- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Uzak dur tabi hem arkasindan atip tutuyo hemde yuzune guluyo iste o tiplerden riyakarHepinize iyi akşamlar olayı anlatayım bir tanıdığım var kendisiyle samimi olduk konuşuyoruz iyi güzel ama kendisinin yaptığı davranış yüzünden onunla olan samimiyetimi azaltmak istiyorum çünkü kendisi arkadaşının önceden konuştuğu kızın hem arkasından deli vs diye konuşup hem de o kızın tüm fotoğraflarını beğenen paylaştığı resimleri ekran görüntüsü alan birisi ve ben bunu midesizlik olarak görüyorum ya bir insan neden arkasından konuştuğu kızın tüm fotoğraflarını beğenip durur ekran görüntüsü alır ki? Üstelik bu kız, arkadaşının önceden hoşlandığı kız olmasına rağmen ve bu kızla konuşmuşluğu bile olmamasına rağmen ? Başka bir Arkadaşıma bunu dediğimde kuruntu yaptığımı söyledi sizce böyle bi insanla aramdaki samimiyeti azaltmak istemekle ve bu davranışı midesizlik olarak görmekte haksız mıyım?
Bunu yapan kişi erkek kendisi arkadaşının önceden konuştuğu kız hakkında atıp tutan ama buna rağmen sosyal medyada tüm fotoğraflarını beğenen attığı hikayeleri ekran görüntüsü alan biri üstelik kızla doğru dürüst konuşmuşluğu yokken bunları yapıyorOlayı anlamadım senin bahsettiğin kişi erkek mı kız mı? Birde sadece deli mi demiş yoksa daha başka şeylede mı söylüyormuş?
Yüzüne güldüğü de yok hani samimi olduğu az bile olsa konuştuğu biri olsa derim ki bu kadar fotoğraf beğenmeler vs normal ama doğru dürüst tanımadığı hatta arkadaşının önceden konuştuğu birine bunları yapınca yaptıkları değişik geldiUzak dur tabi hem arkasindan atip tutuyo hemde yuzune guluyo iste o tiplerden riyakar
Aynı sınıftayım ve gelip benimle hep konuşmaya çalışan biri soğuk olsam daha da konuşur nasıl yapacağımı da bilmiyorumBir insanla olan arkadaşlığınız eğer içinize sinmiyorsa bitirin. Görüşme mecburiyetiniz yoksa niye kendinizle ters düşüp vicdan yapasınız?
Her ne olursa olsun bir erkeğin dedikodu yapması bana çok yanlış geliyor.Bunu yapan kişi erkek kendisi arkadaşının önceden konuştuğu kız hakkında atıp tutan ama buna rağmen sosyal medyada tüm fotoğraflarını beğenen attığı hikayeleri ekran görüntüsü alan biri üstelik kızla doğru dürüst konuşmuşluğu yokken bunları yapıyor
Aynı sınıftayım ve gelip benimle hep konuşmaya çalışan biri soğuk olsam daha da konuşur nasıl yapacağımı da bilmiyorum
Canim zaten arkasindan atip tuttugun insanin yuzune ne yuzle bakacaksn o kiza ulasabilse zaten yuz yuzede samimi olur kedi ciger meselesi. Camik dedikodu yapiyosa kiz olsun erkek olsun uzak dur cidden dedikoducu insanlar dan hersey beklenirYüzüne güldüğü de yok hani samimi olduğu az bile olsa konuştuğu biri olsa derim ki bu kadar fotoğraf beğenmeler vs normal ama doğru dürüst tanımadığı hatta arkadaşının önceden konuştuğu birine bunları yapınca yaptıkları değişik geldi
Ya mesela düşünüyorum benim bi sınıf arkadaşım vardı çocuğun arkadaşı önceden beni seviyordu ve biz bu çocukla sınıf arkadaşı olmamıza rağmen hatta arkadaşıyla aramızda bişi olmamasına rağmen ben o çocuğun zırt pırt benim fotoğraflarımı beğendiğini bilmem ya arkadaşının duyguları olmasada böyle yapardı bence çünkü sonuçta sınıf arkadaşı olup konuşsak etsekte tüm fotoğraflarımı beğenecek kadar olmazdı yinede bu konuda yazdığım kişi cidden bi ilginçHaklısın!
Bence arkadaşın da bir tuhaf .
Hatta aklıma arkadaşınla bunun birlikte senin dedikodunu yaptıkları geldi .
Sen bu arkadaşını da bir düşün
Ya konu da o kadar yanlışlık var ki dedikodu yapması arkadaşının eskisine yaptıkları affedersiniz ama yalaklık mı desem midesiz mi desem belli değilH
Her ne olursa olsun bir erkeğin dedikodu yapması bana çok yanlış geliyor.
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz bencede kedi ciğer ilişkisi buCanim zaten arkasindan atip tuttugun insanin yuzune ne yuzle bakacaksn o kiza ulasabilse zaten yuz yuzede samimi olur kedi ciger meselesi. Camik dedikodu yapiyosa kiz olsun erkek olsun uzak dur cidden dedikoducu insanlar dan hersey beklenir
Aynen haklısın.Ya konu da o kadar yanlışlık var ki dedikodu yapması arkadaşının eskisine yaptıkları affedersiniz ama yalaklık mı desem midesiz mi desem belli değil
Benim sinir olduğum nokta şu yani midesizce bulduğum diyeyim o kız ne kadar güzel olursa olsun bence arkadaşının önceden konuştuğu sevdiği bi kızsa bu kadar sosyal medya yalaklığı yapmamalı hadi aynı ortamda olsalar konuşmuşlukları olsa bi nebze anlarım ama bi insan hem arkadaşının sevdiği hemde konuşmadığı bi kıza karşı bu kadar olmamalı bence üstelik bunları yaparken o kızın arkasından deli salak gibi konuşan birisi sadece beğenen de değilKız hem deli hem güzel demek ki. Ne alakası var ki deliliğiyle fotoğraf beğenmenin? Karakter eleştirisi farklı birşey, görselliği beğenmek bunu eyleme dökmek farklı, yine de rahatsız oluyorsan mesafeni koy.
Aynen o da var ya zaten kızla bi samimiyeti olsa derim ki hani o yüzden bunları yapıyor ama gerçekten o kadar çok örnek gördüm ki ne kadar yakın olursa olsunlar sırf arkadaşının eski sevgilisi oldu diye araya mesafe koyan insanları yani onlar bile böyleyse sen nasıl bu kadar rahat davranıyorsunEkran görüntüsünü alması hiç normal gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?