Herşey köprüyü geçene kadar kopruyu bi geçsin seninle vi evlensin bak gör küçücük bir tartışmada nasıl suratına vuruyor geçmişini nasıl her fırsatta başına kakiyor ah bu erkekler ne olursa olsun geçmişini anlatmayacaksinKirli yi ben yazdım o bende yaptım sende yapmışsın eşitiz hakkım yok yargılamaya dedi.. ama sonradan ne olur bilmiyorum ya
ne anlattın neyi kabul ettiEee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hep
Eee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hep
bu birinin kabul etmesi gereken bir şey değil yalnız.Eee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hep
lafa bak beri gel.Ahahaha o da biriyle yapmış mış ta o yüzden helal süt emmiş istemeye hakkı yokmuş
kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım ( ne yaptın) onu anlamadım1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım
HahahaAyyy kafalara gel
Temiz, kirli. 1 haftalık uzaktan ilişki. Ciddi düşünüyorum. Bye.
İnsan olarak hepimiz değerliyiz zaten Allah’ın yarattığı değersiz olur mu hiç.. sağolun da şimdi ne diyeceğim ben ona ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?