• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce kizlari al git demek kovmak mi

zzeeyynnepp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
17
2
1
40
Benim düğün günümde eve gelin girmesin de yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.gelin arabasi kardesimin erkek arkadaşının arabasi idi.araba da kardeşim vardı ve bunu eşim ayarladı.eve girerken dua etmek için erkek tarafi hoca ayarlamadigindan amcam ile diğer kardeşim hoca getirdiler.kayinbabam da amcama kızları al git bizde öyle adet yok diyerek kızları bana göre kovmus.çünkü düğün hazırlıklarının hiç bir asamasinda eşimin isteği üzerine yoklardi.yani hiç bir adet olmadı.şimdi sizce kayinbabamin yaptığı şey dogru mu.sizce bu kardeşlerimi kovmak değilmi.bu arada bu sitede yaşanan kötü olaylar yanında bu ne ki diyebilirsiniz.sadece sizden bu sözün kovmak mi olup olmadığı konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.

Son düzenleme:
Düğün günü eve gelin girmesin de yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.gelin arabasi kardesimin erkek arkadaşının arabasi idi.araba da kardeşim vardı ve bunu eşim ayarladı.eve girerken dua etmek için erkek tarafi hoca ayarlamadigindan amcam ile diğer kardeşim hoca getirdiler.kayinbabam da amcama kızları al git bizde öyle adet yok diyerek kızları bana göre kovmus.çünkü düğün hazırlıklarının hiç bir asamasinda eşimin isteği üzerine yoklardi.yani hiç bir adet olmadı.şimdi sizce kayinbabamin yaptığı şey dogru mu.sizce bu kardeşlerimi kovmak değilmi.bu arada bu sitede yaşanan kötü olaylar yanında bu ne ki diyebilirsiniz.sadece sizden bu sözün kovmak mi olup olmadığı konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.
sana göre kovulan kızlar kim.
ayrıca çok önceden yaşananları şimdi sorgulamanın ne anlamı var.:KK66:

Düğün sizin düğününüz kızlar da amcanızın kızları sanırım.
Herkesin adeti aynı olmayabiliyor kayınbabanız da gereksiz bulmuş.
Sonuç olarak geçmiş gitmiş bir olay ve irdelemeyin kötüye yormayın.

ya kardiş sen evleneli 2 yıl olmamış mıydı? tamam artık, bırak. belli üzmüşler seni, darılmışsın, gönül koymuşsun ama 2 yıl olmuş artık yav.
boşver tadını çıkar evliliğinin, uğraşma gömlekle, arabayla, Allah başka dert tasa vermesin.
otur iftardan sonra demli bir çayını iç sahura patetesli poğaça falan yap, üzme güzel canını.

gecmis gitmis bence bosver takma
anladigim kadariyla pek bi söz hakki olamamis esinin ailesi, kp belki böyle agirligini göstermek istemistir

ayrica her dügünde, gelin alma/ birakmada illaki bi densiz cikar laf diye konusur
bosver, sen huzurunu bozma

Bayan olarak sizin de fikirlerinizi almak istedim sadece Ama bir sene önce ki mevzular buarada konusulmuyormus onu anladım bu sitede ki o kadar sorun arasında bunlar çerez onun da farkındayım ama eşim ile birlik te tarafsız düşünceleri merak ettik.yaşanan olayları onun için sizler ile paylasarak fikirlerinizi istemiştim teşekkür ederim herkese iyi günler.Allah herkesin sıkintisina deva versin.

Bayan olarak sizin de fikirlerinizi almak istedim sadece Ama bir sene önce ki mevzular buarada konusulmuyormus onu anladım bu sitede ki o kadar sorun arasında bunlar çerez onun da farkındayım ama eşim ile birlik te tarafsız düşünceleri merak ettik.yaşanan olayları onun için sizler ile paylasarak fikirlerinizi istemiştim teşekkür ederim herkese iyi günler.Allah herkesin sıkintisina deva versin.
amin bacım, Allah senin de sıkıntına derman versin. bak ne güzel eşinle kavga etmeden böyle ikircikli meseleleri bile konuşabiliyorsunuz.
tadını çıkarın, ana baba kusuru girdiyse araya çiftler kavga etmeden bitirmez o konuşmayı.
evet bence ayıp etmişler fikrimi merak ediyorsan. o gün düğün gününüz, siz ne isterseniz, nasıl isterseniz öyle olmalı ama olmamış.
ne yapacaksınız, analıktan babalıktan mı reddeceksiniz.
unutun, bir daha da onlardan bir derman ummayın, kendi göbeğinizi kendiniz kesin.
çok da mutlu olun inşallah, bu kadar da kafanıza takmayın.

Senin kocan mı bu konuları açıyor. Ya 2 yıl olmuş.

Tartışmanizi yazsan daha güzel yorum alırsın.

Sorununuz eskiyle yaşamanız.

Ya hadi senin isin yok esinin de mi isi yok acin bi film izleyin dans edin yemek yapin sevisin ne bileyim ne renksiz bi ciftsiniz oturmus 2 yil onceki dandik mevzulari kkya yazip analiz etmeler falan

Back
X