Sizce modumun düşmesi gereksİz mi

Pardon ılk yorumumu geri alıyorum eşinede acımıyorum tek acıdığım kayınvaliden çünkü kocan iğrenç biri yeni hatırladım annesi bu yaşta hala çalışıyor diye öne atarak annesini ve çalışan kadınları azmış kadınlardır diyen ….. teki
Kayınvalideye de acıma ya.
O da kayınvalide yüzünden kavga ettikleri bir gün oğlu konu sahibini duvardan duvara vurup morluklar içinde bırakınca "haketmiş" demişti.
Bunlar komple böyle 🤬🤬
Konu sahibi, darp raporun da vardı,ailen de sana destekti. Neden devam ediyorsun sana İskence edip sen ana evine giderken 'oh be' diye yüzüğünü De veren insan musvettesiyle??

Bak canım böyle olsa mutlu olurum kayınvalidem kurban yerine eşimlebaş başa gitmek istiyor bu normal değil eşimde beni anneme göndermeye çalışıyor zaten geçen bayramım buruk geçti
Madem bu durum değişmiyor, sizin yerinizde olsam kimseyi dinlemez giderdim. Önce onların kurbanı halledılır, sonra sizin. Boşanmayı düşünmüyorsanız bunlar zaten sadece huzursuzluğu artırır farkında değilsiniz. Hele bir yaklaşın içlerine bir girin olmazsa yine zorlama yani. Biz her bayram kayınvalidemlerle beraber keseriz ortak alırız ama ayrı alsak bıle hepsı tek günde ve tek evde halledilir. Eşimle oturur akşama kadar et doğrarız mesela biz bunlardan zevk alıyoruz. Kayınvalidemin dolabında durur bayram sonunda toplar geliriz evimize. Ne var bunda. Ortalık zaten batıyor bari iki tarafta mutlu olsun. Siz teklif edin biz de keseceğiz deyin, yakınsa birlikte halledilsin. Değilse de onların ki sonra da sizinki halledilir. Kurban çok meşakkatli bir iş illaki yardım gerekiyor zaten.

Şöyle demiyo işte sabah torunumla gelinimş getir sen git hallet gel sonra beraber yiyelim beni dışlıyor
Iste bu yanlış takma kafana miniginle mis gibi yap kahvaltını.
Elbette annesigile yardım edecek ama seni dışlayarak olmaz ki oda kvnin hatası eşinde demiyor mu eşim evde yalnız bayramı beraber kutlayalım diye.

Arkadaşlar ben 4 senelik evliyim hiç kurban kesmedik biraz eşimin ihmalkarlığı şu an 3 yaşında oğlum var eşime dedim ki herşeye para buluyoruz bu bayram keselim mi doğru söylüyosun ben zaten bakıyodum dedi ortağıyla kescekmiş sonra dedi ki annem i gidicem taksiyle alıcam onun kurbanını beklicez sonra veya ikinci günü bizimkini keseriz hayır dedim ilk gün hepsini hallet ama neden babanla gitmiyo sen evlisin ve annen hala seni kocası gibi görüyo o kadar şey yaşandı boşanmadan döndük yani dedim annem o benim keserim beklerim dedi annen zaten de dedim hep beni böyle yok sayar annesi her bayram gezme kavgası ederdi bu bayram sabah uyancam kocam anasıyla kurban yerinde sizce ben mi gereksiz düşünüyorum yani geçen bayram annemin evinde çocuklaydım bu bayram da yüne sabah erkenden kalkıp annesinin evine gidicek bütün gün kurban işleri ne biliyim ya siz olsanız o gün eşinize nasıl davranırdınız
Bunu sorun etmek yerine sabah erkenden eşinle kayınvalidene git, güzelce kahvaltınızı yapın. Sonra onlar kurbana gitsinler. Ne var bunda?

Evlatlarımız evlenince bizim evladımız olmaktan çıkmıyor.. Sizinde çocuğunuz varmış.. Evlenince sizi yok mu sayacak? Evlenince evet belli sorumluluğu oluyor ama annesine tabi ki yardım edecek aynı şekilde sizde bazı durumlarda annenizin babanızın yanında olabilirsiniz bundan doğal birşey yok diye düşünüyorum.. Gereksiz triplere girip bayram günü can sıkıcı şeyler yaşatmayın derim ben..

Back
X