Sizce kısmet kapalılığı diye bir şey var mı?

Kısmet kapalılığı değilde, kader kısmet var bana göre, vakit var, zaman var. Vakti gelmeden olmuyor bazı şeyler. Şu an ki yaşadıklarımız da sınav, sınav dünyasında değil miyiz sonuçta? Olaylara nasıl bakarsanız öyle gelişirler, kısmetim kapalı, kapadılar kısmetimi derseniz o enerjiyi yayarsınız etrafa. Hayırlısı buymuş , daha iyisi olacak belkide demek lazım. Hayatımızı yaşarken en iyisini yapmaya çalışıp, gerisini zamana bırakmak gerekiyor.

Hocalara da inanmayın, vücut dilinize göre söylüyorlar çoğu şeyi, kaşınızın havaya kalkması, dudağınızda ki hafif kıvrıklık onlara çok şey anlatıyor. İyileri vardır ama çok çok azlar.

Sen çok yaşa emi gidip gelip konuya bakıyorum ban yememek için yazmıyorum ya :)
Ne güzel dalga geçiyorsunuz ? Ne yaşadığımı ruhumun nasıl bir acı çektiğini siz biliyormusunuz ? Ban yememek için yazmıyormuş ... benim 2,5 aydır içimdeki bunalım sıkıntı hayatımın hiç bir döneminde yaşamadım Allah ta kimseye yaşatmasın siz birine güvenip inanıp onu çok sevip yarı yolda kaldınız mı hiç ? Umarım kalmazsınız da ama lütfen dalga geçmeyin büyü de yapılabilir kısmet te kapatılabilir ama Allah izin verirse aynı şeyler size söylenseydi ve herşey sebepsiz yere ters gitseydi eminim aman canım banane yaaa diyemezdiniz

Ne güzel dalga geçiyorsunuz ? Ne yaşadığımı ruhumun nasıl bir acı çektiğini siz biliyormusunuz ? Ban yememek için yazmıyormuş ... benim 2,5 aydır içimdeki bunalım sıkıntı hayatımın hiç bir döneminde yaşamadım Allah ta kimseye yaşatmasın siz birine güvenip inanıp onu çok sevip yarı yolda kaldınız mı hiç ? Umarım kalmazsınız da ama lütfen dalga geçmeyin büyü de yapılabilir kısmet te kapatılabilir ama Allah izin verirse aynı şeyler size söylenseydi ve herşey sebepsiz yere ters gitseydi eminim aman canım banane yaaa diyemezdiniz
Bunları dünyada tek sen mi yaşıyorsun sandın? Ben seninle her türlü iddaasına varım ki benim yaşadığım can yakıcı olayların sadece birini sen TV de izleyip ah vah ettin üzüldün bunu da sana kanıtlarım sizinki gibi terk edilmek şu bu gibi şeyler değil hemde bu dünyada çok daha büyük acılar var işsizlik sevgili nişanlı koca bunlar dışında çok daha önemli şeyler var ölüm mesela ?ne dersin ? Hiç ailenden birileri gözünün önünde öldü mü? Sakat kaldın mı? Büyük bir kaza facia ya şahitlik yaptın mı? Büyük bir kazada yanındaki yaşamını yitirmiş insanlara bakarak seni kurtarmaları için hiç bekledin mi, o insanlar en yakınınken? Yarı yolda kalmak bunların yanında dehşet bir acı çok haklısın.kimsenin acısını asla küçük görmem kiminin ayağı ağrır büyük derttir kiminin ayağı kopar oda ona büyük derttir herkesin yükü kendine ağır ama yükünüz ağır diye kendini bilmez medyum şarlatan hacı hocalara inanıp hayatını zehir etmek kişinin kendi tercihidir bunu tercih edenle de dalga geçerim. Sen benim neler yaşadığımı başıma neler geldiğini bilemezsin ama ben senin bunu büyülere şarlatanların söylediği şeye bağladığını biliyorum. Böyle şeylere kafayı takip psikolojini bozacağına ayağa kalk savaş ben kimseyle dalga geçmiyorum dalga geçtiğim daha kendine hayrı olmayan insanlara inanmanız ayrıca bu tür konular yasak Mune Mune

