SİZce Kızlar ????

Gördüler veya anlattılar hep duyuldu bende çok kişiyle görüştüm konuştum ordan :))) dün yediğim hurmalar bugün tırmalar
Aman bir konuşacaklar iki konuşacaklar unutulacak. Burda ne hikayeler döndü kimler hakkında, benim bile, hersey unutuluyor. Bence sen buyutüyorsun gozunde. Guzel bir meslek edinde başka şehire taşınırsın. Ve öyle önüne gelenle konusma. Yaşadığından ders al. Birak facebook macebook

Meslek nasıl edineceğim ki öğrenme güçlüğüm var odaklamamıyorum birşeye beynim almıyor aman konuşmam zaten artık önüme gelenle yeter aldım dersimi :)))) hem bunu napacağım şimdi anlattım her bişeyi annemi de gördü face de hay allahım ya ben kafama tükürüm

Ben herşeyi tam tersine yaptım kendime kötülüğüm var gibi önce okulu bıraktım sonra başladım sevgili olaylarına sonra da böyle kaldım bi başıma meslek YÖK bişey YÖK

Ben herşeyi tam tersine yaptım kendime kötülüğüm var gibi önce okulu bıraktım sonra başladım sevgili olaylarına sonra da böyle kaldım bi başıma meslek YÖK bişey YÖK
Oku ozaman. Okuyamiyorsan bir ise gir çalış para biriktir gez toz. Birak erkekleri. Sana önerim facebook iptal et girme. Evet zor ama ben bile yıllar oldu. 2 saat girmezsem bunalıma giriyordum. Telefonum kırıldı öyle bidahada girmedim yenide açmadım çokta mutluyum

En iyisi o olacak zaten başka çare YÖK gibi gözüküyor ama iş yerinde de ön yargıyla yaklaşmazlar inşallah bana daha önce öyle oldu hep :)) bide ben çok girişken değilim öyle sessiz sakinim ama bu sosyal medyadan tanıştım hep erkeklerle yoksa hiç yaklaşamam :))))) basa Bela bu sosyal medya

Kirli yi ben yazdım o bende yaptım sende yapmışsın eşitiz hakkım yok yargılamaya dedi.. ama sonradan ne olur bilmiyorum ya

Siz böyle derseniz kendinize..
Ayrıca ilk söyleyişte kabul etti sayılmıyorlar, zamanla karşınıza çıkarmayacağı ne malum bir öfke anında falan?
Söylemeyin demiyorum tercih meselesi ama daha çok erkenmiş zaten.
Yani gelecek önünüzde tamam pişman olabilirsiniz ders çıkarırsınız ama bu kadar takılı kalıp kendi değerinizi düşürmeyin, önünüzü kapatıyorsunuz.
Kıvrılacak bir mesele de değil ayrıca, madem aileniz dahil herkes biliyor zaten belalı bir tip gibi de değilse belli bir düzeyde iletişim sürdürebilirsiniz bence, ölçün biçin tartın iyice.

Çıkaracağını adım gibi biliyorum zaten kim olsa çıkarır sinirlenince kendini kaybediyor insan ya işte çok çok erken hemde daha görülmedik bile uzak zaten biraz herkes biliyor evet çocuklarını uzak tutuyorlar benden ahaha :))) yolluyum onların gözünde .. keşke söylemeseydim ya tanımadan tam niye söylersin zaten adım çıkmış dokuza inmez sekize

Pek belalı tipe benzemiyor efendi gibi ama bilemem tabi millet kaç senelik eşini tanıyamıyor

Pek belalı tipe benzemiyor efendi gibi ama bilemem tabi millet kaç senelik eşini tanıyamıyor

Çıkarmayan da vardır. Ben bu söyleme durumunun değişkenlik gösterdiğini düşünüyorum ama çok erken şuan en azından.
Tabi ne efendi görünenler var... Daha çook erken tanımanız için.
Çok hoşlandıysanız mesafenizi koruyarak tanıyarak sürdürün iletişiminizi.

Zaten uzak benden görüşmedik hiç sadece tutturdu seninle çıkmak istiyorum ama söyleyemiyordum falan .. erken tabiki bende biliyorum ama yaptım bi salaşlık işte benim aptallıklarım bitmiyor ki

Zaten uzak benden görüşmedik hiç sadece tutturdu seninle çıkmak istiyorum ama söyleyemiyordum falan .. erken tabiki bende biliyorum ama yaptım bi salaşlık işte benim aptallıklarım bitmiyor ki

:) Kendinizin farkında olmanız bile önemli fakat fazla yermeyin, bu sizi iyice negatife çeker. Ne olursa olsun değerlisiniz.
Tek bir noktaya takılıp hayatınızın kalanını böyle negatif geçirmek istemezsiniz dimi?
Bazı şeyler yaşanarak öğreniliyor maalesef, hata yaparak doğruya ulaşıyoruz, konular insanına göre değişiyor ama çok ilerletip üzülmeden farkındalıkları eyleme de geçirmek lazım... Artık değiştiremezsiniz geçmişi.

Kendimin farkındayım zaten teşekkür ederim sizlerde değerlisiniz :) merak ediyorum zaten şimdiye kadar nasıl başıma birşey gelmedi benim it kopuk dolu etraf :))) ahahah

Ah zaten bi değişse geçmiş valla neler vermeZdim..

İnsan olarak hepimiz değerliyiz zaten Allah’ın yarattığı değersiz olur mu hiç.. sağolun da şimdi ne diyeceğim ben ona ..

İyi sabahlar size.

Eger kendini 'temize' cikarmak istiyorsan senin bu konu hakkindaki dusunceni merak edip deneme amacli soyledim dersin ve sonra da bi bahane bulup gorusmeyi kesersin yoksa ileride neyin ne oldugu ortaya cikar...

Hem hata yaptım söyledim diyorsun hem de öncekilere anlattığımda istemedi diyorsun. E sen sürekli aynı hatayı yapıyorsun o zaman? Bu senin özelin yahu elin adamına ne. Adamakıllı bir şey de yapmamışsın gittin ailene anlattın herkese anlattın yahu kendine eziyet ettiğin yetmedi mi sence? Seversin Sevişirsin bak bunlar çok normal. Ama arkasında duramayacağın iş yapma. Hadi yaptın bırak artık geçmişinde kalsın

Insanlar neyi biliyor ve nerden biliyor
Hatırladığım kadarıyla lisa ailesine anlatmıştı. O kadar üzülüyorum ki. Şu tabularımızdan kurtulsak, insanlar istediğini yaşasa, sonra istediği şey yüzünden pişmanlık duymasa. Bilinçaltımıza öyle kötü işliyorlar ki sonra insanların böyle psikolojisi bozuluyor işte. Ki lisa öyle çok bir şey de yaşamamış. Boşu boşuna kendini mahvediyor yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…