- Emoji Skoru
- 52.035
- Puanlar
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden cezaevinde olduğunu sormayın demiş.Orası bizi ilgilendirir diyorNeden cezaevinde ? İşlediği suç nedir?
Sensin appplaaaa 'nafsımı döşim zahrına' bu söylediğimi anlamıcaksın maalesef kii ...Öncelikle yas olarak 18 yazmışsın ama olayı anlatış şeklin ve konunun avamlığı neticesinde yaşının daha küçük olabileceği şüphesi bile var içimde nedense.
1-Sevgilinin cezaevinde olması tabi ki de seni ilgilendirir çünkü boş yere kimse hapis yatmaz. Sen bu adamı kendine layık görüyorsan o senin bileceğin iş.
2- Keşke ailene şu yazdıklarınızı gösterebilseydim.
3- Burası kızlar soruyor sitesi değil kadınlar kulübü ergen muhabbetin için yanlış yerdesin
Profilinizde yazıyor 18 yaşında olduğunuz. Burada yazılanları ciddiye alacaksanız, bu kişilerin hepsini engelleyin görüşmeyin derim. Ama yok bu hapse girmiş çöp tipten vazgeçmem diyorsanız da ayrılmayın. Başka genç kızlar başka genç adamlara bulaşılmamış olunur. Herkes herkese yürüyor. Eğitim donanım okul, kariyer iş güç sahibi olmak, bunlar var mı gelecek planlarınızda? Yoksa mapus yolu mu bekleyeceksiniz? Bir de hapse niye girdiğini sormayın yazmışsınız, o niye?Buna siz mi karar veriyorsunuz veya insanları bu şekilde yargılıyosunuz 18 yaşımızda olduğumuzu kim söyledi ayrıca ?? Buranın müdürü siz misiniz ?? hayırdır noluyoruz ??
AySensin appplaaaa 'nafsımı döşim zahrına' bu söylediğimi anlamıcaksın maalesef kii ...
Biliyorum ilk cümlede yazmış ama kim olsa merak eder sorar. Konu sahibi kendine değer vermiyor, serseri ve suçlu biriyle ilişki kurmayı tercih ediyor. Üstelik kimin eli kimin cebinde belli değil.Neden cezaevinde olduğunu sormayın demiş.Orası bizi ilgilendirir diyor
Zaten normal konuştuğun da da anlaşılmıyor , anlaşılmamak için çaba sarfetmene gerek yokSensin appplaaaa 'nafsımı döşim zahrına' bu söylediğimi anlamıcaksın maalesef kii ...
Sorsan da cevap alamıcaksınProfilinizde yazıyor 18 yaşında olduğunuz. Burada yazılanları ciddiye alacaksanız, bu kişilerin hepsini engelleyin görüşmeyin derim. Ama yok bu hapse girmiş çöp tipten vazgeçmem diyorsanız da ayrılmayın. Başka genç kızlar başka genç adamlara bulaşılmamış olunur. Herkes herkese yürüyor. Eğitim donanım okul, kariyer iş güç sahibi olmak, bunlar var mı gelecek planlarınızda? Yoksa mapus yolu mu bekleyeceksiniz? Bir de hapse niye girdiğini sormayın yazmışsınız, o niye?
Zaten normal konuştuğun da da anlaşılmıyor , anlaşılmamak için çaba sarfetmene gerek yok![]()
Noldu
Sensin appplaaaa 'nafsımı döşim zahrına' bu söylediğimi anlamıcaksın maalesef kii ...
Dimi dimiSana o kadar aşık ki arkadasina peşkeşlemis. Yok oyun yapti bilmem ne. Yersen.
nafsım döl demek, zahrın da sırtın/arkan demekSensin appplaaaa 'nafsımı döşim zahrına' bu söylediğimi anlamıcaksın maalesef kii ...
Doğru söyle şu an elinde tesbih var değil mi
Hayır öyle bişi demek degil , ben romanım bizim dilde bişi söyledim şimdi çingeneyiz diye de yargılayanlar gelir de , aslını inkar eden kafirdir“Nefsimi döşeyim zahrına” / “Nefsimi düşeyim zahrına”
Nefsimi senin acına/öfkenin üzerine koyayım
Senin çektiğin acıyı ben çekmiş olayım
Senin derdini üstleneyim
gibi fedakârlık, özveri, sevgi ve bağlılık içeren bir anlam taşır.
Bazı yörelerde:
“zahr” = acı, dert, sıkıntı
“döşemek/düşmek” = üzerine almak, yüklenmek
Yani kısaca:“Senin acını ben çekeyim, senin yerine ben üzüleyim.”
gibi çok duygusal, sahiplenici bir ifade.
Merak ettim gerçek anlamı ne bu cümlenin?
Evet romanlar eder ama yanlış tahminnafsım döl demek, zahrın da sırtın/arkan demek
bu lafları da romanlar eder genelde
Yazdıkların için ve düşüncen için teşekkür ederimmÖzellikle konu sahibi gibi küçük yaştaki kızlara çok üzülüyorum ya. Ne işin var senin böyle muhabbetlerde?
Senin sevgilinle gezip tozup eğlenmen gereken yerde izin günü bekliyorsun.
O zaman ya uyusturucudan ya gasptan girmistir. Basit hirsizligi da vardir ama onda yatirmazlar. Yaralamali gasp yada uyusturucu kesin.Hayır öyle bişi demek degil , ben romanım bizim dilde bişi söyledim şimdi çingeneyiz diye de yargılayanlar gelir de , aslını inkar eden kafirdir