Sizce mahalle de oturmakmı sitede oturmakmı

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Arkadaşlar ben mahalle de oturuyorum ama site içindede evim var, mahalle de çok insan karışıp dedikodu yapıyor ama müstakil evin rahat lığı da var, araba park etme sorunu var sizce hangisi

Ben müstakil de olsa site içerisinde olsun isterim evim,güvenlik açısından tercihim bu yönde.
Mahalle karışma durumları nedir ne değildir bilemem ama bu insanın fıtratıyla ilgili,sitede de meraklı bir komşuya denk gelebilirsiniz. Sitede oturmak huy değiştirmelerini sağlamaz ki.

Arkadaşlar ben mahalle de oturuyorum ama site içindede evim var, mahalle de çok insan karışıp dedikodu yapıyor ama müstakil evin rahat lığı da var, araba park etme sorunu var sizce hangisi
Bende 2 ay oldu taşınalı başta biraz tedirgindim ama şimdi iyiki diyorum kesinlikle site Hoppa

Bende sitede oturuyorum araba park sorunu yok, guvenlik var olumlu yanları bunlar.olumsuz olanlar üst komşumuz gece 12-2 arası çamaşır makinesi açıyor çocukları çok yaramaz kesinlikle durdurmuyorlar ev üzerimize yikilcak gibi sürekli güvenlik aramaktan biz utanıyoruz artık, çöpü az erken koysam kapiya karşı komşu hemen kapımızı çalıyor yani insalar heryerde aynı mahallede sitede de olsa Allah görgülü insanlarla karsilastirsin. Bir senedir burdayım bı tane komşum yok

Back
X