Aynen olgunlasmaya birebirBence mantikli aile hayati her zaman iyidir. Zamanla problemleri asar birbirinize isinirsiniz. Esin orada is de bukur her sey harika olur. Seni de hzmetci gibi kullanip cadi kazaninda pisirirler.
Bende artik kv fobisi olustu. KvAilesini evliligimize karistirmamak onun gorevi diye dusunuyorum.Eşiniz söyleyemiyorsa ailesinden çekiniyor belli. Siz söyleyin. Her şey için geç olmadan söylemelisiniz. Siz ya da eşiniz farketmez.
daha kotu olmayim diyorum da haklisin galiba inceldigi yerden kopsunİstemeyen sensin sen söyle bacım nolcak.. Nasıl olsa her türlü kötü sen olacaksın :)) bari dediğin olsun
Ayni eve gelin demiyorlar. Ayni sehirde olalim diyorlar. Ama yakin olunca onlarin evinden cikamayiz. Hayatimizi da yonlendirmek isterlerAyrı eviniz olunca iş bulamıyor mu eşiniz nası bi mantıksa artık kesin işleri düşmüştür köle lazımdır aman diyeyim ben sana gerekirse ara sen söyle ama birlikte yaşayayım deme..
Aynen onun basi agrimasin da bana ne olursa olsunSize söyletip sizin aranızı kötü yapacak. Bırakın kendisi söylesin.
Birlikte yasamayi ya da ayni sehirdsamayi kabul etmiyorum zaten. Benim soylemem mantikli mi diye sormustunVe cok iyi niyetliler hatta o kadar ki borlarimiz varken para istediler. Ustelik birikimleri. varken.. Tesekkurler cevabiniz icinHayır, birlikte yaşamak asla mantıklı değil.
Ama bunu ister eşiniz söylesin ister siz, valla hiç farketmez, yeterki yaşamayın, reddedin.
Eşiniz belini doğrultana kadar maddi yardım yapsınlar, çok iyi niyetlilerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?