Beni burda linç ediyorlar ama beni sen anlarsın bak bu saat oldu uyuyamadım bu kul hakkıdır ama eşine helal olsun pasif değilmiş benim eşim hiç ses çıkaramaz
Yo bizimkide pasif aslında ama17 yıldan sonra..38 yaşına girdim boyum kadar kızım var bu saatten sonra kendimi kimseye ezdirecek değilim dedim tavrımı koydum..mecbur kaldı ..birde onunda yaş oldu 41 artık arada kalmaktan benle ters düşmekten sıkıldı artık..
İsteyerek yada istemeyerek benimle hayat yaşıyor sonuçta ..Ailesine zaten her konuda destek hatta tek çocukmuş gibi her yardımlarına eşim ve ben koşarız ..sonuçta her ne kadar hazetmesemde anne babası...yaranamasamda hayatı zehir etselerde ..
Psikolojik destek te aldım uzun zaman önce
Doktor dediki,
Her eleştiriyi ciddiye alma.sevmiyorlarsa zorlama ama görevini ihmal etme dinler görün ama duyma herşeye müdahil olma tartışmaya,kıyaslamaya girme kendini ezdirme ama her sözede cevap verme...kendi sevdirmeye çalışma görevini yap gerisini boşver...seni sevip sevmemelerinin bir önemi olmamalı zira sende onları sevmiyorsun... Aklımda kalan bunlar...
İnan bende çok zor hatta burada ahkam kesenlerin katlanamayacağı çok zor şeyler yaşadım..kendimden nefret ettiğim zamanlarım çok oldu ..tahammül ettiğim sustuğum için.ama psikolojik destek iyi geldi..hala zaman zaman sinirlensemde çabuk geçer sinirim hep bu sözleri anımsar rahatlarım
Onlar zaten yazları yok memlekette arkamdan ne konuştukları hakkımda ne düşündükleri önemli değil ben günümü gün etme daha da mutlu olma peşindeyim
Kurban meselesi de ben yine giderdim ama eşimle farklı konular oldu inada bindirdim ondan ..
Yoksa böyle bir yarış haline girmezdim gider gelirdim...her ne kadar hazzetmemde..
Eşim cezalı anlayacağın