• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE NAPMALIYIM ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana o kadar aşık ki arkadasina peşkeşlemis. Yok oyun yapti bilmem ne. Yersen.

Yarı uykuluyum anladığım teksey bir yürüyüş var, nereye doğru bir yürüyüş bilmiyorum. neyse kelime yapmıyım.

Öncelikle yas olarak 18 yazmışsın ama olayı anlatış şeklin ve konunun avamlığı neticesinde yaşının daha küçük olabileceği şüphesi bile var içimde nedense.
1-Sevgilinin cezaevinde olması tabi ki de seni ilgilendirir çünkü boş yere kimse hapis yatmaz. Sen bu adamı kendine layık görüyorsan o senin bileceğin iş.
2- Keşke ailene şu yazdıklarınızı gösterebilseydim.
3- Burası kızlar soruyor sitesi değil kadınlar kulübü ergen muhabbetin için yanlış yerdesin
Sensin appplaaaa 'nafsımı döşim zahrına' bu söylediğimi anlamıcaksın maalesef kii ...

Buna siz mi karar veriyorsunuz veya insanları bu şekilde yargılıyosunuz 18 yaşımızda olduğumuzu kim söyledi ayrıca ?? Buranın müdürü siz misiniz ?? hayırdır noluyoruz ??
Profilinizde yazıyor 18 yaşında olduğunuz. Burada yazılanları ciddiye alacaksanız, bu kişilerin hepsini engelleyin görüşmeyin derim. Ama yok bu hapse girmiş çöp tipten vazgeçmem diyorsanız da ayrılmayın. Başka genç kızlar başka genç adamlara bulaşılmamış olunur. Herkes herkese yürüyor. Eğitim donanım okul, kariyer iş güç sahibi olmak, bunlar var mı gelecek planlarınızda? Yoksa mapus yolu mu bekleyeceksiniz? Bir de hapse niye girdiğini sormayın yazmışsınız, o niye?

Neden cezaevinde olduğunu sormayın demiş.Orası bizi ilgilendirir diyor
Biliyorum ilk cümlede yazmış ama kim olsa merak eder sorar. Konu sahibi kendine değer vermiyor, serseri ve suçlu biriyle ilişki kurmayı tercih ediyor. Üstelik kimin eli kimin cebinde belli değil.

1- cezaevindeki adamın nasıl bir çaba göstermesini nasıl bir ilişkiye emek vermesini (valla bu ne demek bilmiyorum zaten ama burada hep bu lafı ediyorlar, iyi bişey herhalde) bekliyorsunuz?

2- bi kavga etmişsiniz adam oyun kurmuş kankası size yürümüş o sizin arkadaşınız olan yengesine (günya yengesi yani) yürümüş. "sinirlendirme" maksatlı ya da intikam maksatlı başka bişey gelmemiş mi hiç akıllarına? bir sonraki kavgada kendini intihar etsin, daha dramatik.

3- ne olur trol filan olur. ne olur düzey buralarda olmasın.

Profilinizde yazıyor 18 yaşında olduğunuz. Burada yazılanları ciddiye alacaksanız, bu kişilerin hepsini engelleyin görüşmeyin derim. Ama yok bu hapse girmiş çöp tipten vazgeçmem diyorsanız da ayrılmayın. Başka genç kızlar başka genç adamlara bulaşılmamış olunur. Herkes herkese yürüyor. Eğitim donanım okul, kariyer iş güç sahibi olmak, bunlar var mı gelecek planlarınızda? Yoksa mapus yolu mu bekleyeceksiniz? Bir de hapse niye girdiğini sormayın yazmışsınız, o niye?
Sorsan da cevap alamıcaksın

Sensin appplaaaa 'nafsımı döşim zahrına' bu söylediğimi anlamıcaksın maalesef kii ...

“Nefsimi döşeyim zahrına” / “Nefsimi düşeyim zahrına”

Nefsimi senin acına/öfkenin üzerine koyayım

Senin çektiğin acıyı ben çekmiş olayım
Senin derdini üstleneyim
gibi fedakârlık, özveri, sevgi ve bağlılık içeren bir anlam taşır.

Bazı yörelerde:

“zahr” = acı, dert, sıkıntı

“döşemek/düşmek” = üzerine almak, yüklenmek

Yani kısaca: ➡️ “Senin acını ben çekeyim, senin yerine ben üzüleyim.”
gibi çok duygusal, sahiplenici bir ifade.

Merak ettim gerçek anlamı ne bu cümlenin?

Özellikle konu sahibi gibi küçük yaştaki kızlara çok üzülüyorum ya. Ne işin var senin böyle muhabbetlerde?
Senin sevgilinle gezip tozup eğlenmen gereken yerde izin günü bekliyorsun.

“Nefsimi döşeyim zahrına” / “Nefsimi düşeyim zahrına”

Nefsimi senin acına/öfkenin üzerine koyayım

Senin çektiğin acıyı ben çekmiş olayım
Senin derdini üstleneyim
gibi fedakârlık, özveri, sevgi ve bağlılık içeren bir anlam taşır.

Bazı yörelerde:

“zahr” = acı, dert, sıkıntı

“döşemek/düşmek” = üzerine almak, yüklenmek

Yani kısaca: ➡️ “Senin acını ben çekeyim, senin yerine ben üzüleyim.”
gibi çok duygusal, sahiplenici bir ifade.

Merak ettim gerçek anlamı ne bu cümlenin?
Hayır öyle bişi demek degil , ben romanım bizim dilde bişi söyledim şimdi çingeneyiz diye de yargılayanlar gelir de , aslını inkar eden kafirdir

Özellikle konu sahibi gibi küçük yaştaki kızlara çok üzülüyorum ya. Ne işin var senin böyle muhabbetlerde?
Senin sevgilinle gezip tozup eğlenmen gereken yerde izin günü bekliyorsun.
Yazdıkların için ve düşüncen için teşekkür ederimm

Hayır öyle bişi demek degil , ben romanım bizim dilde bişi söyledim şimdi çingeneyiz diye de yargılayanlar gelir de , aslını inkar eden kafirdir
O zaman ya uyusturucudan ya gasptan girmistir. Basit hirsizligi da vardir ama onda yatirmazlar. Yaralamali gasp yada uyusturucu kesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X