap dan kullanırız faizi aylık yüz iki yüz TL bişey olmaz diyor.
Altın kalsın değerlenir diyor..
Ama bu şekilde de kıt kanant geçiniyorız hep bir hesap kitap.
Karışık mı anlattım bilmiyorum ama fikirlerize ihtiyacım var.
Ayrıca her sene altın yapmıyor gelen parayla geçiniyorduk.