sizce kim haksız

şimdi şöyle 9:30 da başlıyor 12:20 da bitiyor.derse diyelim 3 tane seçti 1 buçuk saat kalsa sınavda saat etti 10: 30 bi dahaki sınav ta 14:00 de bulmuştur bence arada baya saat farkı var.

Himmm siz sabah okula gittim diyince bende ilk oturuma girerkwn sandim

ben olsam içeri almazdım, poşetler yüzünden azar işetebilir polis niye içeri aldınız diye... ayrıca sınav çok önemliyse böyle bir riske girmemeliydi... sonuçta poşetlerle içeri alınması kesin değil... kağıt ile içeri girilmesi yasak ambalajlarda kağıt
ayrıca o eskidendi
ben açık üniv sınavına girdiğim ilk 2 yıl sabah ile öğlen oturumu arasında çok fazla mesafe vardı ama şuan hangi ilçeye ait aöf bürosuna yazıldıysanız onun bulunduğu ilçedeki okullara gidiyorsunuz... ve okullar arasında bir minibüs farkı(10 dakika en fazla 20 dakika) ancak oluyor (4 yıllık derslerde başarısız olsada sınavlara giren bir birey olarak söylüyorum)

eskiden dediğiniz gibiydi mesela sabah ben çobançeşmede ihlasın oradaki okula girip öğleden sonra firüzköyde sınava girmiştim... başka zamanda aynı şekildydi ilk 2 yıl sabah ile öğlen oturum arasında mümkün değil tek araçla gidilmiyordu ve en az 1 saat oluyordu heryere toplu taşımayla gidiyorum ne günlerdi sinirden deli oluyordum ne biçim sistem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…