- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
- Konu Sahibi yasmin1985
-
Bizim milletimizde illa bir ayrıcalık beklentisi, prosedürleri bozma isteği vardır.tabikide bende ehliyet sınavına girdim biliyorum.dediğim gibi belkide bayan öğrenci daha önce böyle bişey görüpte girmek istemiş olabilir.bu arama yapa kişiye göre değişiyor sanırım anladığım kadarıyla
evet o ateşleyen oldu.kadın memurda resmen terorist muamelesi yaptı bayan öğrenciye.rencide de olmadı değil yani.çünkü öğrenci arandı doğal olarak sorun çıkmadı bişey olmadı tam o sırada o cümlesi kadının ortalğı karıştırdı ve öğrenci zaten en baştada da dedi isterseniz almayabilirsiniz diyede.En son dahil olan kadın ortalığı karıştırmış, teşekkür edeceksin vs diye dahil olmasına gerek yokmuş. Sınava girmeyen öğrenci de abartmıs, boşuna terketmiş. O kadar da psikoloji bozacak bir olay yok. Valla bence en haksızı sonradan dahil olan kadın yine de. :)
benimde paramı almamışlardı. her şeyi anladım da paranın sahtesini basabiliyorsam gider kalpazan olurum sınavda ne işim var.
Bari parayı görevliler üstlerindekilerle değiştirse, değil mi?benimde paramı almamışlardı. her şeyi anladım da paranın sahtesini basabiliyorsam gider kalpazan olurum sınavda ne işim var.
Bizim milletimizde illa bir ayrıcalık beklentisi, prosedürleri bozma isteği vardır.
Kural neyse, yer zaman ve kişi gözetmeksizin uygulanmalı ve görevlilere bu konuda zorluk çıkaranlar derhal o alandan uzaklaştırılmalı diye düşünüyorum.
Ne bizim o öğrenciden bir şeyimiz eksik ne de fazla.
Belki de bugün eşyasını bırakacak kimsesi olmadığı için sınava girmekten vazgeçen öğrenci bile vardır.
Adaletsiz buluyorum bu durumu.[/ bayan öğrencinin sınava girdiği kağıtta yanında neler getirmemesinin gerektiği yazıyormuş.dediğim gibi bu son terör olaylarından sonra değişmiş bazı şeyler buda bildirilmemiş öğrencilere.
Bari parayı görevliler üstlerindekilerle değiştirse, değil mi?
Millet nasıl dönecek evine, düşünmüyorlar.
En çok bu para mevzusunu anlamam ben de zaten...
diyorumya bende yazmıyormuş öğrenci bizzat belirtti.Şimdi soyle bir durum var polisler kendini Cia ajanı felan zannediyorlar böyle durumlarda.( * Genel degil bazıları icin söylüyorum *)Bayan maduriyetini belirtmiş zaten sonra alabilecek durumda olsa sonra alırdı sorgulamaya gerek yok. LYS ygs kpss Sinav sistemi ile bir degil prosedür iletişim vs cihazlar yasak ama çanta vs serbest. Bu kadar abartmaya sınava girecek bir adayı bu kadar yormaya gerek yoktu. Teşekkür etmek ne demek ya? Vazifesini yapmış aramış e elindeki yasaklara alış veriş poşeti ile gelmek yasaktır yazmıyorsa gerisi tefarruat:)
öncelikle şunu belirteyim ki tamamen konuyu tarafsız olarak anlatıyorum.hafta sonu açık lise sınavları vardı.bende bir öğretmen arkadaşımın yanında bulunmak için sınavın yapıldığı okuldaydım.sınav saatine daha vardı bende öğrencilerin konturolu yapıldığı giriş yerde oturuyordum.bir bayan geldi sınava girmek üzere elinde 2 adet poşeti ve çantası vardı.bayan polis öğrenceyi aradı doğal olarak ve aralarındaki konuşma şu şekilde kadın memur: neden sınava bu şekilde geldiniz alışverişinizi sınavdan sonra yapsaydınız dedi. öğrenci bayan:hava bugün çok sıcak biliyorsunuz.sabahtan da sınavımız vardı sınavım erken bitti bende alışveriş yaptım ve uzak yerden geliyorum öğleden sonraki sınavdan sonra yapsaydım çok sıcağa kalıcaktım dedi. bayan memur: o halde poşetlerinizi bu salonda bırakın dedi. öğrenci bayan siz göz kulak olursanız bırakırım dedi.alışverişe yüklü bir para harcadığını çalındığı halde madur olucağını söyledi. kadın memur: ben bunun sorumluluğunu alamam dedi. öğrenci bayan:benim poşetlerimi aradınız tabiki arıcaksınız insanların canını korumak en önemlisi fakat benim poşetlerimde bişey çıkmadı sonuçta ama yinede sınava almazsanız girmem dedi. kadın memurun yanında birde kimliği ve sınava giriş kağıdını konturol eden öğretmen vardı tüm konuşmaları dinledi ve tam bayan öğrenci sınava alındığı anda bayan öğrenciye siz bir bayan memurla( yani polisle) bu şekilde konuşamazsınız sizi poşetlerle sınava kabul etmiş teşekkür ediceğinize cevap veriyorsunuz dedi.kadın polis bunu duyunca zaten ben hep iyi niyetimden kaybediyorum dedi.bayan öğrenci bunu duyunca siz iyisinizde ben kötü müyüm dedi elimdeki sınav kağııdımda cep telefonu bıçak vs şeylerle girmek yasak tamam dedi kabulum ama poşetle girmek yasak diye bişey yazmıyor dedi aradınız taradınız en doğal hakınız hiç bir şey çıkmadı dedi salona poşetleri bırakmamı söylediniz ama ben mesul değilim dediniz dedi benim poşetimde bişey olsa bırakın dediğiniz salona ve o salonda sizde olucaksınız dedi bunun mantığı nedir dedi.kimse cevap veremedi ve bayan öğrenci bu pskolijiyle sınavada girmiyorum sizide şikayet ediceğim diye bağıra bağıra çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?