Sizce konuşmalı mıyım??

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Selamlar
Dün gece can sıkıntısından kadınlar kulubünde dolaştım biraz. Yorumlar yapanların profillerine bakıp konularına bakıyordum ki. 1 kişi bana cok tanıdık geldi. Actıgı tüm konulara baktım. Bazı şeyleri biraz değiştirerek anlatmış ama diger konusunda açık vermiş mesela. Bu kişi de aslında baya yakınımdan biri.
Actıgı 2 konuyu cok net biliyorum ama bi konudaki ayrıntı var ki beni çok şaşırttı. Hiç kimsenin bildigini düşünmüyorum.
Bu kişiyle konussam mı o sen misin diye sorsan mı %90 o bence ama yine de tam emin olamıyorum. Bir yanım ara sor diyor ama bir yanımda bazı konuları bana bile anlatmamıssa bildigimi bilmesi onu rahatsız eder hiç belli etme diyor ay napsam???

iyide yakınınmış zaten bilmeni istese anlatırdı.
bilmeni istemediği için hayır değilim der çıkar işin içinden.
Aslında ben ona öyle bi sorarım ki inkar edemez. Onu cok iyi tanıyorum :))
Ama işte sormak dogru mu olur yanlış mı onu bilemedim

Aslında ben ona öyle bi sorarım ki inkar edemez. Onu cok iyi tanıyorum :))
Ama işte sormak dogru mu olur yanlış mı onu bilemedim
Sırf kendi merakınız için insanların huzurunu kaçırmayın bence.o kişi olduğundan zaten eminsiniz amaç ne sorup mahçup etmek mi ?

Sırf kendi merakınız için insanların huzurunu kaçırmayın bence.o kişi olduğundan zaten eminsiniz amaç ne sorup mahçup etmek mi ?
Aslında mahcupluk bişey yok. Ama huzuru kaçabilir rahat olmayabilir artık burada. Engelleme var mı burada belki de en dogrusu engellemek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…