Ama ben de dünden beri her konusunu defalarca okudum. Manyak gibi parçaları falan birleştiriyorum. Cok fena sorasım varŞimdi herkes paranoyaklaşacak
Bence söylemeyin.
Ama ben de dünden beri her konusunu defalarca okudum. Manyak gibi parçaları falan birleştiriyorum. Cok fena sorasım var
Ne kadar özelini yazdığına bağlı rahatsız olabilir.Ama ben de dünden beri her konusunu defalarca okudum. Manyak gibi parçaları falan birleştiriyorum. Cok fena sorasım var
Aslında ben ona öyle bi sorarım ki inkar edemez. Onu cok iyi tanıyorum :))iyide yakınınmış zaten bilmeni istese anlatırdı.
bilmeni istemediği için hayır değilim der çıkar işin içinden.
Sırf kendi merakınız için insanların huzurunu kaçırmayın bence.o kişi olduğundan zaten eminsiniz amaç ne sorup mahçup etmek mi ?Aslında ben ona öyle bi sorarım ki inkar edemez. Onu cok iyi tanıyorum :))
Ama işte sormak dogru mu olur yanlış mı onu bilemedim
Aslında mahcupluk bişey yok. Ama huzuru kaçabilir rahat olmayabilir artık burada. Engelleme var mı burada belki de en dogrusu engellemek olurSırf kendi merakınız için insanların huzurunu kaçırmayın bence.o kişi olduğundan zaten eminsiniz amaç ne sorup mahçup etmek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?