SİZce Kızlar ????

Kirli yi ben yazdım o bende yaptım sende yapmışsın eşitiz hakkım yok yargılamaya dedi.. ama sonradan ne olur bilmiyorum ya
Herşey köprüyü geçene kadar kopruyu bi geçsin seninle vi evlensin bak gör küçücük bir tartışmada nasıl suratına vuruyor geçmişini nasıl her fırsatta başına kakiyor ah bu erkekler ne olursa olsun geçmişini anlatmayacaksin

Neden anlatttın ki ?
1 haftalık bırısıne sana herseyı yapabılır.

Sen bu kafayla mutlu olamazsin.
1 haftadir tanidigin birine nasil boyle ozel biseyi acarsin, kaldi ki kime ne?
Bu cocukla ilerlemez sizin is.
Yoluna bak, agzini bidahakine sIki tut.

Eee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hep
ne anlattın neyi kabul etti
ciddi olmasını ciddiyim demesinden mi anladın
1970 lerde 1980 lerde değiliz
2018 senesindeyiz bu kadar saf olmayın

Her önüne gelene anlatılmaz bunlar. 1 haftalık adam ne kadar ciddi olabilir ki ?
2 söze kanmayın lütfen.
Bu kadar mı ilgiye aç bi haldeyiz

Adamla direk görüşmeyi kes.1 haftada niyet ciddiliği nedir. Özelini yeni tanıdığın bir insana nasıl açıyorsun. Seni geçimişinle yargılamak kimseye düşmez bir hatadır yapmışsın ama lütfen Kendini geçmişinle tutsaklama. Hayatına girecek olan insanlara dikkat et yaş kaç bu arada ya

Anlatmaya ne gerek var ki? Daha yeni tanımışsın özelini bilmesine gerek yoktu ama olan olmuş.
Zamana bırak zaten takılmamış.

Eee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hep
bu birinin kabul etmesi gereken bir şey değil yalnız.
senin hayatın, senin geçmişin, senin geleceğin, senin özelin.
ne demek ben temiz değilim karşımdaki adamın bunu bilmesi lazım.
yok öyle bir dünya. bulaşıcı hastalık mı taşıyosun da bilmesi lazım pardon?
kaldı ki daha bi haftadır tanıyosun adamı ne diye açıyosun kendini?
buna yapmışsın hadi, ama bundan sonrası için söylüyorum, kimsenin karşısında kendini ezme.
o zaman ezerler işte.

Ahahaha o da biriyle yapmış mış ta o yüzden helal süt emmiş istemeye hakkı yokmuş
lafa bak beri gel.
helal süt emmiş birine hakkı yok imiş.
nalakası var sütle ya..
bu adam yakında senin olduğun şehre gelir, senden bir şeyler bekler bak benden söylemesi.
niyeti bu yani bir şeyler yaşamanın yolunu yapıyor.
sen hiç muhatap olma bunla. bi dahakine de kimseye geçmişini özelini anlatmaa

kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım ( ne yaptın) onu anlamadım

1 haftada ciddi olduğuna nasıl karar verdin? Her ciddiyim diyen evlenseydi, şu lisede yüzük takan ergenlerin hepsi evlenmişti.
Lütfen kendini sürekli ben hata yaptım diye yaftalama. Bu beden sana ait. Ne yapacağınıza kendin karar verirsin. Sizi hatalarınıza(!) rağmen lütfedip kabul edecek bir adam aramayın. Sizi siz olduğunuz için sevip aşık olacak birini bulun.

Kimseye ne yaşadığınızın hesabını vermek zorunda değilsiniz. 4 yıllık erkek arkadaşım eski sevgililerimi bilir ama "Bakire misin, birisiyle birlikte oldun mu?" diye asla soramaz, sormadı. Kendince tahminleri olmuştur muhakkak ama bak 4 yıldır sormadı diyorum 1 haftalık adam sorsa "Sen kimsin de bana bu soruyu sorabiliyorsun hatta hee ben de yaptım ya hakkım yok bakire kız istemeye diye alttan alttan beni aşağılama hakkını buluyorsun yallah" der koyarım kapının önüne.

Siz kendinize buna göre değer biçtikten sonra elalem hayli hayli biçer, bunu hissediyorum yazım stilinizden. Aslında "Beni böyle kabul eden başka birini bulabilir miyim, malum daha önceden kirlendim ben" bakış açınız var. Bu bakış açısından çıkın rica ederim. Siz karşı tarafa bu fırsatı vermedikçe kimse sizi ezemez, ama bu adama o fırsatı vermişsiniz lütfen ayrılın bu şahıstan. Şerefsizlik edip millete anlatmaya kalkarsa da iftira atıyor dersiniz zaten 1 haftalık ilişkiyi sizin dışınızda ciddiye alan olmayacaktır.

Daha 1 haftadır tanıştığınız insana neden bunu anlatıyorsunuz ki birbirinizi tanımıyorsunuz siz daha ilk haftadan bunu anlatırsanız erkeklerin aklında demek yine istiyor gibi bir algı oluşur daha 1 haftada ne ciddiyetiymis. Benim tavsiyem bu beyle konusmayin artik ve yeni biriyle tanistiginizda adami iyice tanimadan anlatmayin bikac ay tanimaya calisin

Anladığım kadarıyla sosyal medyadan tanistigin biri bu kişi. Sosyal medyada bu tarz kişiler var . Daha ilk mesajdan senle ciddi düşünüyorum evlilik amaçlı sana istek gönderiyorum vs diye saf kadınları kandırmaya calisan erkek dolu . Konu ne zaman bunları konuşmaya geldi bi aklından geçir kesin o açmıştır konuyu zaten. Bunların amaci ciddi olsa netten mi bulurlar. ha yok mu iyi niyetli erkek sosyal medyada tanışıp evlenmek isteyen vardır ama yüzde olarak 10 u geçmez.

İnsan olarak hepimiz değerliyiz zaten Allah’ın yarattığı değersiz olur mu hiç.. sağolun da şimdi ne diyeceğim ben ona ..

Öncelikle kendinizi kirli olarak görmeyin, kendinizce doğru bulmuyordunuz ama bir hata yaptınız pişman oldunuz o kadar, ona karşı da bunu dile getirmeyin bir daha. Konu açılırsa da en fazla yanlış bulduğum bir şeyi yaptım pişmanım zaten geleceğime bakacağım geçmişi değiştiremem tarzında olun, suçlu gibi durmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…