Sizce mantikli mi..

Berrin 90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
414
315
18
35
Arkadaslar esimin ailesi yanlarinda yasamamizi istiyor. Ben asla istemiyorum bana verdikleri degeri gordum. Surekli ailesi ariyor ne zamab geliyorsunuz diye. Esim gecistirip duruyor. Aylardir boyle. Artik sinir basti. Yanlarinda yasamiycagimizi bilsinler istiyorum. Esime ara dedigimde sen ara soyle ben soyleyemem bunu diyor. Bunu benim soylemem cok sacma degil mi. Bu arada evlenmeden once kararlastirmamismiydiniz falan demeyin. Boyle bir istekleri yoktu. Su an esim issiz gelsin burdan is bulsun diyorlar. ailesine bunu soylemek onun gorevi degil mi

Eşiniz söyleyemiyorsa ailesinden çekiniyor belli. Siz söyleyin. Her şey için geç olmadan söylemelisiniz. Siz ya da eşiniz farketmez.

Bence mantikli. Genis aile ne guzel.... Zamanla problemleri asar birbirinize isinirsiniz. Esin orada is de bulur her sey harika olur. Seni de hzmetci gibi kullanip cadi kazaninda pisirirler.

Bence mantikli aile hayati her zaman iyidir. Zamanla problemleri asar birbirinize isinirsiniz. Esin orada is de bukur her sey harika olur. Seni de hzmetci gibi kullanip cadi kazaninda pisirirler.
Aynen olgunlasmaya birebir

Boşver geçiştirsin dursun sen söylemek zorunda değilsin. Ama asla onlarla aynı evde oturmayı kabul etme.

Ayrı eviniz olunca iş bulamıyor mu eşiniz nası bi mantıksa artık kesin işleri düşmüştür köle lazımdır aman diyeyim ben sana gerekirse ara sen söyle ama birlikte yaşayayım deme..

Eşiniz söyleyemiyorsa ailesinden çekiniyor belli. Siz söyleyin. Her şey için geç olmadan söylemelisiniz. Siz ya da eşiniz farketmez.
Bende artik kv fobisi olustu. KvAilesini evliligimize karistirmamak onun gorevi diye dusunuyorum.
İstemeyen sensin sen söyle bacım nolcak.. Nasıl olsa her türlü kötü sen olacaksın :)) bari dediğin olsun
daha kotu olmayim diyorum da haklisin galiba inceldigi yerden kopsun

Eşinin bilgisi dahilinde nasıl olsa. Sen söyle bence de.. bunda sorun yok. Senin söylemen saçma değil yani

Ayrı eviniz olunca iş bulamıyor mu eşiniz nası bi mantıksa artık kesin işleri düşmüştür köle lazımdır aman diyeyim ben sana gerekirse ara sen söyle ama birlikte yaşayayım deme..
Ayni eve gelin demiyorlar. Ayni sehirde olalim diyorlar. Ama yakin olunca onlarin evinden cikamayiz. Hayatimizi da yonlendirmek isterler

O da söylese siz de söyleseniz "gelin gelmek istemiyor" diyecekler zaten.. bir an önce söyleyin.. ortak kararimiz böylesi daha iyi anne diyin.. sonra neler yaşanir bilemiyorum.. esiniz net olmalı yanınızda olmalı..

Hayır, birlikte yaşamak asla mantıklı değil.
Ama bunu ister eşiniz söylesin ister siz, valla hiç farketmez, yeterki yaşamayın, reddedin.

Eşiniz belini doğrultana kadar maddi yardım yapsınlar, çok iyi niyetlilerse.

Birlikte yasamayi ya da ayni sehirdsamayi kabul etmiyorum zaten. Benim soylemem mantikli mi diye sormustunVe cok iyi niyetliler hatta o kadar ki borlarimiz varken para istediler. Ustelik birikimleri. varken.. Tesekkurler cevabiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…