SİZce Kızlar ????

Görüşmüyorum zaten faceden konuşuyorduk sadece evet hata yaptım işte salaklığıma doymadım ben doğru düzgün yaşadığım yeri bile bilmiyor ki .
Ama senle ciddi dusunuyor
Ama daha yasadigin yeri bilmiyo dogru durust...ciks...akillanmadin sen...

Gülme krizine girdim giriyorum bana sağlam bir sopa lazım adam olmaz benden
Valla tam dayakliksin. Ben ki karincaya zarar vermemis birisiyken sen kendine deger verirsen baskalarida verir bunu unutma

Valla tam dayakliksin. Ben ki karincaya zarar vermemis birisiyken sen kendine deger verirsen baskalarida verir bunu unutma
Değer veriyorum da işte kimse yüzüme bakmıyor yalnızım o yüzden Güvenilir sandım şimdi napacağım hiç bilmiyorum

Yoo tam tamına helal süt emdim valla yüz verdiysem geri alırım bende napam :)))
Ama iste mesele o yüzü vermemekte anlatabiliyormuyum?
Yani sen zaten kendini bilsen şöyle erkeklerle zaten muhattap dahi olman mumkun degil
Hatta ve hatta artiriyorum...böylesine denk gelmezsin bile cunku gormezsin...cunku sana hitap etmez

Haklısın işte hep boşluktan yapıyorum bi Umut belki artık mutlu olurum diye ama mutluluk insanın kendi içindeymiş

Haklısın işte hep boşluktan yapıyorum bi Umut belki artık mutlu olurum diye ama mutluluk insanın kendi içindeymiş
Kızım manyakmisin 21 yaşındasın illa hayatında biri mi olacak. Erkeksiz olmuyor mu. Kendini baska şeylerle mutlu et. Karşına seveceğin, tarafından sevilecegin biri elbette cikacak. Ben şuan 21 olmak icin neler vermezdim inanki, zaman ne çabuk geçti diye düşünüp duruyorum. Zamanını degerlendir. Harcama !!

Gelecek kaygımdan oluşuyor bunlar kafa iyi değil benim bozuldu iyice kişilik bölündü bende :)) erkeksiz de yaşanır tabiki ama korkuyorum gelecekten geçmişimden .. dışarı çıkınca herkes bana o gözle bakıyor biliyorlar işte ..

Insanlar neyi biliyor ve nerden biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…