Bunları dünyada tek sen mi yaşıyorsun sandın? Ben seninle her türlü iddaasına varım ki benim yaşadığım can yakıcı olayların sadece birini sen TV de izleyip ah vah ettin üzüldün bunu da sana kanıtlarım sizinki gibi terk edilmek şu bu gibi şeyler değil hemde bu dünyada çok daha büyük acılar var işsizlik sevgili nişanlı koca bunlar dışında çok daha önemli şeyler var ölüm mesela ?ne dersin ? Hiç ailenden birileri gözünün önünde öldü mü? Sakat kaldın mı? Büyük bir kaza facia ya şahitlik yaptın mı? Büyük bir kazada yanındaki yaşamını yitirmiş insanlara bakarak seni kurtarmaları için hiç bekledin mi, o insanlar en yakınınken? Yarı yolda kalmak bunların yanında dehşet bir acı çok haklısın.kimsenin acısını asla küçük görmem kiminin ayağı ağrır büyük derttir kiminin ayağı kopar oda ona büyük derttir herkesin yükü kendine ağır ama yükünüz ağır diye kendini bilmez medyum şarlatan hacı hocalara inanıp hayatını zehir etmek kişinin kendi tercihidir bunu tercih edenle de dalga geçerim. Sen benim neler yaşadığımı başıma neler geldiğini bilemezsin ama ben senin bunu büyülere şarlatanların söylediği şeye bağladığını biliyorum. Böyle şeylere kafayı takip psikolojini bozacağına ayağa kalk savaş ben kimseyle dalga geçmiyorum dalga geçtiğim daha kendine hayrı olmayan insanlara inanmanız ayrıca bu tür konular yasak Mune Mune

Size katiliyorum hayatta ne dertler var ve bazi kucuk sikintilara dert bile denemez.

Ayagi agriyan ve kopan iki insanin acisi da ayni miktar olabilir olay farkli olsa da sonuc olarak cektikleri aci ayni olabilir.

Fakat sunu soylemek istiyorum insanin kalbinin safligi temizligi arttikca ve sevgisi aski arttikca acisi da artar.
Mevlana'nin bir sozu var bununla alakali ama dini icerik paylasimina girecegi icin paylasmak istemiyorum.

Ikinizin de hakli oldugu ve olmadigi konular var.

Size katiliyorum hayatta ne dertler var ve bazi kucuk sikintilara dert bile denemez.

Ayagi agriyan ve kopan iki insanin acisi da ayni miktar olabilir olay farkli olsa da sonuc olarak cektikleri aci ayni olabilir.

Fakat sunu soylemek istiyorum insanin kalbinin safligi temizligi arttikca ve sevgisi aski arttikca acisi da artar.
Mevlana'nin bir sozu var bununla alakali ama dini icerik paylasimina girecegi icin paylasmak istemiyorum.

Ikinizin de hakli oldugu ve olmadigi konular var.
size çok teşekkür ederim

Kısmet kapalılığı diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Demekki sizin için bir şeylerin vakti henüz gelmemiş. Karşınıza çıkan insanlar sizin için hayırlı değil, kısmetiniz değil o yüzden olmuyor. Vakti geldiğinde ise tüm olmazlar olur sizde şaşırıp kalırsınız. Kafayı buna takıp hayatı zehir etmeyin kendinize.

Teyzem birine sudan bakım mı ne yaptırmış, kadın birilerinin benim kısmetimi kapattığını söylemiş. Annem duyar duymaz geldi bana söyledi, bir ay önce durup dururken terkedildim zaten , bunu annemden duyduğumdan beri ağlıyorum durduramıyorum artık sinirlerim boşaldı. Bu ilk değil sürekli birileri kısmetimin kapalı olduğunu söylüyor. Benim hiçbir zaman bir yuuvam olmayacak, eşim çocuklarım olmayacak diye ağlamaktan mahvoldum saatlerdir. Psikolojim dibe çökmüş durumda, adet döneminde olduğum için sanırım biraz daha hassasim.
31 yaşındayım bu yıl 32 olcam. O kadar çok ve saçma sebeplerle ayrılıklar yaşadım ki ben de inanmaya başladım artık yuva kuramayacagima... Aşk acısı çekmekten kalbim paramparça oldu hep kısa ilişkiler mutsuz sonlar...
Aranızda gençliğinde kısmet kapalılığı olduğu söylenip evlenmiş ve mutlu olan var mı?
Asıl böyle şeylere inanırsan kısmetin kapanır
Önce kendni sev mutlu ol ki ışık saçasın. Öyle şeylere de inanma.

Teyzem birine sudan bakım mı ne yaptırmış, kadın birilerinin benim kısmetimi kapattığını söylemiş. Annem duyar duymaz geldi bana söyledi, bir ay önce durup dururken terkedildim zaten , bunu annemden duyduğumdan beri ağlıyorum durduramıyorum artık sinirlerim boşaldı. Bu ilk değil sürekli birileri kısmetimin kapalı olduğunu söylüyor. Benim hiçbir zaman bir yuuvam olmayacak, eşim çocuklarım olmayacak diye ağlamaktan mahvoldum saatlerdir. Psikolojim dibe çökmüş durumda, adet döneminde olduğum için sanırım biraz daha hassasim.
31 yaşındayım bu yıl 32 olcam. O kadar çok ve saçma sebeplerle ayrılıklar yaşadım ki ben de inanmaya başladım artık yuva kuramayacagima... Aşk acısı çekmekten kalbim paramparça oldu hep kısa ilişkiler mutsuz sonlar...
Aranızda gençliğinde kısmet kapalılığı olduğu söylenip evlenmiş ve mutlu olan var mı?

