Sizce Kuruntu Mu Yapıyorum?

Arkadaşın o kıza içten içe hayranlık besliyor gibi geldi bana. Kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı. Böylesine yüz verince astar ister, yüz vermeyince kaşar der. Bence uzak durun. Bi samimiyetiniz olsa arkanızdan neler der kim bilir.

Belki kızdan hoslaniyodur
Ama arkadaşının eski sevgilisi oldugu için açılamıyodur

Kızdan hoşlanıyor ama açılmasını engelleyen sebepler var muhtemelen. Kızın fotoğraflarını falan beğeniyor çünkü umudu var, belki o da benden hoşlanır hesabı. Size o lafları deme amacı da elde edemediği, ulaşamadığı için kızı kötüleyerek kaygısını azaltmak, kendini rahatlatmak. Ona uyarak kızın dedikodusunu kesinlikle yapmayın, ola ki kıza yakınlaşma şansı olursa en büyük kötü siz olursunuz. Tamamen ilişkinizi bitirmek istemiyorsanız bu muhabbetleri keserek mesafe koyabilirsiniz.

Biraz düşündüm ve evet doğru bana d öyle geliyor kız benim zaten yakın arkadaşım ona yaklaşmak için beni kullandığını düşünüyorum

Kız zaten benim arkadaşım ve biliyor musunuz aylar sonra şimdi kafama dank ediyor bende burdaki yazan arkadaşlar gibi düşünüyorum bencede kızdan hoşlanıyor hoşuna gidiyo konuşmak istiyor ama açılamıyor sonra benim onunla arkadaş olduğumu görünce de bilerek benimle konuşmaya çalıştı bence kızdan bilgi almak için veya ona yaklaşmak için ya mesela bana durduk yere bağırdı hiçbişey olmamış gbi devam eden çocuk kızın ağladığını öğrenince bana Özür mesajı yazmıştı kıza git de diye üstelik ağlama sebebi kendisi de değil arkadaşları

O zaman kızdan hoşlanıyor ve arkadaşının eski hoşlandığı kız olduğu için uzanamadığı ciğere mundar diyor sen kuruntu yapmıyorsun ben olsam aynı düşünürdüm ne alaka yani derdim hem göm hem takip et çok saçma

Çözdünüz işte. :) Artık bundan sonra nasıl davranacağınızı belirlemek size kalmış.

Kullanıldım zaten o kız arkadaşım benim ona yakın olmak için bana yaklaştı

Bugün bi iki kere laf attı ama yüz vermedim aslında öyle içimde bu durumun acısını yaşadığım da yok ama ne bileyim azcık olsun hayal kırıklığı yaşadım belki o kız için beni kullanmayı asla ama asla düşünmedi yapmadı vs ama yinede onu tanımayıp bişi yapmamasına rağmen Özürler dilemesi bana gelince hatalı olmasına rağmen takmaması bunlar bile uzak durmak için bi sebeb aynı sınıftayız nasıl olacak bilmiyorum bi tuhafım

konuşma böyle biri ile !

konuşma böyle biri ile !
Açıkcası ben eskisi kadar ona iyi olacağımı düşünmüyorum sınıf arkadaşım konuşuruz ama abartılı değil ya kızın arkasından bayadır bişey demiyor ben ağladığını söyleyince ama demese bile samimi olmadığı kızın her fotoğrafını beğenmeler vs bi değişik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…