sizce kutlamalı mıyım?

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
iyi akşamlar kızlar.
5 gün önce erkek arkadaşımla tartıştık. hemde çok saçma. atarlı giderli bi adam bu. geçen gün instagram yüzünden trip attım. o da sinir oldu. bana soğuk davranmaya başladı. sinir etti beni. kavga etmeden 1 gece önce bana seni seviyorum diyordu. aramız çok ama çok iyiydi. ilgisi vardı. bana kavga arasında (...)git dedi. bende kapattım telefonu yüzüne. gece 10 a kadar msj atmadı bende tabiki atmadım. 10 da biz tatlıcıya gidiyoruz dedi. hiç cevap atmadım. aradı açtım soğuk konuştum. özür falan yok tabi.... sonra iyi geceler dedi. kapattık. en son konuşmamız buydu 5 gün oldu o yazmadı bende yazmadım. perşembe günü doğum günü sizce ne yapmalıyım? kutlamalı mıyım hediye almalı mıyım? bu mevzu olmasaydı çok güzel hayallerim vardı ama hevesim kursağımda kaldı. bana yardım edin lütfen...

Hic bir sey yapmayin ,
S....git diye sevgikin olmayasn biri kufur ederse ne yasparsan onu yap ,
Yedigin kufur az geldiyse ustune birde sampasnya pastlast dogum gununde ki ileride daha agir kufur ve siddet gostersin diye

Of şu sosyal medya hepten kapatılsa ya bıktık çiftlerin saçma sapan kıskançlıklardan dolayı kavga çıkarmasından. Neyse asıl konuya dönelim kutlama

Bir bayana nasıl davranmasını bilmeyen bu adama özür bile dilememişken oturmuş kutlıyım mı hediye alagım mı diyorsun bence numarasını sil telefonundan artık...

iyi akşamlar kızlar.
5 gün önce erkek arkadaşımla tartıştık. hemde çok saçma. atarlı giderli bi adam bu. geçen gün instagram yüzünden trip attım. o da sinir oldu. bana soğuk davranmaya başladı. sinir etti beni. kavga etmeden 1 gece önce bana seni seviyorum diyordu. aramız çok ama çok iyiydi. ilgisi vardı. bana kavga arasında (...)git dedi. bende kapattım telefonu yüzüne. gece 10 a kadar msj atmadı bende tabiki atmadım. 10 da biz tatlıcıya gidiyoruz dedi. hiç cevap atmadım. aradı açtım soğuk konuştum. özür falan yok tabi.... sonra iyi geceler dedi. kapattık. en son konuşmamız buydu 5 gün oldu o yazmadı bende yazmadım. perşembe günü doğum günü sizce ne yapmalıyım? kutlamalı mıyım hediye almalı mıyım? bu mevzu olmasaydı çok güzel hayallerim vardı ama hevesim kursağımda kaldı. bana yardım edin lütfen...
msj atma. hediye alma. ayrı dunyaların insasınız ayrılmışsınız zaten.

Back
X