• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kuzenimin düğünü için nasıl elbise

Cadicim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
111
3
96
Çokmu abartı olur bilemedim arkadaslar sizin fikirlerinizi alayım dedim ;)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 506
ayhh ben çok beğendim bunu :) Hiçte abartı değil eger kendi fotoğrafınsa vücüduna da çok yakışmış :) Pek bi havalı duruyor

Evt kendi fotografım ben zayıfım biras elbisede hem biras kilolu gösteriyor 😉 alsam mı almasammı cok kararsz kaldım 😔

Kuzen düğününde de anca böyle bir şey giyilebilir zaten :)
Ben de kuzen düğünlerinde bu şekilde giyinirim :)
Abartı değil ve çok da güzel..

Samimiyet varsa doğru seçim. Ama olduğundan kilolu gösterir bu elbise diyecektim ki sen öyle istiyormuşsun.

elbise çok güzel bence :31: hiçte abartı olmaz hangi modeli beğeniyosan giy

Dün aldım arkadaslar elbiseyi :) ben 43 kilocuk oldugumdan biraz kilolu gösteren bişi olsun istiyorum açıkcası :) inş içime sinerek giyebilirim :) teşekkür ederm yorumlarınız içinde..

ben begenmedim. güzel yakışmış sana ama benin tarzım değil. daha güzel sana yakışıcak bişeyler bakabilirsin.

Sahne kıyafeti gibi ben almasan iyi edersin derim.
Daha sade abartsız modellere bak canım .Fiziğinde güzelmiş olmuş ama elbise kuzen düğünne abartı :50:

Bence kuzen düğünü için çok güzel bir seçim olmuş. Kuzen kardeş sayılır ya. Biraz abartılı olmak lazım bence.

Gerçi ben bu kafayla en son kuzen nişanında gelinden daha fazla parıldıyodum. Hoş olmadı. :27:

Back
X