Allah'ın ol dediğine kimse dur diyemez.
Siz Allah'a sığının. Olanda da olmayanda da hayr var. Kader.

Benim teyzem böyle bir şey yapsa var ya ona bir güzel saydırırdım deli midir nedir senin adına nasıl şarlatanlara gider muhatap olur , o suya bakanlar falan ne tür varlıklarla iletişim kuruyorlar nasıl iğrenç insanlar biliyor mu teyzen acaba? başına her şey gelir şarlatanlarla muhattap oldugu müddetçe kendini teyzenden koru ne münasebet sinir oldum teyzene.

Bir de konu sahibi fala inanma falsiz kalma demişler ya
Sizde öyle yapin sürekli kısmetim kapali isim olmuyor deyince is gerçekten olmamaya başlıyormuş

Bana bir falci daha kötüsünü söyledi üstelik birbirinden farkli 3 ayrı sehirde 3 falcı aynı şeyi söyledi benim yerimde olsan ne yapardin

Bu enerjilerle ilgili evrene yaydigimiz elektrikle ilgiliymis
Bir kişisel gelişim kitabinda okumuştum

Ne zaman bir isi kafana takmazsan peşini birakirsan o zaman oluyor
Ne zaman niye olmuyor diye dusuncelere dalarsan gerçekten olmuyormuş gibi bir şey

Şunun gibi aylarca işsiz issiz dolaşırsin tek bir teklif gelmez artık işsizliğini kabul edersin o sira is teklifi gelir çalışmaya baslarsin
Ondan bir suru yerden işe çağrılirsin onun gibi

Bir türlü kafama uyan biri çıkmadığı için ben ayrılmak isteyip ayrılıyordum öncekilerde ama son iki ilişkimde de birinde ailesi ikna olmadı diye bitirdi diğeri de pat diye bitirmek istediğini söyledi diye bitti. Anlamadım kafam çok karışık ben de tam isinamiyorum sanki kimseye... Ama bir yandan da aile kurmak istiyorum tabi... Benim çevrem de çok şaşırıyor benim yerime onlar soruyor hocalara kısmetim mi kapalı diye
İnan bende de durum aynıydı artık teyzelerim ablalarım danışıyordu birilerine bana da ya gidip bir görünsek diyorlardı. Çünkü benim de olur işlerim ciddi anlamda olmaz oluyordu. Şimdi görüştüğüm ciddi düşündüğümüz biri var hayatımda. Bundan sebep artık kimse girmiyor bu konulara. Ama gel gelelim ki ne zaman ciddi bir adım atmak istesek/istesem nasip olmuyor. Bazen olmayacağı varsa da olmayabiliyor galiba.

haset derken haset edenlerin mi kısmetleri kapalı olur demek istediniz?
Yok hayır size haset ediliyorsa demek istedim. Ama her hasetçinin hasedi tesir edecek diye bir şey yok.
Bu konuda karşı çıkanlar olduğu için fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Sadece felak suresinde hasetçinin şerrinden Allah’a sığınıldığını hatırlatmak isterim. Demekki bir tehlikesi var ki Allah ayetiyle yol gösteriyor.

Yok hayır size haset ediliyorsa demek istedim. Ama her hasetçinin hasedi tesir edecek diye bir şey yok.
Bu konuda karşı çıkanlar olduğu için fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Sadece felak suresinde hasetçinin şerrinden Allah’a sığınıldığını hatırlatmak isterim. Demekki bir tehlikesi var ki Allah ayetiyle yol gösteriyor.

Belki orada haset eden insan degildir..

Ben de kendim için öyle düşünüyorum. Sadece evlilik anlamında değil de genel olarak işim rast gitmiyor gibi. Aylardır işsizim babamdan para alıyorum hala. Gerçekten çok üzülüyorum neye umutlansam olmuyor.

Bazı insanların isleri tıkır tıkır gidiyor. Aynı üniversiteden mezun olduğum arkadaşlarim var çok iyi para kazanıyorlar, evlendiler ama ben böyleyim. Cidden benim kismetim mi kapalı, birinin bedduasini mi aldım niye böyle oluyor anlamiyorum.

Ben de kendim için öyle düşünüyorum. Sadece evlilik anlamında değil de genel olarak işim rast gitmiyor gibi. Aylardır işsizim babamdan para alıyorum hala. Gerçekten çok üzülüyorum neye umutlansam olmuyor.

Bazı insanların isleri tıkır tıkır gidiyor. Aynı üniversiteden mezun olduğum arkadaşlarim var çok iyi para kazanıyorlar ben böyleyim. Cidden benim kismetim mi kapalı, birinin bedduasini mi aldım niye böyle oluyor anlamiyorum.

Ayni ben canim hicbir isim rast gitmiyor.
Tek alana yonelen cok hirsli biri de degilim niye boyle oldu anlamiyorum ve uzuluyorum.

Bazilari hemen ise giriyor hop evleniyor hop cocugu oluyor falan ben daha bir adim atmadan bin yara aliyorum.

Back
X