• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce kizlari al git demek kovmak mi

ne dememizi bekliyorsun ki git kp derine carla ben kk dekilere sordum sen amca kızlarımı kovmuşsun:KK45: dememimizi mi?

Bayan olarak sizin de fikirlerinizi almak istedim sadece Ama bir sene önce ki mevzular buarada konusulmuyormus onu anladım bu sitede ki o kadar sorun arasında bunlar çerez onun da farkındayım ama eşim ile birlik te tarafsız düşünceleri merak ettik.yaşanan olayları onun için sizler ile paylasarak fikirlerinizi istemiştim teşekkür ederim herkese iyi günler.Allah herkesin sıkintisina deva versin.
Akşam akşam bir tartışma konusu olsa da doya doya kavga etsek mi dediniz eşinizle? :)

Yok kimseye gidip birşey demek gibi bir derdim yok.yapsaa idim zaten şimdiye çoktan yapardım.sanırım mutsuz olduğun için buradayım eskiden başlayarak sizlerle konuşmak istedim sadece.s

Yok kimseye gidip birşey demek gibi bir derdim yok.yapsaa idim zaten şimdiye çoktan yapardım.sanırım mutsuz olduğun için buradayım eskiden başlayarak sizlerle konuşmak istedim sadece.s
Mutsuzsanız bir derdiniz varsa onu paylaşın ama geçip gitmiş şeyler yani biz ne desek havada kalacak, zamanı geriye çeviremeyeceksiniz ki.

sürekli geçmişle yaşarsan mutlu olamazsın zaten.olan olmuş ve eminim çoğu düğünde sorun yaşanıyor.bundan sonrasına bak.

Anladigim kadariyla dogru mu bilmiyorum da sizin düğününüzde eve girerken dua okunacakmis araba ne alaka bilemedim dua adeti yok diye kp gidin demis
Eger boyleyse evet kovmuş

canım, eğer derman olabileceğimiz bir derdin varsa aç konunu elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olalım ama bunları deşmek evliliğinizi zedeler, mutluluğunuzun tadını çıkarın.

Bir insan durup dururken 2 sene önce yaşanmış olayı neden deşer? Hayatınızda sorun yok herhalde sorun mu arıyorsunuz?

Benim düğün günümde eve gelin girmesin de yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.gelin arabasi kardesimin erkek arkadaşının arabasi idi.araba da kardeşim vardı ve bunu eşim ayarladı.eve girerken dua etmek için erkek tarafi hoca ayarlamadigindan amcam ile diğer kardeşim hoca getirdiler.kayinbabam da amcama kızları al git bizde öyle adet yok diyerek kızları bana göre kovmus.çünkü düğün hazırlıklarının hiç bir asamasinda eşimin isteği üzerine yoklardi.yani hiç bir adet olmadı.şimdi sizce kayinbabamin yaptığı şey dogru mu.sizce bu kardeşlerimi kovmak değilmi.bu arada bu sitede yaşanan kötü olaylar yanında bu ne ki diyebilirsiniz.sadece sizden bu sözün kovmak mi olup olmadığı konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.
Akşam akşam biz 'evet kovmak' deyince sen de kocana 'bak gördün mü ne yapmış baban' diye hırslanıp bu kadar zaman sonra kavga çıkaracaksan hiç yapma. Mutsuzum demişsin. Başka bir şeylerden doldun da haklı çıkmak mı istiyorsun? Kayınpederin onların adeti olmadığı için hoca çağırmamış, buna rağmen siz illa çağırınca kendine karşı bir tavır olarak kabul etmiş ve gerek yok gidin demiştir. Velev ki kovmak amaçlı yaptı. Kocanın suçu ne ve şimdi bu konuda ne yapabilir? Ama sen kayınpederinle konuşmamak için bir sebep arıyorsan kocanla açık açık konuş. Eski defterleri karıştırma. Şu anda seni üzen neyse onu söyle.

Zeynepcim bırak maziyi .. Şuanda seni mıtsuz eden bir olay varsa onu paylaş yoksa sen kendi kendini geçmişi düşünerek mutsuz ediyorsun gibime geldi. Sen önüne bak gelrceğine bak tatlım. Kocana güzel bir sofra kur , eve grlince ona kocaman sarıl öp biraz yaşam enerjin eksik sanki . Ama artık bırak 1-2 yıl öncesini tatlım ya

Geçen konunada yazmıştım canım enerjini başka şeylere harca. 2 sene geçmiş tekrar tekrar hatırlamanın ne anlamı var, sen geçmişe değil geleceğe bak.

Hayat cok kisa be güzelim. Madem evlenmissin, kocan var, hayallerini gerceklestirmeye bak....yiyin, icin, gezin, elele sinemaya gidin. Saglikli oldugunza sükür edin.Yani bu blablabla dirdirlar hic bir kadini zirveye tasimadi ne yazikki...

Zeynep eşinle oturmuş bu olayları kkdakı hanımlara yorumlatıyormussunuz gıbı bır hısse kapılıyor ınsan :)

Back
X