- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi zzeeyynnepp
- #21
ne dememizi bekliyorsun ki git kp derine carla ben kk dekilere sordum sen amca kızlarımı kovmuşsun
dememimizi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu anda eşinle mutsuz musun da eskileri deşiyorsun.Ki kardeslei
Benim dugunum de kiz kardeşlerim icin söylenen bir cümle.yasanmis bitmis birsey ama sizin tarafsız düşüncenizi merak diyelim:)
Akşam akşam bir tartışma konusu olsa da doya doya kavga etsek mi dediniz eşinizle? :)Bayan olarak sizin de fikirlerinizi almak istedim sadece Ama bir sene önce ki mevzular buarada konusulmuyormus onu anladım bu sitede ki o kadar sorun arasında bunlar çerez onun da farkındayım ama eşim ile birlik te tarafsız düşünceleri merak ettik.yaşanan olayları onun için sizler ile paylasarak fikirlerinizi istemiştim teşekkür ederim herkese iyi günler.Allah herkesin sıkintisina deva versin.
Mutsuzsanız bir derdiniz varsa onu paylaşın ama geçip gitmiş şeyler yani biz ne desek havada kalacak, zamanı geriye çeviremeyeceksiniz ki.Yok kimseye gidip birşey demek gibi bir derdim yok.yapsaa idim zaten şimdiye çoktan yapardım.sanırım mutsuz olduğun için buradayım eskiden başlayarak sizlerle konuşmak istedim sadece.s
sürekli geçmişle yaşarsan mutlu olamazsın zaten.olan olmuş ve eminim çoğu düğünde sorun yaşanıyor.bundan sonrasına bak.Yok kimseye gidip birşey demek gibi bir derdim yok.yapsaa idim zaten şimdiye çoktan yapardım.sanırım mutsuz olduğun için buradayım eskiden başlayarak sizlerle konuşmak istedim sadece.s
canım, eğer derman olabileceğimiz bir derdin varsa aç konunu elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olalım ama bunları deşmek evliliğinizi zedeler, mutluluğunuzun tadını çıkarın.Yok kimseye gidip birşey demek gibi bir derdim yok.yapsaa idim zaten şimdiye çoktan yapardım.sanırım mutsuz olduğun için buradayım eskiden başlayarak sizlerle konuşmak istedim sadece.s
Akşam akşam biz 'evet kovmak' deyince sen de kocana 'bak gördün mü ne yapmış baban' diye hırslanıp bu kadar zaman sonra kavga çıkaracaksan hiç yapma. Mutsuzum demişsin. Başka bir şeylerden doldun da haklı çıkmak mı istiyorsun? Kayınpederin onların adeti olmadığı için hoca çağırmamış, buna rağmen siz illa çağırınca kendine karşı bir tavır olarak kabul etmiş ve gerek yok gidin demiştir. Velev ki kovmak amaçlı yaptı. Kocanın suçu ne ve şimdi bu konuda ne yapabilir? Ama sen kayınpederinle konuşmamak için bir sebep arıyorsan kocanla açık açık konuş. Eski defterleri karıştırma. Şu anda seni üzen neyse onu söyle.Benim düğün günümde eve gelin girmesin de yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.gelin arabasi kardesimin erkek arkadaşının arabasi idi.araba da kardeşim vardı ve bunu eşim ayarladı.eve girerken dua etmek için erkek tarafi hoca ayarlamadigindan amcam ile diğer kardeşim hoca getirdiler.kayinbabam da amcama kızları al git bizde öyle adet yok diyerek kızları bana göre kovmus.çünkü düğün hazırlıklarının hiç bir asamasinda eşimin isteği üzerine yoklardi.yani hiç bir adet olmadı.şimdi sizce kayinbabamin yaptığı şey dogru mu.sizce bu kardeşlerimi kovmak değilmi.bu arada bu sitede yaşanan kötü olaylar yanında bu ne ki diyebilirsiniz.sadece sizden bu sözün kovmak mi olup olmadığı konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.