- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
-
bende aynı şekilde düşündüm fakat bu şekildepsikoloji diyosun hanfendi sinava giriyo bi zahmet alisverise sonra gitsin. polis basta bsy dememis diger bayan ortaligi karistirmis ama iyi niyetle , tesekkurler alakasi yok. islerini yapiyorlar onlar da. normalde telefon bile yasak.
Koptummmvay anasını arkadas biz akbilimizi goturemiyoruz milet alışveriş torbalariyla geliyor
bu tür sınavlarda doğru düzgün bile aranmıyorki.son terör olaylarından dolayı daha sık aranmalar başlamış.bunuda bilememin nedeni öğretmen arkadşımın demesi.vay anasını arkadas biz akbilimizi goturemiyoruz milet alışveriş torbalariyla geliyor
baskalarinin mesuliyeti o. normalde yasak herkesin bildigi gibi. posetleri birakirdi ama zaten kimse tenezul edip bsy yapmazdi o posetlere. iki taraf da abartmis.bende aynı şekilde düşündüm fakat bu şekilde
sınava alınan çok kişi varmış.sınav yerlerini o kadar alakasız yerlere veriyorlarmış isanlar akrabalrında kalmak zorunda oldukları için mecbur eşya getiren bile varmış.bende bilemedim açıkcası
yok cnm önceden böyle bir kural yokmuş.açık lise sınavı bu doğru düzgün bile aranmazlarmışki.ona güvendi belkide bilememki.Vallahi şaka maka akbil bile götüremiyoruz hakikatten alışveriş poşetleride ne bana göre kesinlikle öğrenci haksız prosedürleri bilmiyor mu
Enteresan bir durum gerçiyok cnm önceden böyle bir kural yokmuş.açık lise sınavı bu doğru düzgün bile aranmazlarmışki.ona güvendi belkide bilememki.
kesinlikle haklısınız heleki ünv. sınavlarında.bu sınavlardada zaten cep telofununu emenete bırakılıyor belli ücret karşılğında.Yanında 'hiçbir şey'i içeri sokamadığı için, yıllarca ben götürdüm ablamı sınavlara.
Bırakın poşeti, anahtarı, para bile almıyor bazı görevliler sınava!
Sırf bu sebeple sabahın köründen akşamın bir vaktine kadar arabanın içinde sıcakta pişe pişe bekledim ablamı defalarca!
Bizim gibi birçok mağdur olan, anahtarını ve parasını taşın altına saklayan ya da birine ücret karşılığı emanet bırakan insan çoktur, eminim forumda da vardır.
Sosyete hanımımız da alışveriş yapmışmış, yok canım daha neler!
Ben ehliyet sınavına girdiğim dönemde bile, bakın ehliyet diyorum (2007 ydi herhalde) ne telefonumu ne çantamı içeri sokamadım.kesinlikle haklısınız heleki ünv. sınavlarında.bu sınavlardada zaten cep telofununu emenete bırakılıyor belli ücret karşılğında.
öncelikle şunu belirteyim ki tamamen konuyu tarafsız olarak anlatıyorum.hafta sonu açık lise sınavları vardı.bende bir öğretmen arkadaşımın yanında bulunmak için sınavın yapıldığı okuldaydım.sınav saatine daha vardı bende öğrencilerin konturolu yapıldığı giriş yerde oturuyordum.bir bayan geldi sınava girmek üzere elinde 2 adet poşeti ve çantası vardı.bayan polis öğrenceyi aradı doğal olarak ve aralarındaki konuşma şu şekilde kadın memur: neden sınava bu şekilde geldiniz alışverişinizi sınavdan sonra yapsaydınız dedi. öğrenci bayan:hava bugün çok sıcak biliyorsunuz.sabahtan da sınavımız vardı sınavım erken bitti bende alışveriş yaptım ve uzak yerden geliyorum öğleden sonraki sınavdan sonra yapsaydım çok sıcağa kalıcaktım dedi. bayan memur: o halde poşetlerinizi bu salonda bırakın dedi. öğrenci bayan siz göz kulak olursanız bırakırım dedi.alışverişe yüklü bir para harcadığını çalındığı halde madur olucağını söyledi. kadın memur: ben bunun sorumluluğunu alamam dedi. öğrenci bayan:benim poşetlerimi aradınız tabiki arıcaksınız insanların canını korumak en önemlisi fakat benim poşetlerimde bişey çıkmadı sonuçta ama yinede sınava almazsanız girmem dedi. kadın memurun yanında birde kimliği ve sınava giriş kağıdını konturol eden öğretmen vardı tüm konuşmaları dinledi ve tam bayan öğrenci sınava alındığı anda bayan öğrenciye siz bir bayan memurla( yani polisle) bu şekilde konuşamazsınız sizi poşetlerle sınava kabul etmiş teşekkür ediceğinize cevap veriyorsunuz dedi.kadın polis bunu duyunca zaten ben hep iyi niyetimden kaybediyorum dedi.bayan öğrenci bunu duyunca siz iyisinizde ben kötü müyüm dedi elimdeki sınav kağııdımda cep telefonu bıçak vs şeylerle girmek yasak tamam dedi kabulum ama poşetle girmek yasak diye bişey yazmıyor dedi aradınız taradınız en doğal hakınız hiç bir şey çıkmadı dedi salona poşetleri bırakmamı söylediniz ama ben mesul değilim dediniz dedi benim poşetimde bişey olsa bırakın dediğiniz salona ve o salonda sizde olucaksınız dedi bunun mantığı nedir dedi.kimse cevap veremedi ve bayan öğrenci bu pskolijiyle sınavada girmiyorum sizide şikayet ediceğim diye bağıra bağıra çıktı.
tabikide bende ehliyet sınavına girdim biliyorum.dediğim gibi belkide bayan öğrenci daha önce böyle bişey görüpte girmek istemiş olabilir.bu arama yapa kişiye göre değişiyor sanırım anladığım kadarıylaBen ehliyet sınavına girdiğim dönemde bile, bakın ehliyet diyorum (2007 ydi herhalde) ne telefonumu ne çantamı içeri sokamadım.
Orada sevgilisini bekleyen bir arkadaş sağolsun, herkesin eşyasına bakmıştı, namuslu adammış kaçıp gidebilirdi de.
Kaldı ki eğitim ya da çalışma hayatını etkileyebilecek bir sınavdan bahsediyoruz, lise bile olsa.
Resmen şımarıklık yapmış o genç kız.
tabiki onunda kendi tercihi.ya azicik sinavi onemsese alisverise gitmezdi veya sir millete kizdigindan cikip gitmezdi onun zaten sinavda falan gozu yokmus birak arkadas millet cok seviyor laf ebeligi yapmayi artist herkes, girmezsen girme sanki bana mi okuyorsun derler adama.
Yanında 'hiçbir şey'i içeri sokamadığı için, yıllarca ben götürdüm ablamı sınavlara.
Bırakın poşeti, anahtarı, para bile almıyor bazı görevliler sınava!
Sırf bu sebeple sabahın köründen akşamın bir vaktine kadar arabanın içinde sıcakta pişe pişe bekledim ablamı defalarca!
Bizim gibi birçok mağdur olan, anahtarını ve parasını taşın altına saklayan ya da birine ücret karşılığı emanet bırakan insan çoktur, eminim forumda da vardır.
Sosyete hanımımız da alışveriş yapmışmış, yok canım daha neler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?