sizce kim haksız

bu sınavda o tipler kurallar yok.

bu sınavda o tipler kurallar yok.

Yine de bana poşetle sınava girmeye çalışmak doğru gelmiyor.
Sınav bu sonuçta herkes elinde bir şeyle girse doğru mu?
Eskiden öss bu kadar sıkı değildi kendi kalemimizle girerdik sınava ona rağmen çanta cüzdan almazlardı. Kimlik ve kalem alınırdı bir tek. Yani sınava girmenin de belli bir adabı var.
Ciddiyetsiz bir öğrenciymiş.

ben olayı bizzat gördüğümden kadın öğrenci gayet saygılıydı ve sakindi sonradan çıldırdı.

bende onu anlatmaya çalıştım.cep telide yasak ama çoğu kişi giriyor cep teliyle çümkü aranmıyor bile doğru düzgün.he şimdi polis bir memurun bu bayana kastı mı var niye olsun ama her iki tarafta konuşmasını bilecek.kadın öğrenci gayet güzel anlattı kendini ona rağmen ordaki görevli sen polis memuruyla böyle konuşamazsın derse sinirler gerilir tabi.

Burada ki posetle sinava giremek isteyen kisi siz misiniz? Zira cok savundunuz bu bayani ve buraya konu acip haksiz bulanlara karsi bu bayani savunacak kadar dert etmissiniz.

Niye bu kadar takildiniz ki bu konuya?

Tabiki bayan öğrenci haksız.Bu ne mantıksızlık yaa.Sınava girecek alışveriş poşetleriyle.Yok efendim kağıtta bıçak şu bu yazıyormuş o yazmıyormuş.Saçmalığın daniskası.Ne yazacaklardı alışveriş poşetiyle girmeyin mi?
Yok sıcağa kalırmışta bilmem ne.Kimse kimsenin poşetini emanet almak zorunda değil.Bi de memur iyilik yapmış izin vermiş.Bi de pişkin pişkin sen iyisin de ben kötümüyüm ......

öğrenciyi haksız buldum.
polis memuru onun poşetinin bekçisi değil bir .
artı polis i başka bi taraftan çağırdılar onunla meşgul olurken poşetler gitti çalındı vs.
olmaz öyle şey .
sınava gelirken alışverişe çıkılması da o sınava verdiği özensizliği de belli ediyor zaten.
poşetle sınava mı girilir yahu.

Bende biseye takildim sinav 9.10 arasi zaten hangi arada alusveris yapmış,acik yeri nasil o saatte bulmus

Zengin kızımız sınav arası bile alışveriş yapmış üstelik cok para harcamış vesaire,zaten o sınava pek ihtiyacında yok okuyup ne olucak :)

diyorumya bende yazmıyormuş öğrenci bizzat belirtti.
Bende ondan bahsediyorum aof sınavlarına giren arkdaslarim var öğretmen olarak görev yapan kuralları bilmeyenler için polis bilenler için Öğrenci haklı bu kadar basit. Öyle envayi kuralları olmadığını biliyorum hatta telefonla giren içeride görevli ogretmene teslim eden arkadaşlarda oluyormuş, ortamı bulandirmaya. gerek yokmus

Bende biseye takildim sinav 9.10 arasi zaten hangi arada alusveris yapmış,acik yeri nasil o saatte bulmus
şimdi şöyle 9:30 da başlıyor 12:20 da bitiyor.derse diyelim 3 tane seçti 1 buçuk saat kalsa sınavda saat etti 10: 30 bi dahaki sınav ta 14:00 de bulmuştur bence arada baya saat farkı var.

Burada ki posetle sinava giremek isteyen kisi siz misiniz? Zira cok savundunuz bu bayani ve buraya konu acip haksiz bulanlara karsi bu bayani savunacak kadar dert etmissiniz.

Niye bu kadar takildiniz ki bu konuya?
ben olsam benim derim zaten.ee konu açtım cevap veriliyor napim susayım mı cevaplara göre cevap veriyorum.

Bana bu kadar takilmaniz tuhaf geldi. Neyse herkes istedigi konuyu acmakta ozgur tabi.

tabiki buda sizin bakış açınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…