- 24 Haziran 2022
- 35
- -22
- 6
- 26
- Konu Sahibi Acemievkadini
-
Bu kısım tam benim eşimin eski hali. Sevgisiz bir ailede büyüdüğü için sevgi göstermeyi bilmiyordu. Ben 4 yıl sevgililik 5 yıla yakın evlilik daha yeni alıştırabildim. Zor ama öğrenilebilir bir şey. Zamanla alışıyor.Kocam öyle sürekli seni seviyorum diyen bir insan değil ben onu opmedikce o gelip sarilmiyo opmuyo ben ona sarıldığımda tepkisiz kalıyor ben bunu farkedince yüzüne bakıyorum o zaman kolunu boynuma atıyor yada öpüyorm o opmedigini farkedince yüzüne bakıyorum o zaman öpüyor.
Bence kocanız sorgulamak yerine ise kendinizi sorgulayarak başlayın derim. Zira sizin iyi tanımınıza uyan bir eşiniz var.Ama iyi yanı benm canım birşey istesin yapar yemek konusu olsun alır getir.
bütün eski sevgililerim böyleydi, tersleme yoktu tabii ki ama sevgilerini gösteremiyorlarmış vb. en sonuncusundan bu yana 4 yıl geçti ve bu kısırdöngüyü kırmak için hayatıma hala kimseyi almadım, zaten kimse de içime sinmiyor öyle ciddi travmalara sebep oldular ki.. bir şey varsa vardır ve insan ilişkilerinde sözden çok göstermek daha önemlidir, gösterilmeyen, paylaşılmayan ama gerekli olan şeyleri beklediğinizde bir de beklentiniz var diye suçlanıyorsunuz ki bu önce mansplaining sonra da manipülasyon halini alıp kendinizden şüpheye düşmenize sebep oluyor. iğrenç bir şey.. aile bahanesini de kabul etmiyorum biz kök aile değiliz ki insan kök ailenin tersi kişilere çekilir zaten telafi edebilmek için ailende görmediğini bende görüp bana çekildin, sevgi, tutku, bağlılık hissettin eee? bunu nasıl gösteremiyorsun? alışmışlar kadınları rehabilitasyon merkezi gibi görmeye, ki ben hemcinslerimden bahsediyorumKocamla severek evlendik evleneli 11 ay oldu.
Kocam öyle sürekli seni seviyorum diyen bir insan değil ben onu opmedikce o gelip sarilmiyo opmuyo ben ona sarıldığımda tepkisiz kalıyor ben bunu farkedince yüzüne bakıyorum o zaman kolunu boynuma atıyor yada öpüyorm o opmedigini farkedince yüzüne bakıyorum o zaman öpüyor.
İnsan için sevgi dolu değilde sanki azarlayarak efendim aşkım şöyle ne oldu diyor ters ters bakarak.
Ailem bunu fark ediyor sürekli onlara yalan söylüyorum hasta başı ağrıyor midesi ağrıyor gibi.
İşi biraktim bayramda ikimizde evdeyiz tatil planı yapmak yerine ablamın kocasıyla balığa gitme gibi plan yapıyor ben kendi başıma onsuz plan yapsam kızar.
Giyinip suslendigimde bu ne hal diyor niye giydin böyle diyor güzel olmuşsun demek yerine . Ama iyi yanı benm canım birşey istesin yapar yemek konusu olsun alır getir.
Ama ailesiyle bir tartışma yaşasam hatalı benmişim gibi bakıyor sizce beni sevmiyor mu
Karakteri boyle gbi duruyor maalesef evlenmeden once hicmi farketmediniz biseler alıp getirmesi gerekli zaten bir artı diyememKocamla severek evlendik evleneli 11 ay oldu.
Kocam öyle sürekli seni seviyorum diyen bir insan değil ben onu opmedikce o gelip sarilmiyo opmuyo ben ona sarıldığımda tepkisiz kalıyor ben bunu farkedince yüzüne bakıyorum o zaman kolunu boynuma atıyor yada öpüyorm o opmedigini farkedince yüzüne bakıyorum o zaman öpüyor.
İnsan için sevgi dolu değilde sanki azarlayarak efendim aşkım şöyle ne oldu diyor ters ters bakarak.
Ailem bunu fark ediyor sürekli onlara yalan söylüyorum hasta başı ağrıyor midesi ağrıyor gibi.
İşi biraktim bayramda ikimizde evdeyiz tatil planı yapmak yerine ablamın kocasıyla balığa gitme gibi plan yapıyor ben kendi başıma onsuz plan yapsam kızar.
Giyinip suslendigimde bu ne hal diyor niye giydin böyle diyor güzel olmuşsun demek yerine . Ama iyi yanı benm canım birşey istesin yapar yemek konusu olsun alır getir.
Ama ailesiyle bir tartışma yaşasam hatalı benmişim gibi bakıyor sizce beni sevmiyor mu
Seven insan böyle davranmaz, eşiniz sanki sevmiyor gibiKocamla severek evlendik evleneli 11 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?